Teraz jest 8 cze 2025, 10:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 17:53 

Zachowujecie sie jak banda dzieciakow w piaskownicy
"MAMO ON MI ZABRAL LOPATKE"
Mozecie juz zloozowac. Jedno jest pewne potrzeba jeszcze kilku graczy. Do tego juz doszlismy ale zeby trwalo to 6 stron? Przejdzmy do jakis konkretow podajcie kogo widzice jeszcze w reprezentacji itd. To ma byc reprezentacja POLSKI niedoposcmy do tego zeby byly tam podzialy. Mamy grac razem.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 18:09 

Przeczytałem to wszystko i ......głowa mnie rozbolała...

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 18:24 

A co do konradora to on prowokuje zeby sie posypaly odpowiedzi a pozniej z was napewno ostro zlewa to jest taki typ czlowieka ja jak mialem 10 lat tez tak sie zachowywalem wiec moja rada ignorujcie go i nie zwracajcie na jego posty uwagi, ja po kilku klotniach z nim tego sie nauczylem.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 18:31 

Moim zdaniem trzeba dobrac jeszcze kilka osob

I kilka (swiezo oderwanych od pluga) wyrzucic.

To dobrze o was nie świadczy no ale każdy sobie reklame robi

Wystawianie tego typu ocen radze rozpoczac od siebie i swojego klanu.

ja jak mialem 10 lat tez tak sie zachowywalem wiec moja rada ignorujcie go i nie zwracajcie na jego posty uwagi, ja po kilku klotniach z nim tego sie nauczylem.

Tlumaczenie: Mnie tez kiedys szlag trafial, jak czytalem jego posty, ale w koncu skonczyly mi sie argumenty i nawet nie mialem sie po co dalej denerwowac, bo nie wiedzialem co napisac.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 18:34 
Moderator forum

Pan Szmata napisał(a):
chlip, chlip.. a nikt sie snajperami nie martwi :P powoluje do zycia SAP... snajperska akcje protestacyjna.. idziemy blokowac drogi (znaczy ja ide :P)

Uważaj!!! W stanach jusz mieli takiego jednego....Źle skończył... Czasy w których mozna było sfobodnie snajpować na ulicy przeminęły bezpowrotnie (nawet na lepperiadach nie wolno...)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 18:34 

Dokladnie nie wiem co pisac po prostu nie jestem tak inteligetny jak on a tak szczerze to SZKODA SLOW

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 20:21 

dobra a teraz pare rzeczy ode mnie:
1. porownujac repre .pl w bf a np w pilce noznej, to czy ktos placze z mniejszych i slabszych kluboow, ze jego zawodnicy nie graja w reprezentacji :?:
2. sklad byl ustalany ponad miesiac temu, czemu dopiero teraz podnosi sie rwetes, kazdy zainteresowany z CL mogl sie wypowiadac, zobili to: ja, coug, piasecznik i scaevola
3. ta dyskusja to wielka zenada i dziecinada, ja sie pod tym nie podpisuje, moj glos to glos z lozy obserwatora
4. nie bedzie dziecinada, jak sie wycofam. i to wlasnie robie, macie jedna miejscowke wolna
5. zadajcie sobie pytanie: czy reprezentacja ma wygrywac i walczyc jak rowny z innymi panstwami czy tylko ma byc ekipa towarzyska zalatwiajaca miejscowki dla swoich klanowiczow na potrzeby zaistnienia i zalatawienia swoich interesow, zachcianek i spelnienia osobistych ambicji :?:
6. za sklad odpowiedzialny trener/kapitan i to on bedzie sie musial tlumaczyc za zle dobranie ludzi i ewentualna wymiane w skladzie
to tyle ode mnie bylego kadrowicza, sram na taka kadra, bo jest zalosna

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 20:32 

Mati, Clone akurat co do jednego wszyscy sie zgodzili. Miejsc jest poki co wiecej niz ludzi. Wiec po co te rezygnacje. Ludziom ktorym pewne rzeczy czy osoby nie podobaja sie beda zawsze. Nie ma co sie nimi przejmowac i .. rezygnowac ;(

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 21:11 

Nie rozumiem Cie Mati. Dlaczego rezygnujesz?? Myslisz ze tym cos pokazesz pozytywbego o sobie. Mysle ze skoro postawilles na nogi tak solidny klan jak ONZ to moglbys i tutaj pomoc a Ty sie wycofujesz. Nie wiem jak Ty ale ja to odbieram jak tchorzostwo. Najlepiej powiedziec ze wszyscy to dzieci, ja jestem dorosly wiec w piaskownicy sie nie bawie. Swoim postepowaniem jedynie dobijacie polska scene bf ktora i tak juz kuleje. Co do tego NC to chodzi nam, WA, zeby kazdy lider klanu mogl sie wypowiedziec. Tak trudno zorganizowac konferencje na gg i ustalic wszystko dla swietego spokoju? Trzeba ustalic gdzies 25 oosbowy sklad i zaczac trenowac a tu widze ze wszystko szlag bierze...
Co do tych klubow to ktore sa slabsze? Moze jako ogol to sa i takie ale nie zapominaj ze praktycznie w kazdym klanie jest 2-3 zawodnikow ktorzy dorownuja poziomowi aktualnej reprezentacji. I nie odstawiajcie szopki porownujac tego do pilki noznej bo to dwie rozne bajki. Trzeba spojrzec prawdzie w oczy ze sklad zostal wybrany w totalnej konspiracji i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 21:42 

nie Luki chcialem tylko zrobic miejsce dla innych, to nie tchorzostwo tylko danie przykladu, ze mozna jakos sie pogodzic, ja nie traktuje tego jako dziecinady. aha i thx za postawienie na nogi :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 21:58 

ech :( sklad jest i to sie liczy byl wybrany miesiac temu i wtedy byl i teraz jest jeden z najsilniejszych lazi o to ze teraz trzeba dodac jeszcze przynajmniej 9 nowych graczy i mam nadzieje ze zostana oniw tym razem wybrani jawnie i czekam az zaczniecie treneowac i pisze sie jako sparing partner dla was
Do Przodu Polsko, Do Boju Polsko

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2003, 22:23 
Moderator forum

oki to teraz wkroczy wstretny admin...
nie podoba mi sie ta dyskusja...
mozecie pluc i bluzgac ale zamykam temat na jakis czas az ochloniecie...
ten topic nie ma na celu zmieszania z blotem kilku ludzi ktorych nie lubicie tylko ma podjac wazne decyzje...
a kilku ludkow na tym forum mnie juz doprowadza do szewskiej pasji swoimi tekstami...
otworze go za jakis czas i wtedy chce widziec WSPOLPRACE!!! a nie dziecinade jaka do tej pory tu krolowala...
Przepraszam Clone'a i tych ktorzy chcieli dobrze ale jesli nie zamkne go chociaz na troche to jutro bedzie 9 stron i kolejna niepotrzebna klootnia na scenie...
over and out!
---------------------------------------------------------------------------------------------
=-> Oki ludzie...otwieram i a serio chce widziec tylko i wylacznie posty na temat "jak pomoc reprezentacji zeby sie ne skompromitowala"...zadnego spamoo zadnych wrzutoow...

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 14:50 

Ufff ... przebrnełem przez to ...
Zaznaczam z góry iż jest to moja opinia i nie identyfikujcie jej z klanem.

Ale pierniczycie w większości. Urażone dumy i chore wizje super teamu, który to pokona cały świat. A ja wam powiem tak - spuszczą nam takie lanie że odechce wam się NC. To nie pierwsza gra w jaką gram czy grałem jaka podejmuje ryzyko konfrontacji ze "światem". Nasz problem to brak porozumienia i kłutnie. Założył "ktoś" że wystarczy 16 ludzi i pobijemy wszystkich. Powiem wam że i 30 to może być mało. Zapyta się ktoś co on ********* a ja odpowiem - ping nas wykończy to raz a dwa jeżeli ktoś jest do wszystkiego to jest do niczego. Odnosi się to do ludzi którzy mają nas reprezentować, nas czyli Polskę. Prosty przykład wystawcie do gry 6 pilotów i 6 czołgistów - mówię o "zawodowcach" w tych dziedzinach - przeciwko 12 assaultom i dajcie mapkę do gry Berlin. Wynik znany z góry, assault'y zkopią dupę na tej mapie fachowcom od latania i kierowania. Proste na tej mapie nie ma czym latać a i jeździć też za bardzo nie ma czym. Na tej mapie się zabija "ręcznie" i na tej mapie będzie się liczył skill w walce 1:1 a nie umiejętność manewrowania "sprzętem ruchomym". "Świat" wybiera do takiego teamu "30" ludzi bo w zależności od mapki wystawi najbardziej optymalny team. My wybieramy mastachów statystykowych, którzy to są nalepsi bo mają punkty tu i tam. I co z tego. Mastachy może są dobzi jak grają z kumplami i jeszcze na mapkach które lubią. Myślałem że w tym razem nie natknę się na "republikę kolesi" a tu g... znowu republika kolesi. Mi tam rybka kto będzie grał w NC ale jak już się za to bierzecie to zróbcie to z głową a nie ze słomianym zapałem. Szkoda zaprzepaścić szanse na pokazanie się z lepszej strony na scenie międzynarodowej BF.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 15:25 

czyli powinno byc w przyblizeniu jak sadze :roll:
przynajmniej:
10 assalutow
8 pilotow - potrafiacych tez pozadnmie grac jako assaluci
8 czolgistow - potrafiacych tez pozadnmie grac jako assaluci
czyli wylazi gdzies okolo 26 osob dla kazdej pozycji powinni byc rezerwisci.

SADZE ZE JUZ CZAS COS ROBIC A NIE GADAC I GADAC. . .blablablabla

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 15:29 

TAK TAK TAK
brawa dla Zb0y'ego

podpisuje sie pod ta wypowiedzia

tak sobie mysle Przeciez Jest JEDNA SCENA Bf'a
potraktujmy kalny jak REZERWE
do meczy narazie wybrano X' graczy reszta niech gra i trenuje we wlasnych klanach i dajmy narazie wybranym do NC (nie wazne JUZ jak)
potrenowac i zagrac jakies mecze. Jak bedzie OK to BIJMY BRAWO jak dostana to bedze sie zmieniac sklad odpowiednio !
dobrzy gracze napewno zostana zauwazenie i wrazie potrzeby wezwani

pozatym nie wiem co was tak gryzie jest CB (i to jest podstawa) czy macie zamalo meczy w CB no to sobie wyzwijcie pare klanow.
NC do dodatkowe mecze i dlamnie nie bardzo sie roznia (na tym etapie BF's) poza nazwa 'klanow' ;) i ich iloscia

To tyle

ps .
mnie napewno zauwaza ;) :mrgreen:
Torak

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2