Teraz jest 7 kwi 2025, 00:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 16:52 

Deec wyluzuj, wszystko sie ustali na spotkaniu na tsie a poki co to nie ma o czym rozmawiac. Bo jak napisal Est jak kazdy zacznie rzucac tu swoje propozycje to zrobi sie niezly burdel.
Poprostu panowie ustalmy termin spotkania, najlepiej jeszcze w tym tygodniu.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 16:55 

Deec chyba zwariowal - jesli beda takie reguly:

czyli liga startuje w pazdzierniku (wadzi z CB) oraz mozna bedzie zglosic tylko 12 graczy - to przepraszam, ale UKF sie wycofuje...

jesli gramy po CB, rulesy normalne CB - to oczywiscie gramy.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 16:56 

No dobra cosik umcknelo mi luzzzzziiiiiiiiiiiiikkkkkkk kiedy proponujesz spotkanie?? Zasada bardzo podobne mysle do tych z CB ;p

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 16:59 

buciej dobrze mowi ustawienia cb z ewentualnymi drobnymi zmianami !

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 17:01 

Deec mam prośbę , nie wymyślaj już nic więcej.

CB po to żeby ruszyć Ladder PL, juz pisałem nie raz. Wpisywać terminy meczow i wyniki w ladder CB (po to żeby pojawiły sie tam jakieś nasze gry). Ale wiadomo, że nie korzystać z tabeli Cb, tylko zrobić osobna do tych wszystkich meczy.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 18:33 
Moderator forum

Panowie - a warto grać Omahe? Mapa jest taka że klan o jakimś doświadczeniu wyżyna aliantów, którzy próbują nie stracić niszczyciela i możliwie mało ticketów... IMHO są ciekawsze mapy, gdzie słabsze klany mają większe szanse. Może zamiast Berlina dać UN_Berlin? I proponuje żeby wraz ze skaładem był obowiązek podawania GUIDów graczy - ja wierze w uczciwość rozgrywek, ale nikt się nie będzie czepiał i będie święty spokój.

Co do propozycji klona Clona:

Midway, Battle of Britain, Coral Sea - tych map nikt nie gra. Nie wiem czy to dobry pomysł je włączać do rozgrywek....

Rozumie że ustalimy sobie jakieś pary mapek na kolejki spotkań, a następnie wylosujemy kto z kim gra w jakiej kolejce?

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2004, 23:46 

Masz racje Hynol

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 04:06 

Hynol napisał(a):
Rozumie że ustalimy sobie jakieś pary mapek na kolejki spotkań, a następnie wylosujemy kto z kim gra w jakiej kolejce?

Mapy, rozpis kolejek, a pozniej losowanie kto jest kim.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 10:50 
Moderator forum

Oczywiście (apropo's tego co pisał Hynol) trzeba ustalić odrazu konsekwencje łamania zasad, które prześwietne przedstawicielstwo ligi ustali :idea:

Nasz delegat będzie miał kilka propozycji ...

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 11:54 

Propozycje przekazujcie swoim przedstawicielom, a oni przedstawiaja je Radzie Ligi. Kazda propozycja zostanie poddana pod glosowanie i wtedy po ustaleniu wszystkiego zostanie stworzony regulamin ligi, w ktorym bedzie wszystko rozpisane.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 12:07 
Moderator forum

Rada rządzi, Rada radzi, Rada nigdy cię nie zdradzi... :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 13:01 
Moderator forum

Hynol napisał(a):
Rada rządzi, Rada radzi, Rada nigdy cię nie zdradzi... :)

Hehehe :)

A co chciałem rzec... w związku z tym, że intensywnie wytężam swoje szare komórki w celu eleganckiego sformułowania e-maili, mających na celu pozyskanie sponsorów dla zwycięzców Ligi, i problemem jest to, że nie mamy na razie żadnych właściwie zasad rozgrywek, proponuję, by spotkanie Rady odbyło się w przyszłym tygodniu. Jeśli EnclaveSE zdecyduje się i wybierze przedstawiciela, to fajnie, jeśli nie, to mogą się decydować przez kolejne dwa miesiące, czekamy na nich, jednak nie będą mieli wpływu na kształ Ligi.

A nie możecie zamiast ankiet na forach podjąc decyzji na TSie ?
A może CL powinien walnąć pięścią w stół i powiedzieć, gramy... k-wa, albo nie gramy... k-wa.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 14:26 
Moderator forum

CloneTrooper napisał(a):
CB po to żeby ruszyć Ladder PL, juz pisałem nie raz. Wpisywać terminy meczow i wyniki w ladder CB (po to żeby pojawiły sie tam jakieś nasze gry).

No i tylko w takim celu SPQR zdolne jest wyjść z hibernacji w ladderze PL. Udowadniać również niczego nie musimy. Grać tam nie będziemy, gdyż wiąże się to z kolejnymi konfliktami, o czym zapewne pamiętają starsi gracze. O ile przy sparingach wszystko odbywa się w przyjacielskiej (no, może poza paroma niereformowalnymi przypadkami, ale one tylko regułę potwierdzają) atmosferze, o tyle, kiedy w grę wchodzą puntky i "renoma" to zaczyna się bezkompromisowa wojna.

Mam nadzieję, że wszystkie klany biorące udział w tych zawodach potraktują je jako FunCup, nie zaś jako poważną ligę. Mamy się przede wszystkim dobrze bawić, nie zaogniać kolejne animozje międzyklanowe. Tym bardziej, że po wspólnej grze jako TeamPoland, podczas NationsCup w znakomitej większości zagasły...

-= Pozdrowienia z Rzymu =-

p.s. proponuję spotkać się w niedzielę, o godzinie 21:30 na TSie. Po namiary proszę zgłaszać się do mnie (GG: 3900538).

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 14:37 

Niedziela 21:30 jestem za i przyjujemy taka pore chyba ze komus z delegatow nie pasuje to niech sie odezwie!!

Ps: Est przeslij mi ta formulke tego maila jak juz sie wysililes, przesle ja tez pewnym firma i prawdopodobnym sponsorom!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2004, 14:55 
Moderator forum

Deec napisał(a):
Niedziela 21:30 jestem za i przyjujemy taka pore chyba ze komus z delegatow nie pasuje to niech sie odezwie!!

Ps: Est przeslij mi ta formulke tego maila jak juz sie wysililes, przesle ja tez pewnym firma i prawdopodobnym sponsorom!!!!

Niedziela jak najbardziej... ale czy nie mogłoby być to koło 20.00 ? W PRGK i -BF i -42 o 21.00 w niedzielę grają mecze. Może w takim razie weźmiecie pod uwagę naszą prośbę, by była to godzina 20.00 ?

Co zaś się tyczy formułki, to jest ona skierowana do konkretnej firmy, obawiam się, że ciężko będzie to wykorzystać dalej

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2