Teraz jest 7 kwi 2025, 01:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 16:15 

Wiest_PL napisał(a):
Titus nie nie wiema co do lamerow masz racje.

Kaczy pytal sie ciebie ktos kiedys o cos?
Pozostawiam to Tobie i lepiej nie mysl.

Lepiej ty nie mysl. Myslisz juz caly dzien i dalej nie wiesz czemu masz bana LOL. Moze nawalony wczoraj byles albo cos?? bo tak btw.ciagle sie smiales..

Anyway End with it

Ostatnio edytowano 31 sie 2004, 16:33 przez [SPQR]Titus, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 16:32 
Moderator forum

Myślę, że ta rozmowa do niczego nie prowadzi ... dajcie se już spokój.

Temat zamknięty - skutkiem będzie bardziej rozważne zachowanie Wiesta "nie u sibie" :D .

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 16:43 
Moderator forum

Wiest, TS to są prywatne zbiórki graczy róznych klanów. A ty złośliwie wszedłeś na kanal klanu którego nawet nie jesteś klanowiczem jest to chamskie to tak jakby ktoś obcy wszedł do twojego domu bez pozwolenia :!:
I wiest nie udawaj że nie wiesz o co chodzi. LOL.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 16:46 
Moderator forum

artih napisał(a):
Witam.

Dziwi mnie jedna rzecz - skoro uważacie się za takich "weteranów" tej gry i kultury to jak możecie jechać na cały klan (nie jednodniowy jak jakiś burak napisał) za RZEKOME (przedstawione przez jedną stronę) wyczynki jednego gracza :?: :?: :?:

Myślę, że świadczy to tylko o ograniczeniu tychże osób ...

P.S. Wiest zdaniem "szefostwa" PTS1939 nie zrobił nic co zasługiwało by na karę i ukarany nie zostanie. Pozdrawiam.

w tym poscie wlasnie mnie obraziles...nie pozwole sobie na to by jakis lamuch nazywal mnie burakiem..a co do mentalnosci Szefostwa klanu ktory bedzie trwal wiecej niz jeden dzien ale nie dluzej niz miesiac to gratuluje spojrzenia na swiat...TK -138 to trzeba byc niezle je*****ym w leb...gratuluje czlonkow...ale czego mozna sie spodziewac po takim szefostwie i niektorych klanowiczach

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 17:05 

Nie jestem czlowiekiem konfliktowym ale nie dam po sobie jezdzic jak po szmacie:
I.Titus
1.Lepiej Ty nie mysl bo twoje myslenie do niczego nie prowadzi
2.Wiem czemu mam bana lolu,ale nie wiem czemu dalej ciagniecie ta sprawe
3.To bylo w niedziele a nie wczoraj wiec to Ty byles nawalony :lol:
4.Nie preferuje napojow wyskokowych, wiec taka gadke to kieruj do swojej babci.
II.Piospi
1.Nie zlosliwie bo nie wiedzialem o tym i pierwszy raz sie z tym spotkalem.
2.Sam jestes lol.
III.Wojtas
1.Nie Twoj interes ile nasz klan bedzie trwal i odczep sie od niego.
2.Ty jestes j******y w łeb(you are male bezmuzgie Yetti czy co ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem).

Ostatnio edytowano 1 wrz 2004, 17:12 przez Wiest_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 17:14 
Moderator forum

odpowiedz godna klanowicza pst1939...ci co maja jeszcze troche rozumu w glowie z klanu pst1939 wezcie przejdzcie do ssr albo do jakiegos innego klanu...sorki ale to co widze uswiadomilo mnie w 100 % ze jestescie potworkiem scenowym ktory juz dogorywa...ale to i dobrze...nagrabiliscie sobie sporo na scenie obrazajac starych forumowiczow ktorym nalezy sie szacunek...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 17:19 

uuuu.... :D BĘDZIE HARDCORE :D..
Wieś_PL zaczepił niewłaściwą osobę do zaczepek (wojtasa :>)...

Odrazu umieszczam go na moim rankingu "Ludowy spis dennych" na miescuuu....
TRZECIM!
Czyli zaraz za miejsem drugim, które zajmuje maciejek.

GRATULUJĘ WIEŚ!
Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 17:24 

No cóż... obiecałem, że się nie odezwę... Wiest, wiesz o tym, ale muszę.

No i co z tego, że on delikatnie mówiąć "fika" do was? Niech podskakuje, może chce zdobyć szacunek, ale zrozumiał swój błąd...
I nigdy nie dojdziecie do porozumienia, więc japa trolle, bo on wie, że to wy robicie źle, a wy wiecie, że on jest trollem i on robi źle... Z tego nigdy nie będzie consensusu...
IMHO powinniście sobie dać z tym spokój, bo nigdy nie dojdziecie do porozumienia... I kontynujcie swoją robotę, nie słuchajcie Wojtasa ( :P ) i grajce dalej... Jest dobrze, SSR, CP, PST1939... I stwórzcie kilka dobrych teamów...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 17:28 

Wiest_PL napisał(a):
Nie jestem czlowiekiem konfliktowym ale nie dam po sobie jezdzic jak po szmacie:

Pana Szmaty w to nie mieszaj :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 17:48 

:oops: Uff, aż hadko słuchać, a właściwie czytać te posty. Zdaje się, że dyskusja z tematu "wybryki na TS" schodzi na psy, czyli wzajemne dogryzanie i udowadnianie kto dysponuje lepszym konceptem.
Nie obrażajmy się nawzajem - to do niczego konstruktywnego nie doprowadzi. Jesteśmy w klanie PTS1939 i nadal zamierzamy w nim pozostać! Niezależnie od prywatnych opinii niektórych poruszonych do głębi uczestników tej stanowczo już ponad miarę przydługiej rozmowy w odcinkach (niech żyje niewolnica Isaura! - ona przynajmniej trzymała się w ryzach kultury), (ale zdanie-tasiemiec mi wyszło :D ). Już to pisałem, ale chyba trzeba powtórzyć - potykajmy się na karabiny, nie na słowa. Jesteśmy młodzi (stażem), niedoświadczeni, ale chętni do bijatyki na polach bitew. Nie róbcie z PTS bandy chamów i prostaków i nie wywższajcie się swoim stażem w sieci. Wam to szczególnie nie przystoi. Błędy są rzeczł ludzką i jeśli ktoś takowy popełni - nie zganić to grzech. Ale jeśli robimy to w stylu na jakich schodzi ta pogawędka - to sami sobie wystawiacie nagannłą ocenę. Zachowajmy wszyscy jakiś poziom!!! Bo zaczynam się zastanawiać, czy po prostu nie chcecie uziemić nowego klanu już na starcie (a teorie spiskowe są modne w tym kraju :D ).
Ja się czuję obelgami rzucanymi w nasz klan - łagodnie mówiąc - zażenowany. Nie tego spodziewałem się na tak szacownym forum. Może warto z tym sjuż kończyć i wziąć się do grania???

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 17:51 

hmm
co?
ehm?

którendy na grónwald :)

spamujecie tylko i perdołami sie zajmujecie :)
dajcie dzieciom spokój
wyszaleja sie zaczna pic piwo to zrozumieją
a my troche starsi wyjadacze (old wyjadacze :P ) dajmy im spokuj
każdy z nas nie był przeciez super od poczatku (no z wyjatkiem tych co uzywali dr k. :) ) wiec luz ludzie luz

a moderator niech zamknie ten temat wreszcie

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 17:56 
Moderator forum

no ja tam sobie pogram na bank...i mam pytanie do Ciebie Marek27-dlaczego Ty nie jestes liderem tego klanu-bo tylko do Ciebie mam szacunek..reszta to nie bede mowil jakie mam zdanie o reszcie bo na dobra sprawe z tego klanu znam tylko 3 osoby lacznie z Toba, a to co bym powiedzial nie bedzie przychylne...ja nie jestem za tym by niszczyc klany...jestem za tym by scena rosla ale dzieki klanom ktorych nie musze sie wstydzic na scenie...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 17:57 
Moderator forum

Wojtas - nie będę się wdawał z Tobą w tak "tępe" rozmówki ... musiał bym się zniżyć do Twojego poziomu ... a poprostu jesteś za wąski dla mnie w kapciach (mówię i o kulturze i o umiejętnościach w BF ... tak, tak graliśmy na jednym serwie cieniaczku :wink: ).

Masz jak widze zbyt wysokie mniemanie o sobie ... moze kompleksy z dzieciństwa :idea: :?:

W każdym razie mógłbyś rozładowywać je gdzie indziej :wink:

Swoją drogą - wystawiasz swoimi postami swojemu klanowi dużo gorszą recenzję niż Wiest swoimi PTSowi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 18:01 

[SPQR]Titus napisał(a):
Dobrze wiesz jak sie zachowywales na ts wiec BAN jest uzasadniony

Wiest_PL napisał(a):
Titus nie nie wiem

[SPQR]Titus napisał(a):
Lepiej ty nie mysl. Myslisz juz caly dzien i dalej nie wiesz czemu masz bana LOL

Wiest_PL napisał(a):
2.Wiem czemu mam bana lolu

No Comment :wink:

Wiest_PL napisał(a):
I.Titus
1.Lepiej Ty nie mysl bo twoje myslenie do niczego nie prowadzi

ee tam az tak zle ze mna nie jest :wink:

Wiest_PL napisał(a):
2.Wiem czemu mam bana lolu,ale nie wiem czemu dalej ciagniecie ta sprawe

Dla Ciebie "Pan lol" :wink: ciagniesz to Ty to za kazdym razem dogryzajac komus :wink:

Wiest_PL napisał(a):
3.To bylo w niedziele a nie wczoraj wiec to Ty byles nawalony :lol:

Powiedzialem ze 1 dzien myslisz nie mowilem ile od zaistnialej sytuacji minelo :)

Wiest_PL napisał(a):
4.Nie preferuje napojow wyskokowych, wiec taka gadke to kieruj do swojej babci.

uuu to wspolczuje bo 80% forumowiczow jest tu innego zdania :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 18:40 

Wojtas napisał(a):
Marek27-dlaczego Ty nie jestes liderem tego klanu-bo tylko do Ciebie mam szacunek..reszta to nie bede mowil jakie mam zdanie o reszcie bo na dobra sprawe z tego klanu znam tylko 3 osoby lacznie z Toba

ekh,tak się składa że znam z innego forum kilka innych osób z PTS(artih,katwolf,chiniek)i na pewno nie przypominają troli widzianych tutaj na forum i grze(tiger,sage itd)nie wiem po jaką cholere cały klan błotem obrzucasz??masz coś do Wiesta to możecie nawet rok się wzajemnie wyzywać na forum,sprawa jest między spqr-em a PTS-->Wiestem i oni powinni ze sobą rozmawiać/wyjaśniać sprawę,równie dobrze ktokolwiek z PTS może nazwać twoje ejw jak to ująłęś "jestescie potworkiem scenowym ktory juz dogorywa" i co?? napewno całe ejw byłoby zadowolone z takich bezsensownych banialuk :? ,oni zaczynają swoją zabawę z BF-em online więc wpadki mogą być(kto ich nie miał)niektórzy z nich grali na piratach,dopiero jak BF staniał nabyli oryginał także nie są dziećmi które dostały od babci gierkę przypadkową,nie wiem dlaczego siejesz taki zamęt na forum grałem z tobą nieraz w FH i wydajesz się dobrym graczem więc dziwi mnie twoja postawa na forum godna maciejka który musi się czepiać najlepiej nowych,nie jest problemem zjebanie kogoś na forum,ale pokazanie właściwej drogi szczególnie przez starą gwardię doświadczoną w bojach

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2