Okota napisał(a):
bcj jesli wejde do restauracji i zamowie lody a kelner mi powie ze aktualnie bede mogl zjesc tylko wisienke to... niewiarygodne moze dla ciebie ale... pojde gdzie indziej!
czy to tak cholernie trodno zrozumiec???????? to tak jak wsiadasz do taksy a kierowca ci mowi prosze zgasic papierosa! to co? palisz dalej???
tak, ale po 1) nie wyzwie Ciebie od idiotow, po 2) widac, ze zupelnie nie wczytales sie w moje wypowiedzi - szanuje to, ze na jakims serwie 10 osob prosi o no tanks czy bazooka only.. i przystosowuje sie do tego lub zmieniam serwer, wkurza mnie jedynie to ze bardzo czesto - gram sobie 5 mapek na serwie - siedzi 20 osob laduje sie berlin wypada 10 osob zostaje 10, i 3 gosci (przwaznie aliantow) krzyczy no tanks no tanks.. czesto kilka osob tez zaprotestuje, ale zostana zmieszani z blotem... sytuacja druga - ktos sie joinuje na serwerek - wlasnie leci stalingrad - pakuje sie do czolgu i rusza do walki - wpada w tlum assaultow - i stara sie z nimi walczyc - w takich momentach
nikt nie czyta czata - przewaznie juz nie zdazy przeczytac, bo albo dostanie kicka albo bana... albo poczyta sobie jakim to jest idiota... przepraszam, ale jesli ktos wchodzi na otwarty serwer, gdzie nie jest zaznaczone, ze gramy bez czolgow - zaklada, ze gra sie z czolgami ! Wracajac do ladnego porownania z taksowka - wsiadajac do niej zakladasz, ze czlowiek "sprzedaje" usluge przewozu ludzi, a nie ze zaoferuje czyszczenie butow... a nawet jak by przypadkiem tak sie stalo... to jasne - zmienisz taksowke w sposob
KULTURALNY - a taksiaz powie kulturalnie, ze nie ma sprawy, a nie zwyzywa od idiotow, ze sie nie domysliles, ze on tu czysci buty a nie wozi ludzi !!!
p.s. wchodzenie gdziekolwiek z papierosem jest brakiem kultury... lacznie z paleniem na przystanku... ale to zupelnie inna bajka..