Teraz jest 8 wrz 2025, 17:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 15:07 
Oldboy Battlefield.pl

Maciejek niegdy nie nosilem okularow pryszczy od daaaaaawna nie mam, a jak bym ci przyp*** to byscie z kolegami wygladali jak kregle...

"Na drzwiach poniesli... Maciejek... Maciejek padl!!! 4 Maciejek, Maciejek padl..."

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 17:17 

MACIEJEK ty jestes dresiarz :!: HIP-HOP i bluzgi to twoje życie :!:
a poza tym to TY sobą NIC nie reprezentujesz. Nawet klawiatury się nie chce używać aby odpisywać na takie brednie, szykany.

Prosze zamknąc ten temat i ewentualnie dać temu komuś bana permanentnego :!:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 20:12 

A co do tych , co ********* jakies bzury o kulturze osobistej, przeczytajcie se posty z miskiem blachą, i zobaczcie jak hamsko go traktowaliscie w yt i wasi kulturalni koledzy...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 22:38 

misieq vel Blacha był swojego rodzaju naszą pociechą (nie myślcie sobie zbyt wiele :!: :)) i na niego się nie bluzgało ale się z niego śmiało :P, a i tak ciebie traktujemy gorzej, więc nie wiem co chcesz od misia :P

UPDATE - maciejek, jak żeś już sobie nabił te 50 postów? rekord! w te kilka tylko dni! brawo :twisted: ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 23:55 
Moderator forum

Tzeentch !! to proste :) wyobraź sobie gościa strzelającego z karabinu :) potem kule zamień na słowa i juz masz odpowiedź jak nastukał tyle postów :).

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 00:12 

no, to już mam odpowiedź, maciejek strzela słowami (postami?) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 11:37 

hehe, zupełnie tak jak na moim avatarku :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 12:04 

Nie słowami panowie, jedynie sczeniactwem i glupota :) a tego slowami nie mozna nazwac :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 12:10 

i znowu zaczyna

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2003, 12:13 

no to Maciejek daj nam szanse i go olej.. pokaz ze nie jestes taki za jakiego wiekszosc cie tutaj ma..(ale taka opinie sobie sam wyrobiles) i nie obrzucaj go obelgami (bo cos czuje ze do tego ta rozmowa znowu zmierza) tylko spokojnie przepros i nie rob juz wiecej takich glupot. powiedziec (a napisac to juz wogole) PRZEPRASZAM nie boli :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2003, 09:54 

Ok to nie będzie na temat....Wasze wymiany mnie rozbawiły...właściwie to kto komu chce tu co udowodnić ......potraktujcie to troche z dawką humoru........Bardzo proste ..jak rozróżnić bronie.........Broń asaulta to nieważne czy karabin czy nie miota nieźle a broń medyka czy to pistolet czy karabin efekt jest jeden czasami trzeba wypruć magazynek żeby kogoś zabić :)...i przestańcie proszę tutaj przesadzać i nadmiernie eksponować swoje EGO.......to tak na marginesie i nie na temat ( zaraz mnie zacytuje lol-ek i powie to po co to pisałem ) --sorry mam taki właśnie charakter możecie mnie nienawidzieć ale po co...........

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2003, 02:28 

A ja napisze na temat ;]
Otoz ja chcialbym widziec bardzo realna gre, jednak BF1942 do takich nienalezy i rozumiem ze nie wszyscy lubia super realizm :)
Odnoscie samolotow to wlasnie to co uwielbiam, tyle ze w BF1942 model lotu mnie smieszy (wiem ze to arcade a nie symulator :P), lecz to ze wzgledu na "grywalnosc dla wszytkich" moge przebolec. Natomiast strasznie mnie juz wkurzaja obrazenia pojazdow :) Zwlaszcza samoloty ... Kto gral w Warbirds albo IL2 Sturmovik wie o czym mowie. Tu w BF1942 samolocik poprostu ma hitpoints i jak obrywa to mu sie tylko "kurczy pasek", a w rzeczywistosci mozna bylo skrajnie nawet zestrzelic samolot 1 pociskiem (nie mowie o zabiciu pilota) np. trafiajac w zbiornik paliwa, ktory sie zapali, albo zupelnie odwrotnie podziurawiony przeciwnik wracal szczesliwie na lotnisko np. bez 1 lotki i steru kierunku ;]

Rozumiem ze to nierealistyczna gra i trzeba by mocno ja przebudowac zeby zrobic realistyczny model uszkodzen w pojazdach jednak przenajmniej niech obrazenia samolotow z broni piechoty beda realistyczniejsze, a wiec wlasnie powinny im prawie nic nie robic, gdyz nawet dysponujac 12mm dzialkami trzeba bylo z reguly sporo tego wpakowac w przeciwnika, a co dopiero taki zolnierz na ziemi ze swoja pukawka :) Pozatym to wogole jest smieszne takie strzelanie do samolotow, bo lataja w BF1942 cholernie wolno w stosunku to rl :] Ja bym nie trafil przeciwnika przelatujacego z predkoscia 400-600 km/h, a nawet jesli to istniala by strasznie mala szansa ze wogole cos bym mu zrobil :)) Mam nadzieje ze w przyszlosci zrobia gre realna w kazdym aspekcie ;]

Ps. Jak widze w BF1942 jak zeke (A6M - ten japonski mysliwiec) walczy z Korsarzam (F4U - ten amerykanski mysliwiec :P) w walce kolowej i nawet wygrywa to az mnie boli ze smiechu !! W rzeczywistosci korsarzem latalo sie wykorzystujac jego bardzo duza jak na owe czasy predkosc, a przy kazdej probie skretu szybko ja tracil, w dodatku przy malych predkosciach byl bardzo malo zwrotny i latwo wpadal w korkociagi ;]

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2003, 02:38 

A i zapomnialem dodac ze taka wlasnie japonska zeka (A6M) byla robiona z drewna a amerykanski korsarz (F4U) w calosci z metalu, co wlasnie powodowalo takze iz A6M bylo bardzo zwrotne, ale spadalo z reguly po kilku hitach ;] Za to zeby w A6M zestrzelic takiego korsarza trzeba bylo duzo trafien (w rzeczywistosci to japoniec w A6M nawet nie mial z F4U szans, bo poprostu nie mogl go dogonic ;])

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2003, 11:24 

to samo pisał macabra w recenzji w CD-Action, ale nie zapominaj ze to nie jest symulator i wiekszosci ludzi , ktorzy graja w bttlefielda takie glupie szczegoly nie obchadzą :P (ja tez nie moge przebolec ze np. amerykanie mają angielskie karabiny Lee -Enfield No 4.mk 1,podczas gdy na prawde mieli wtedy chyba najlepszy larabin na swiecie-samopowtarzalny M1 garand.Albo dlaczego rosjanie nie mają sławnej pepeszy?I dalczego pod monte cassino nie ma polaków ?długo by wymieniać....Po prostu dla wiekszosci graczy jest to zwykla naparzanka fpp i tworcy gry tworzyli ja chyba z mysla o nich :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2003, 13:30 

Maciejek napisał(a):
]dlaczego rosjanie nie mają sławnej pepeszy?

Ekhem

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2