Z wielu powodow , jak wielu naszych rodakow postanowilem wyjechac za granice szukac szczescia

. Nie wiem czy wroce do tego kraju - szczerze mowiac nie widze tu dla siebie przyszlosci , jesli nie bede mial szczescia zobaczymy sie za jakis czas znowu na serverach .
Po prawie 3 latach spedzonych z wami brak mi slow aby opisac to co z przezylem grajac z wami w ta zajebista gre .
Poznalem tutaj przyjaciol na cale zycie , swietnych loodzi z ktorymi mozna konie krasc , maniakalnych graczy , fajnych kolegow itd.
Bede tam bardzo tesknil za wami i za ta gra. Ponad 200 nr. gg u mnie to loodzie z BF'a wiec nie zdolam tu wymiecic wszystkich .
Chcialbym jednak bardzo podziekowac klanowi SPQR - za wprowadzenie w swiat gier klanowych , klanowi WILD_A za mile chodz nieudane proby wspolnej gry i oczywiscie klanowi 3C za to ze mnie tak dlugo znosili

.
Specjalne wyroznienie nalezy sie oczywiscie wszystkim uczestnikom ostatniego TP - mecz z Hiszpania byl jednym z lepszych meczy jakie w zagralem w BF'a .
Pozdrawiam wszystkich goraca - bede tu czasem wpadal aby poczytac co u was
ps.: wyjezdzam w niedziele 24.07 ale juz teraz nie mam zbyt wiele czasu na net dlatego pisze to teraz .