Teraz jest 7 kwi 2025, 00:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 19:00 
Moderator forum

no i skonczyly sie zabawy w piaskownicy, jest jeszcze sporo ludzi ktorzy nie rozumieja elementarnych zasad sceny BFa, zasad ktore sa duzo starsze od ich kopii gry, bez wzgledu na to za ile ja zakupili...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 19:29 
Moderator forum

artih napisał(a):
Wojtas - nie będę się wdawał z Tobą w tak "tępe" rozmówki ... musiał bym się zniżyć do Twojego poziomu ... a poprostu jesteś za wąski dla mnie w kapciach (mówię i o kulturze i o umiejętnościach w BF ... tak, tak graliśmy na jednym serwie cieniaczku :wink: ).
Masz jak widze zbyt wysokie mniemanie o sobie ... moze kompleksy z dzieciństwa :idea: :?:
W każdym razie mógłbyś rozładowywać je gdzie indziej :wink:
Swoją drogą - wystawiasz swoimi postami swojemu klanowi dużo gorszą recenzję niż Wiest swoimi PTSowi :lol:

no i cale szczescie ze nie bedziesz sie wdawal bo nie mam z kim gadac...
a co do umiejetnosci to nie pamietam zebym z Toba gral a to juz o czyms swiadczy...ale wiesz nie jestem moze najlepszy w BF1942 ale radze sobie lepiej niz ty...wystarczy zerknac na statsy z bftrack...hehe swoja droga nie wiem jak mozna byc gorszym od ciebie...no ty na pewno nie masz prawa nazywac mnie "cieniasem" :lol:
ja tu sie nie wyzywam na nikim (jeszcze)-jestes dla mnie nikim i czlowiekiem znikad nie wartym rozmowy...a odpisuje tylko dlatego ze nudze sie w pracy..nie i nie mam kompleksow (chcesz mnie zobaczyc pogadac-zapraszam na lana...jesli rodzice cie puszcza :D )
a moj klan obroni sie sam nie musze wystawiac mu recenzji...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 19:56 

No to już przesada. Zamiast odszczekać i przeprosić za swoje buraczane zachowanie podejrzane indywiduum Wiest_PL idzie w zaparte. Co ty myślisz, że SPQR nie ma co robić tylko bezpodstawnie oskarżać Bogu winne osoby? Kto ci w to uwierzy frajerze?

Po pierwsze wparowałeś na nasz kanał jak co najmniej do stodoły, nie przedstawiłeś się, nie powiedziałeś o co ci chodzi. Rozumiem, że tam skąd Cię przywiało mogą panować takie maniery, ale tutaj wymagamy dużo większej kultury (wiem, KULTURA to może być dla ciebie nowe słowo). Jak cię pytał Titus z BK kim jesteś to rzucałeś wykrętne odpowiedzi. W tym momencie ja osobiście zacząłem się koncentrować na graniu, więc nie słyszałem co dokładnie do mnie mówiłeś, ale z informacji BK i Titusa jechałeś sobie po moim aktualnym nicku. Nick jest faktycznie frywolny, ale na złośliwości w moją stronę może sobie pozwolić kumpel, ale nie byle wieśniak.

A teraz najlepsze. Zbiór wierutnych kłamstw z Twojej strony, które jestem w stanie zweryfikować, bo wtedy już koncentrowałem się na TS i wszystko słyszałem. Pozwolę sobie je przetłumaczyć, bo słucha się tego niczym informacji Urbana o wspaniałym stanie polskiej gospodarki, w latach osiemdziesiątych.

"Jak widzicie nie uslyszalem ani prosby ani grozby aby opuscic kanal"

-otrzymałeś kilkakrotną prośbę o natychmiastowe opuszczenie kanału.

"Dodam jeszcze ze nie objezdzalem zadnego gracza SPQR"

-jak nie, jak tak

" zadny BK nie wywalil mnie ani nie zbluzgal"

-Bk mówił coś takiego "Jak ty w ogóle śmiesz? Jak ty sobie w ogóle pozwalasz k*** na coś takiego? Włazisz na czyiś kanał i nas obrażasz!! Wywalmy go natychmiast". Wtedy ty odparowałeś następną celną ripostą, w stylu "SPQR to najbeznadziejniejszy klan na scenie". Po czym zostałeś wykopany.

"Yacub wymyslil sobie wszystko"

-na razie nad wymyślaniem to pracuje jedynie Twoja chora wyobraźnia.

Dla mnie jesteś skończony na scenie. Jest typowym burakiem, który stara się tylko jak najbardziej uprzykrzyć życie innym, bo to sprawia mu największą frajdę. Do tego łżesz jak pies i tworzysz fantastyczne bajeczki niczym Baron Munchausen. Twoje pokazy TK, o których wspominał Pepsee, równie dobrze cię opisują jak chamskie wparowanie na nasz kanał i nas obrażanie.

Nie starczyło ci honoru, żeby przyznać się do swoich dziecinnych zabaw to moim zdaniem nie ma dla ciebie miejsca w polskim bf1942. Na serwerach SPQR, TSie nie ma już dla ciebie wstępu i jeżeli tylko cię zauważymy dostaniesz natychmiastowego bana. Proponuję to samo zrobić na wszystkich innych polskich serwerach i apeluję do Adminów innych klanów o podobną karę. Chyba, że nie wystarczy wam przykładów efektywnej gry jakich gość dał na Wake'u i czekacie na kolejne ekscesy. Jak odszczekasz te kłamstwa, które tutaj nawrzucałeś i zauważymy poprawę to pomyślimy o zmianie decyzji.

Co do klanu PTS1939. Historia z waszą obecnością na naszym TS nie byłaby żadnym problemem (choć i tak grzeczność wymaga zapytania się właścicieli o pozwolenie, ale ktoś tam was wprowadził w błąd i wyszło jak wyszło) gdyby nie zachowanie wasze klanowego kolegi. Jesteśmy gościnnym klanem i nikomu przeszkód nie stawiamy przed korzystaniem z naszych klanowych zasobów, o ile umie się normalnie zachować. Po ekscesach ze wspomnianym gościem zaczeliśmy uważnie przyglądać się i sprawdzać kto i dlaczego do nas przychodzi. Przy okazji może i wam się dostało. Niestety odpowiedzialność ponosi tylko wiadoma osoba, która wszczęła ferment.

Nic nie mamy do klanu PTS1939, graliśmy z nimi sparing i byłem wielce zadowolony, że wreszcie pojawia się klan, który może zacznie rywalizować z dotychczasowymi drużynami. Widać wsród waszych ludzi duży skill i nie są to żółtodzioby, choć oczywiście wiele wam jeszcze brakuje w zgraniu, znajomości map i taktyk, ale to kwestia czasu. Nie dobrze natomiast, że nie odcinacie się od zachowania waszego człowieka, który chcąc nie chcąc daje świadectwo też o was. Ja bym na waszym miejscu od razu wywalił gościa na zbity pysk, ale oczywiście zrobicie jak chcecie. Natomiast musicie liczyć się z niezmiennymi prawami fizyki - smród zawsze osiada na najbliższym sąsiedztwie.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 20:22 
Moderator forum

nie no Pancho Twoj nowy nick jest zajebisty...nie zmieniaj go nigdy :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 21:20 
Moderator forum

Po pierwsze - Wiest łżesz jak pies i dobrze o tym wiesz. Titus był na kanale pod ksywą ojejq, jak zawsze z resztą.

Po drugie - Nie Ty będziesz mówił, kiedy topic ma być zamknięty. Dalej, nie wiem kto dał pozwolenie PTS'owi na używanie naszego TS'a. Proszę o wyjaśnienie w końcu tej kwestii.

Po trzecie - Cieszę się, że CL PPS popiera zachowania swojego niewychowanego klanowicza - wyrobiłem sobie zdanie o Waszym poziomie. Nie liczcie już nigdy na pomoc SPQR. Chamstwa nie tolerujemy i tolerować nie będziemy. Ponadto, chciałbym zauważyć, że nie padło z Waszej strony ani jedno "przepraszam". Arith - wyczynki nie są "rzekome" - nie mam powodu, aby nie wierzyć moim towarzyszom broni. SPQR nie ma w zwyczaju zakładać kłamliwe topici ku uciesze gawiedzi.

Po czwarte - nie macie prawa odbierać nikomu prawa do głosu. Póki trzyma się tematu. Zarówno Pepsee, Kaczy, Holman jak i cała reszta ma prawo się wypowiedzieć. Kim Wy jesteście, aby nas uciszać?

Naturalnie przyłączam się do prośby Pancha o bana na PL serwerach. To my, admini kontrolujemy kierunek rozwoju sceny. Im mniej buractwa na polu bitwy, tym przyjemniej będzie się nam grało.

-= Pozdrowienia z Rzymu =-

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 22:26 

yakub narazie to ty wygladasz na niedojrzalego gowniarza. Rzucasz oszczerstwami we wszystkich czlonkow PTS, ale to tylko jeden zawinil. A ze ktos rzucil nam ip servera TS to weszlismy tam. Nie wiedizelsimy ze to wasz server. Z reszta po 2 min go opuscilismy. Zastanow sie nad tym co piszesz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 22:44 

widze ze kolejny do odstrzelenia :roll:

"Dalej, nie wiem kto dał pozwolenie PTS'owi na używanie naszego TS'a. Proszę o wyjaśnienie w końcu tej kwestii."
Yacub i przylaczam sie do tej prosby

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 23:00 

hatysz napisał(a):
yakub narazie to ty wygladasz na niedojrzalego gowniarza. Rzucasz oszczerstwami we wszystkich czlonkow PTS, ale to tylko jeden zawinil. A ze ktos rzucil nam ip servera TS to weszlismy tam. Nie wiedizelsimy ze to wasz server. Z reszta po 2 min go opuscilismy. Zastanow sie nad tym co piszesz

lol, lol, lol. Yacub - gówniarzu!! Ty niedojrzały. Wstydź się i nie pokazuj. :lol:

PTS - Tak jak ktoś ładnie napisał - Czy całą brygadą idziecie po-ziomki a później chodzie sprawdzać czy w niektórych mieszkankach otwarte są drzwi??

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 23:16 
Moderator forum

dobrawek napisał(a):
lol, lol, lol. Yacub - gówniarzu!! Ty niedojrzały. Wstydź się i nie pokazuj. :lol:

:oops: Ok, starczy :lol:

Hatysz, kolejny... Wy nie macie jakiegoś prawdziwego CL'a, który potrafi rzeczowo odpowiadać na pytania? Bo nadal nie uzyskałem odpowiedzi.

p.s. opuściliście go, bo Was wywaliłem... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 23:23 

A propos przepraszania - zapraszam do mojego pierwszego postu na stronie trzeciej (oj dawno to było) tej jakże zajmującej "dyskusji" polegającej od dłuższego czasu na deptaniu czegoś, co jeszcze nie zdążyło wyrosnąć. Pancho - dzięki za rzetelne i spokojne, moim prywatnym zdaniem, podejście do tematu. Na naszym klanowym forum trwa obecnie dyskusja jak rozwiązać sprawę. Wiem, wiem - wy macie już wyrobione podejście do takich problemów ? my jednak nie mieliśmy kiedy opracować procedur. Większość sytuacji to dla nas nowość. Istniejemy od niedawna i prosimy o większą niż w stosunku do starych wyjadaczy wyrozumiałość. Nasz CL z pewnością się jeszcze na tym forum odezwie i przekaże decyzję większości co, mam nadzieję, pozwoli definitywnie zamknąć ten już do przesady rozdmuchiwany temat. Pozwólcie NAM zająć się sprawą. Gdy skończymy poinformujemy WAS, by już WSPÓLNIE bawić się na BF.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 23:28 
Moderator forum

Oj skońcie tą kłótnie :? :lol:
Lepiej mieć przyjaciół niż wrogów :)
Załawcie i zostawcie w spokoju te śmierdzące sprawy, grajmy ciesząc się w BF'a :)
Wiest byś przeprosił i nie był by topic ciągnięty dalej :)

P.S. Wiest_PL ja nie napisałem że jesteś lolem tylko że LOL z tematu :wink: :wink: :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 23:39 

Piospi napisał(a):

Mam super rozwiązanie - niech PT założy swój własny TS Server, ale oczwyiście zahasłowany, bo niechcący... :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2004, 23:46 
Moderator forum

dobrawek napisał(a):
Piospi napisał(a):

Mam super rozwiązanie - niech PT założy swój własny TS Server, ale oczwyiście zahasłowany, bo niechcący... :D

A to nawet jest dobry pomysł :)

P.S. Dziwne że PT nie ma własnego serva na TS'a :shock: Przecież każdy klan posiada server i TS'a do komunikacji :?

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2004, 00:25 
Oldboy Battlefield.pl

dobrze ze znalezliscie rozwiazanie przeproscie sie w PW lub na gg
ZAMYKAM

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2