No to już przesada. Zamiast odszczekać i przeprosić za swoje buraczane zachowanie podejrzane indywiduum Wiest_PL idzie w zaparte. Co ty myślisz, że SPQR nie ma co robić tylko bezpodstawnie oskarżać Bogu winne osoby? Kto ci w to uwierzy frajerze?
Po pierwsze wparowałeś na nasz kanał jak co najmniej do stodoły, nie przedstawiłeś się, nie powiedziałeś o co ci chodzi. Rozumiem, że tam skąd Cię przywiało mogą panować takie maniery, ale tutaj wymagamy dużo większej kultury (wiem, KULTURA to może być dla ciebie nowe słowo). Jak cię pytał Titus z BK kim jesteś to rzucałeś wykrętne odpowiedzi. W tym momencie ja osobiście zacząłem się koncentrować na graniu, więc nie słyszałem co dokładnie do mnie mówiłeś, ale z informacji BK i Titusa jechałeś sobie po moim aktualnym nicku. Nick jest faktycznie frywolny, ale na złośliwości w moją stronę może sobie pozwolić kumpel, ale nie byle wieśniak.
A teraz najlepsze. Zbiór wierutnych kłamstw z Twojej strony, które jestem w stanie zweryfikować, bo wtedy już koncentrowałem się na TS i wszystko słyszałem. Pozwolę sobie je przetłumaczyć, bo słucha się tego niczym informacji Urbana o wspaniałym stanie polskiej gospodarki, w latach osiemdziesiątych.
"Jak widzicie nie uslyszalem ani prosby ani grozby aby opuscic kanal"
-otrzymałeś kilkakrotną prośbę o natychmiastowe opuszczenie kanału.
"Dodam jeszcze ze nie objezdzalem zadnego gracza SPQR"
-jak nie, jak tak
" zadny BK nie wywalil mnie ani nie zbluzgal"
-Bk mówił coś takiego "Jak ty w ogóle śmiesz? Jak ty sobie w ogóle pozwalasz k*** na coś takiego? Włazisz na czyiś kanał i nas obrażasz!! Wywalmy go natychmiast". Wtedy ty odparowałeś następną celną ripostą, w stylu "SPQR to najbeznadziejniejszy klan na scenie". Po czym zostałeś wykopany.
"Yacub wymyslil sobie wszystko"
-na razie nad wymyślaniem to pracuje jedynie Twoja chora wyobraźnia.
Dla mnie jesteś skończony na scenie. Jest typowym burakiem, który stara się tylko jak najbardziej uprzykrzyć życie innym, bo to sprawia mu największą frajdę. Do tego łżesz jak pies i tworzysz fantastyczne bajeczki niczym Baron Munchausen. Twoje pokazy TK, o których wspominał Pepsee, równie dobrze cię opisują jak chamskie wparowanie na nasz kanał i nas obrażanie.
Nie starczyło ci honoru, żeby przyznać się do swoich dziecinnych zabaw to moim zdaniem nie ma dla ciebie miejsca w polskim bf1942. Na serwerach SPQR, TSie nie ma już dla ciebie wstępu i jeżeli tylko cię zauważymy dostaniesz natychmiastowego bana. Proponuję to samo zrobić na wszystkich innych polskich serwerach i apeluję do Adminów innych klanów o podobną karę. Chyba, że nie wystarczy wam przykładów efektywnej gry jakich gość dał na Wake'u i czekacie na kolejne ekscesy. Jak odszczekasz te kłamstwa, które tutaj nawrzucałeś i zauważymy poprawę to pomyślimy o zmianie decyzji.
Co do klanu PTS1939. Historia z waszą obecnością na naszym TS nie byłaby żadnym problemem (choć i tak grzeczność wymaga zapytania się właścicieli o pozwolenie, ale ktoś tam was wprowadził w błąd i wyszło jak wyszło) gdyby nie zachowanie wasze klanowego kolegi. Jesteśmy gościnnym klanem i nikomu przeszkód nie stawiamy przed korzystaniem z naszych klanowych zasobów, o ile umie się normalnie zachować. Po ekscesach ze wspomnianym gościem zaczeliśmy uważnie przyglądać się i sprawdzać kto i dlaczego do nas przychodzi. Przy okazji może i wam się dostało. Niestety odpowiedzialność ponosi tylko wiadoma osoba, która wszczęła ferment.
Nic nie mamy do klanu PTS1939, graliśmy z nimi sparing i byłem wielce zadowolony, że wreszcie pojawia się klan, który może zacznie rywalizować z dotychczasowymi drużynami. Widać wsród waszych ludzi duży skill i nie są to żółtodzioby, choć oczywiście wiele wam jeszcze brakuje w zgraniu, znajomości map i taktyk, ale to kwestia czasu. Nie dobrze natomiast, że nie odcinacie się od zachowania waszego człowieka, który chcąc nie chcąc daje świadectwo też o was. Ja bym na waszym miejscu od razu wywalił gościa na zbity pysk, ale oczywiście zrobicie jak chcecie. Natomiast musicie liczyć się z niezmiennymi prawami fizyki - smród zawsze osiada na najbliższym sąsiedztwie.
_________________ Civis Romanum eram.
|