Teraz jest 14 kwi 2025, 15:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:18 

Cytuj:
Ethan
. Najgorsze jest Titus gdyz przeszlosc poprzez terazniejszosc ma wplyw na przyszlosc wtedy nigdy nie bedzie normalnosci.

Piękne słowa

Z Księgi Hioba?? :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:20 

[SPQR]Titus napisał(a):
Wojt_PL napisał(a):
Hmmm - pancho - myslalem ze jestes powaznym czlowiekiem ale to co tu wypisujesz jest zalosne !!!!!!!!!! - zawisc wychodzi ci taksamo jak sloma z botow . Ty jestes cl spqr ??????? :lol: :lol: :lol:

Ehh Wojt ...

Jak byłeś w SPQR vCL to mówiłeś piękne rzeczy o Wild_A a teraz co?? ehh :lol: :lol: :roll:

moim zdaniem to Wojt tylko stwierdza fakty... a co wy sie czepiacie tak tego banera. jest całkiem ładny
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:22 

Jezu ludzie o co wam w zasadzie chodzi ??? jak zwykle sie robi to samo czyli JEDEN WIELKI BALAGAN ! Najzabawniejsze jest to ze od nas oczekujecie wielkich zmian a sami nic nie robicie np. sory kal-el ale jestes teraz pod moim ostrzelem : zobaczcie jego obrazek w podpisie normalnie jak napisze 1 post to cala strone zajmuje. Ale nie WILD_A trzeba sie czepiac bo oni ... ? no wlasnie co wam takiego zrobilismy ze sie nas wszystkich czepiacie ???.

Prosze oficjalnie o zamkniecie i usuniecie tego topicu bo on nic nie wnosi...

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:25 

FranticPL napisał(a):
Hmmm - pancho - myslalem ze jestes powaznym czlowiekiem ale to co tu wypisujesz jest zalosne !!!!!!!!!! - zawisc wychodzi ci taksamo jak sloma z botow . Ty jestes cl spqr ??????? :lol: :lol: :lol:

Coż powinienem unieść się honorem i nie wdawać się w takie chamskie prowokacje, ale jeszcze uznasz to niesłusznie za słabość (to dość charakterystyczne dla ludzi pewnego pokroju). Swoją wypowiedź umotywowałem mnóstwem argumentów, co krótko można ująć utratą cierpliwości do spamu.

Co ty zrobiłeś? Podważyłeś jakiś mój argument? Dyskutowałeś? Nie - sięgnąłeś po broń wartą zarzyganego lumpa z pod budki piwem. Obraziłeś. I zarechotałeś nad własnym cholernie celnym dowcipem. Stary, dobry Wojt jednym słowem, choć pod nowym nickiem. Nihil novi.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:27 

Pancho napisał(a):
FranticPL napisał(a):

Coż powinienem unieść się honorem i nie wdawać się w takie chamskie prowokacje, ale jeszcze uznasz to niesłusznie za słabość (to dość charakterystyczne dla ludzi pewnego pokroju). Swoją wypowiedź umotywowałem mnóstwem argumentów, co krótko można ująć utratą cierpliwości do spamu.

Co ty zrobiłeś? Podważyłeś jakiś mój argument? Dyskutowałeś? Nie - sięgnąłeś po broń wartą zarzyganego lumpa z pod budki piwem. Obraziłeś. I zarechotałeś nad własnym cholernie celnym dowcipem. Stary, dobry Wojt jednym słowem, choć pod nowym nickiem. Nihil novi.

Lol wy to macie problemy - dajcie sobie spokój lepiej bo zmieniacie temat :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:29 

Jasne - nie wypieram sie tego - bylem w spqr - trzymalem strone spqr - oni na nas jechali - my na nich ( jesli byly jakies sprzeczki po meczach czy inne "problemy" ktorych nie pamietam ;) ) , teraz jestem w wild_a - i trzymam ich strone , jesli ktos mi (nam) robi kolo "tylniej czesci ciala" to ja jamu (im) tez bede - zaraz zlece "naszemu grafikowi" "przerobienie" waszej "struktury klanowej " i tez bede sie sie z tego nabijal ........ ale moze nie - po co sie znizac do poziomu niektorych tu piszacych .

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:31 

FranticPL napisał(a):
zaraz zlece "naszemu grafikowi" "przerobienie" waszej "struktury klanowej " i tez bede sie sie z tego nabijal ........ ale moze nie - po co sie znizac do poziomu niektorych tu piszacych .

Ok przeróbta mojego avatara zobaczymy co wyjdzie :lol:
Aha i nie puszczaj kitu że nie pamiętasz bo pamięć to masz dobrą :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:36 

Pancho - o czym mialem "dyskutowac" ??? - scena powiedziala zeby zmiejszyc - to my to zrobilismy - nikogo nie obrazalismy , nie nabijalismy sie z nikogo a ty piszac swoje posty byles coraz bardziej zgryzliwy . Z takimi sie nie dyskutuje (chyba ze chce sie znizyc do ich poziomu) tylko pisze sie im prosto w oczy co robia zle - z plonna nadzieja ze zrozumieja :? .

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:37 

[SPQR]Titus napisał(a):
Wojt_PL napisał(a):

Ehh Wojt ...

Jak byłeś w SPQR vCL to mówiłeś piękne rzeczy o Wild_A a teraz co?? ehh :lol: :lol: :roll:

Jezu...........BRRRRR .....Tato bo oni mnie przezywaja.I co z tego???BYlo minelo...................Banerki zmniejszone.Wiec o co dym?? Wszyscy tu szukaja zwady na maxa..Co nie ktorym naprawde sie nudzi...Trzeba bylo normalnie to napisac a nie rospisywac sie jak Chu............Nigdy nie doczepialem sie do kogos ze cos ma lub nie,Czy sika na stojaco czy siedzaco bo gowno mnie to ochodzi.PROPONUJE ZAMKNAC TEMAT!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:42 

gratuluje woli walki Panowie z Wild_A, przecieracie szlaki jak widze, a pierwszy ma zawsze przesrane :wink:

btw.: oczyma wyobrazni juz widze te Panzery Tigery Mustangi itp, oklejone reklamami: Castrol, Renault, Życie na Gorąco, Fakt /na lufie/ i Red Bull na hełmach ... :D :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:42 

Chmm ja tu widze masowy syndrom zwany w fachowym jezyku
"BOLI PUPA"
Moze jednak skorzystacie z wazeliny i sie uspokoicie?

Przyznam sie ze mnei duza ilosc obrazkow na forum wkur** bo nie moza przecyztac nic ale jak juz maja byc to male chociaz a nei kobyly jakeis.
Jak urazilem Wasze uczcucia to "Koj Wam w oko" :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:43 

Tak to już zawsze jest trb. Dzięki - jednak są jeszcze ludzie normalni :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:47 

Jezu ludzie przestancie Piep**** bo jak zwykle kazdy topic zamienia sie w wojne miedzy klanami nie mozemy sie powybijac na serverach ??? a nie tylko ataki i ataki na forum.... a potem czemu sceny nie sa "zjednoczone" czemu nie jest tak fajnie itp itd ... czytajac co niektore posty normalnie odechciewa sie wogole wchodzic na to forum....

PS. Kal-el zaduzy obrazek w podpisie :P zmniejsz bo czytac nie mozna...

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 21:52 

FranticPL napisał(a):
Pancho - o czym mialem "dyskutowac" ??? - scena powiedziala zeby zmiejszyc - to my to zrobilismy - nikogo nie obrazalismy , nie nabijalismy sie z nikogo a ty piszac swoje posty byles coraz bardziej zgryzliwy . Z takimi sie nie dyskutuje (chyba ze chce sie znizyc do ich poziomu) tylko pisze sie im prosto w oczy co robia zle - z plonna nadzieja ze zrozumieja :? .

Wyjaśnie ci prosto. Na naukę nigdy nie jest za późno. Na forum panują pewne ZASADY. Zasady kulturalnej polemiki (to może być nowe słówko - proponuję zanotować). Możemy się spierać, debatować, aby przybliżyć innym swoje rację korzystamy z ironii, wspinamy się na wyżyny sarkazmu itp. Jednak nie obrażamy rozmówcy. To fundamentalna reguła (nowe ważne słówko - notawać!). Ty po prostu wyskoczyłeś niczym zaspany niedźwiedź z gawry, obraziłeś mnie i ryknąłeś śmiechem. Nie widzę gdzie mi napisałeś prosto w oczy co robię źle. Jeżeli masz jeszcze odrobinę przyzwoitości to oczekuję na przeprosiny, bo później trudno będzie się pozbyć tego imienia, jakie miał biedak co zgubił złoty róg i ostał mu się ino sznur.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2