Teraz jest 11 kwi 2025, 08:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2003, 22:44 

Oczywiscie mozemy, mysle jednak ze to w dalszej kolejnosci. Wpierw lepiej udezyc do CB bo tam dostaniemy odrazu wszystko gotowe i zdecydowanie bedzie to latwiejsze.

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2003, 22:52 

No tak macie racje...ale... zeby grac i cos osiagac trzeba cwiczyc. Dlatego porusze jeszcze raz kwestie serwerow. Zauwazcie ze gdy WH ktore sie rozwija bardzo szybko tez bedzie ttrenowac. Jesli powstanie jeszcze jeden klan to zorganzizowanie treningu w tygodniu bedzie graniczyc z cudem! Co dopiero jak klany beda grac mecze CB... Jakos tego nie widze... Nie wiem jak wy ale ja bym zaczal szukac ludzi co moga zalozyc serwer. Nie znam sie na tym zbytnio i nie wiem jakie sa tu zasady ale jedno jest pewne: Trzeba postawic kilka serwerow wiecej bo jak nowe klany "dojda do siebie" dopiero bedziemy miec klopoty w postaci zapchanych serwerow.

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2003, 23:24 

Co do tych serwerów to macie racje, w obecnej chwili już jest fatalnie, aby pożądnie pograć to trzeba trafić na dobrą godzine(najlepiej nocną), a co dopiero będzie jak powstanie więcej klanów?!Przydało by sie jeszcze pare serwerów,no ale cóż cieszmy sie tym co mamy :D .

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2003, 07:19 

A co się stało z serwem ACN :/ ? Byl przez tydzien i zniknał :/ Zresztą oni chyba go zrobili na demie BF1942 bo tam byl tylko Tobruk :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2003, 08:44 

Lepiej będzie skorzystać z laddera w ramach CB niż zakładać własny projekt. Dlatego, że:
- ktoś tym musi kierować. A uwierzcie mi, mimo szczerych chęci, czasami człowiek ma dosyć. Będą potrzebni "mężowie zaufania" którzy by wysłuchiwali różnych skarg, bleble... W CB mamy to z głowy. Spikający admin powie "tak" lub "nie" i nikt mu nie fiknie ;)
- na organizację trzeba naprawdę mnóstwo czasu. Trzeba wyrobić sobie kontakty. Załatwiać. Rozmawiać. Pisać. Szukać serwerów. Tłumaczyć dlaczego to albo sio...Na naszej scenie raczej nie ma zaufanego człowieka, który byłby całkiem out i przynajmniej nie sympatyzował z jakimś klanem.
- o innych trudnościach to mi się nawet nie chce pisac... ;)

A jeśli już tak bardzo i od razu palicie się do grania z rodakami, to jaki problem umówić się na friendly game na razie ;)

Zaczekajmy na CB - i w tym czasie organizujmy następne klany.
Ale to only moje, niewiele znaczące zdanie :P

Tytuł: Heh :)
PostNapisane: 9 kwi 2003, 09:06 

Sceavola :) (chyba tak to sie pisze :P ) wiesz co wlasciwie to polska scene trzeba rozkrecic :) pozatym ostatnio Cie wogole nie widze jak grasz w BFa ;P

Tytuł: Re: Heh :)
PostNapisane: 9 kwi 2003, 09:17 

Maniac napisał(a):
Sceavola :) (chyba tak to sie pisze :P ) wiesz co wlasciwie to polska scene trzeba rozkrecic :) pozatym ostatnio Cie wogole nie widze jak grasz w BFa ;P

Nie, nie tak się pisze :P

Ha, nie chce mi się po raz setny pisać dlaczego mało gram... poszukaj albo popytaj jak ci zależy ;)

A jak już gram, to tylko w nocy, za co serdecznie dziękuję telekomunikacji polskiej s.a. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2003, 10:44 

Maniac Scaveola GRA :!:
Chyba że poległ pod Aberdeen :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 17:53 

Podsumujmy.

1] AristocracY
2] Senatus Populus Que Romanus (pisalem z glowy! 8) )
3] [=ONZ=]
4] PRGK-42
5] WA
6] FS
7] WH
8] Rezerwy Arcy
9] Rezerwy SPQR
0] Rezerwy WA

+ teamy ktore sie utworza. Namawiam do kojazenia sie w parki tutaj na forum np. Wychaczyc ludzi ktorzy tez chca grac w klanie (min. 6)

To Jak? Ruszamy?

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 18:05 

Udziele sie w tym temacie :) hmmmm rezerwy SPQR nie wiem czy to jest dobry pomysl watpie zeby od nas wyszedl tak pokazny sklad moze Rezerwa ONZ??

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 18:07 

Torg ja tego nie wymyslilem "Rezerwy SPQR" ;> To wyszlo z rozmowy ze Sca ale to tylko wstepnie jezeli dobrze zrozumialem.,

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 18:08 

Najlepiej rezerwa ONZ + rezerwa SPQR :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 18:12 

spoko Ja jestem ZA tym zeby polski CB ruszyl :) jak Wodz tak mowil to tak musi najwidoczniej byc :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 18:32 

Rezerwy PRGK-42 nie bedzie, bo jej nie ma, ale faktycznie moze rezerwy onz i spqr oraz wa i arcy stworza cos razem?

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2003, 18:49 

Coug napisał(a):
Torg ja tego nie wymyslilem "Rezerwy SPQR" ;> To wyszlo z rozmowy ze Sca ale to tylko wstepnie jezeli dobrze zrozumialem.,

no nie chodziło o rezerwy, bo takowej nigdy nie posiadaliśmy i nie będziemy posiadać. Plan jest inny, ale to już only moja głowa w tym, aby to uruchomić :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2