Teraz jest 9 cze 2025, 18:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Czity :!:
PostNapisane: 15 maja 2003, 22:25 

Niestety czitów/hacków do BF jest sporo :!:
Jak się dowiedziałem :arrow: kolega mi napisał, że są już czity do Freelancera i dał namiar na stronke i jest ich 6 ale podłamało mnie to co zobaczyłem do BF/RtR i DC jest tego troszeczkę :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2003, 22:40 

a mozesz mi dac stronke na GG : 2360025 bo chce zobaczyc jakie wogole chity sa zebym wiedzial czy ktos czituje czy nie

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2003, 22:56 

Lets you see farder with binoculars (old cheat, never got added, or maybe its here somewhere :P )
This includes, death adder aimbot, spawn bot, and ogc color aimbot. You can use it with toadvision, inside the pack, is the color #s for the models, (Toadvision's colors, neon green/red)
1. Two selectable Defog mods. Ultra De-fog and average De-fog.
2. Skins: Too many too list, see exe.
3. Sonar for all vehicles.
4. Improved zoom for all weapons.
5. Blackout on scope, periscope, and binocs have been removed. Sub can now see underwater.
6. Other neat things - see exe.
removes Bullet spread from Bar1918
Another view distance hack for 1.31, use this if everything else didnt work for you
Gives all vehicles, AA guns, and Def Guns a sonar. With this you can
see the enemy! No one can run... No one can hide! I also added 3rd person viewing just as a novelty. Thanks to Toad for removing that god aweful green sonar tracking line. Same thing, but for DC
Hand weapons speed hack for normal Bf1942. Makes load time of hand weapons instant (or at least very close). No recoil on any guns except pistols
to te z góry listy, wiekszosc jest poprawianych i no-fog jest kilka :!:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 00:46 
Moderator forum

Hmmm.. Ostatnio widziałem gościa, który był zajebiście celny z Assaulta. O wielecelniejszy z BAR-a niż ja ze snajpy (może nie jestem niesamowitym snajperem, ale i ostatnm zezem tesz nie jestem). Może to ten super zoom ??? Wsystko poza tym było oki...

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 02:20 

Nie wiem... Moze to przez to, ze ja ostatnio nic nie gram, ale celnosc assaultow na klanowkach mnie przeraza. Z bara jestem zdejmowany w biegu (i to nie w strone przeciwnika, ale jakos prostopadle do trajektoriow lotu pociskow) z takich odleglosci, ze ledwo go widac... Od MP40 czesto gine z bardzo duzych odleglosci doslownie w ulamku sekundy :\ We freestyle na polskich serwerach sie z czyms takim nie spotkalem, a mamy paru bardzo dobrych assaultow.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 02:39 
Moderator forum

po co ludzie takie rzeczy robia to ja nie wiem :/, i co podnieca ich to ze nieuczciwie wygrywaja?, suckers :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 08:18 

niedllugo jak koderzy opanuja kod zrodlowy bf'a czy jak to sie tam nazywa bedzie coraz wiecej i wiecej czitow i to coraz lepszych, ludzie pojda na latwizne [przynajmniej duza czesc] i czity zniszcza bf'a tak jak cs'a
w cs'ie juz nie pomagaja zadne programy antycziterskie oby w bf'ie sobie poradzili jakos z tym ale szczerze watpie :x

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 09:55 

shit, very shit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 10:07 

kamikaze_boski_wiatr napisał(a):
Lets you see farder with binoculars (old cheat, never got added, or maybe its here somewhere :P )
This includes, death adder aimbot, spawn bot, and ogc color aimbot. You can use it with toadvision, inside the pack, is the color #s for the models, (Toadvision's colors, neon green/red)
1. Two selectable Defog mods. Ultra De-fog and average De-fog.
2. Skins: Too many too list, see exe.
3. Sonar for all vehicles.
4. Improved zoom for all weapons.
5. Blackout on scope, periscope, and binocs have been removed. Sub can now see underwater.
6. Other neat things - see exe.
removes Bullet spread from Bar1918
Another view distance hack for 1.31, use this if everything else didnt work for you
Gives all vehicles, AA guns, and Def Guns a sonar. With this you can
see the enemy! No one can run... No one can hide! I also added 3rd person viewing just as a novelty. Thanks to Toad for removing that god aweful green sonar tracking line. Same thing, but for DC
Hand weapons speed hack for normal Bf1942. Makes load time of hand weapons instant (or at least very close). No recoil on any guns except pistols
to te z góry listy, wiekszosc jest poprawianych i no-fog jest kilka :!:

Mam pytanie, czy powyższe dotyczy również patcha 1.3.1 :?:

Jeśli tak to przyjdzie nam poczekać na patch 1.4 , który już podobno na dniach ma się pojawić :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 11:54 

i co ci pomoze 1.4 ? po wyjsciu tego patcha po 2,3 tygodniach juz pewnie beda czity do niego

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 12:54 
Moderator forum

Jak do wszystkiego. Dlatego lubie grać z ludźmi których znam - ci raczej nie ryzykują kompromitacji zwiazanej z używaniem cheatów...

BTW: Była dyskusja o fakenick-ach - to jeszcze jeden powód przeciwko nim ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 12:55 
Moderator forum

Jak do wszystkiego. Dlatego lubie grać z ludźmi których znam - ci raczej nie ryzykują kompromitacji zwiazanej z używaniem cheatów...

BTW: Była dyskusja o fakenick-ach - to jeszcze jeden powód przeciwko nim ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 13:13 

kelt napisał(a):
i co ci pomoze 1.4 ? po wyjsciu tego patcha po 2,3 tygodniach juz pewnie beda czity do niego

nie bylbym taki pewien, teraz cheaty opieraja sie glownie na dodatku merciellies (czy jaos tak). po 1.4 podobno nie bedzie mozna instalowac takich dodatkow.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 14:44 

hmmm napisał(a):
kelt napisał(a):

nie bylbym taki pewien, teraz cheaty opieraja sie glownie na dodatku merciellies (czy jaos tak). po 1.4 podobno nie bedzie mozna instalowac takich dodatkow.

hmm a skąd ty takie ifno wziełeś ? :lol: Mericles służy do podmiany skórek i textur i także bez niego ktoś może rozpakować sobie archiwum i podmienic np mundury niemców na żółte. Programy cziterskie to najczęściej programiki działające w tle uruchamiane tuż przed odpaleniem samej gry. A Mericles poprostu wymiata i już niebawem wychodzi (prawdopodobnie dziś) najnowsza wersja 4.0 i z tego co mi wiadomo autorzy dogadali sie chyba z EA i dodatek ten będzie uwzględaniany przez pacz 1.4 ale już samodzielne jego modyfikacje niestety nie przejdą... Pozatym ja przykładowo nie wyobrażam sobie gry bez Mericles goły BF wygląda przy tym nędznie, mericles wprowadza mnóstwo ślicznych i historycznie prawidłowych kamuflarzy i mundurów.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2003, 15:07 

ShaggY napisał(a):
hmmm napisał(a):
kelt napisał(a):

hmm a skąd ty takie ifno wziełeś ? :lol:

lol z ciebie :) najbradziej popularny cheat tzn toadvision wymaga zainstalowanego merciless. poza tym, wiem do czego sluzy ten dodatek, ale problem jest taki, ze dzieki niemu duzo latwiej pojsc krok dalej i uzywac cheatow.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2