Teraz jest 25 lis 2024, 06:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 11:04 
Oldboy Battlefield.pl

bo w powalonym cs biega po mapie banda Jonny'h Rambo ktora nic nie gra taktycznie no chyba ze raz na lewo albo raz na prawo pojdziemy mozna nazwac taktyka!! w bf biegaja same janki kowalskie* tyle ze jak team jest zgrany to janki kowalskie zamieniaja sie w druzyne boga wojny Marsa!

a czolg mozna i z Colta zdjac... tyle ze trzeba miec mala pomoc... taka jak rayanie :lol:
* - nie dotyczy gry z enclave tam to nie rambo a nawet same klony Boba Fetta lataja :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 14:02 
Moderator forum

Taktyka w CSie :lol: :lol: :lol:

Swoją drogą ... ostatnio chciałem sobie troszkę przypomnieć stare czasy (Medal of Honor), w którego napieprzałem sporo od samego ukazania się tej gry ... to co zobaczyłem na serwerach przeraziło mnie kompletnie ... kur..a tam nie ma już czystej gry ... ogólnie chlew i syf, wszyscy używają jakiś gówien i nie idzie sobie pograć (byłem na trzech polskich serwerach).

Odrazu powedrowałem na forum MOH.PL ... a tam oficjalne tematy o cheatach i cheatowaniu ... instrukcje co i jak zainstalować ... ***** :!: :!: :!:

Podobno tak samo jest w CSie ... więc taki temat jak ten (jego tytuł) uważam za śmieszny i przezabawny ... co wy (obecni, cheatujący CSowcy i MoHowcy) wiecie kur..a o grze :!: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 15:20 

Jest to forum bf'a wiec wiekszosc bedzie za bf'em. Ale tak naprawde to ilu z was gralo w cs'a aby go osadzac. Ja gralem 4 czy 5 lat i nie uwazam zeby byly to lata stracone :). Co do czitowania to ludzie dajcie spokoj, bawcie sie i miejcie w dupie jak graja inni. To ze ktos mnie wyzywal od cziterow tylko mi pochlebialo, bo wiedzialem ze jestem dobry :) i nie potrzebuje dopalaczy aby ogrywac sztuczna inteligencje. Co do taktyk to ktos wyzej sie pomylil, nie ma tylko " atak prawa czy lewa" poprostu grales na slabym poziomie i glownie na freeplay.

TO 2 ROZNE GRY WIEC NIE MA CZEGO POROWNYWAC

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 16:22 

CS okazal sie lepszy bo przezyl probe czasu i dale sie rozwija a BF padł.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 16:36 

Nietoperek87 napisał(a):
A ja się wyłamię !! Mam zupełnie inne zdanie !!
Wole CS-a niż BF-a !! W CS-a wyrabiasz se refleks, celność ITD :] A w BF-ie więcej szczęścia bo jak wyskoczysz CZOŁG vs PIECHUR to wiadomo kto wygra CZOŁG, a w CS-ie każdy ma szanse wygrać w starciu 1 vs 1 ty możesz mieć GLOCKA a on M4a1 i możesz wygrać :] ja gram w CS-a 7 lat albo i więcej jestem w klanie i zostane przy moim zdaniu CS żądzi !!:]

o i tu sie mylisz. kiedyś miałem mitsubishi zero, a koles bar'a. wygrał bar :lol: że juz nie wspomne ile razy wygrala bazooka :wink: /pozdro kangur :wink: /

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 16:38 

Wątpie michal :wink:

Zorak, nie czepiaj sie mirobanana bo z okazji ferii gral w bilard i nadzial sie kijem na... :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 16:54 

w csie na pożadnych serverach niema zadnych cheatów :) hyba ze admina niema :( ale wogule nienawidze jak ktoś oszukuje4 nawet w grze singlepleyer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 18:17 

michał napisał(a):
CS okazal sie lepszy bo przezyl probe czasu i dale sie rozwija a BF padł.

W sumie Michał ma racje bo z dnia na dzień zmiejsza sie liczba klanów grających w BF1942

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 18:30 

Ostatnio edytowano 16 lut 2005, 18:37 przez PapiTHC, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 18:36 

a mi sie raczej wydaje ze duzo ludzi ze sceny csa tylko slyszalo na temat BFa i nie majac pojecia o grywalnosci w BFie dalej nieswiadomie mecza de_aztec, de_dust, de_dust2, itp itd ...
ja osobiscie, gdyby nie kumpel ktory nie wiadomo skad porzyczyl pirata BFa 42, pewnie nadal meczyl bym CSa ...
wiec wydaje mi sie ze tak naprawde scena BFa moze sie dopiero zaczac rozwijac, no chyba ze sytuacja sie nie zmienia od kilku lat [ ja gram dopiero 6 miechow ]
hehe of corse mam oryginal co prawda nie za ponad 100 ( tak tak mam wersje za 39 zl, przepraszam :( ) wiec jak ktos chce to mu napisze co sie znajduje na ktorejs tam stronie, ktoryms tam wierszu, jakiejs tam instrukcji :D hehehe

aha PILNE
szukam lekarza ktory mnie wyleczy z choroby BF1942 !!
dziekuje

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 18:37 

mirobanan1 napisał(a):
Werminator napisał(a):
Wątpie michal :wink:

Zorak, nie czepiaj sie mirobanana bo z okazji ferii gral w bilard i nadzial sie kijem na... :oops:

[no comment]

:? :? Te Wermi ja nie mniewam takich przygód jak ty :roll: tera wiem czemu cie w Arkadii nie widuje :D.

Bo trolli nie wpuszczają? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 22:12 

No cóż sensu zakładania takiego tematu nie będe komentował (...)
CS jest świetną grą (gdyby nie BF dalej byłby moim ulubionym FPS-em), ale BF jest od niego poprostu lepszy :D . Klimat BF'a jest niepowtarzalny i należy się modlić by w BF2 też taki był :lol: . A co do tego, że scena BF'a się nie rozwija, to miałbym wątpliwości :wink: . Wystarczy popatrzeć ile nowych osób się na forum rejestruje. Wiem także dlaczego ten temat został odgrzebany: pojawił się HL2 i CS Source, co daje fanom CS'a kolejne "argumenty" (np. rewelacyjna grafa) do tego by ponownie roztrzygać takie tematy a ich wynik będzie identyczny, (na forach CS'a CS wygra a na forach BF'a BF) proste!

Ale się rozpisałem :D

P.S: BF jest najlepszą grą na świecie i koniec ! :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2005, 23:02 

powiem tak HL2 i CS:source mają zajb***ą grafe ale pozatym są do du*y mi sie podoba CS 1.6 i tyle:P no i oczywiście BF :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2