Witam serdecznie wszystkich graczy BF1942.
Na początku oczywiście pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że zostanę ciepło przyjęty na Waszym forum.
Chciałbym dodać, że dołączyłem do grona posiadaczy "legalnej" wersji BF1942 oraz dodatku RTR. Mam już małą praktykę związaną z grą w wersji single player. Jednak wiadomo; MP to nie SP i po pół roku dojżałem, (a raczej znudziło mnie granie w inne gatunki WWII) i dokonałem dzisiaj udanych zakupów.
Do tej pory od 1,5 roku grałem w Medal of Honor.
Z racji swoich zamiłowań do batalistyki II WŚ. ten tytuł i panujący w niej klimat uraczył mnie swoimi walorami.
Jednakże, z racji tego co się ostatnio dzieje na sieci
(wielu młodocianych, nierozsądnych, oszukujących, bluzgających, używających cheatów ... etc) a także wolnych ogólno-dostępowych-nie chronionych serwerów powoduje, że człowiek zamiast cieszyć się z przebiegającej gry .. coraz częściej musi czyścić ekran monitora oraz klawiaturę.
Mam nadzieję, że owy zakup BF-a da mi wiele radości
Nawiązując do meritum mojej kwesti chciałbym prosić Was o porady.
Nie mam żadnego doświadczenia w kwestii gry on-line(owego) BF1942.
Chciałbym usłyszeć kilka dobrych rad, jak powinien zachowywać się nowicjusz. Ja ze swojej strony mogę dać słowo, że będę starał się przestrzegać wszelkich panujących zasad na oficjalnych serwerach.
Zamierzam skrzętnie wykorzystywać Waszą znacznie większą wiedzę, praktykę; do rozwijania swoich umiejętności w tej tej grze.
Interesuje mnie najbardziej kwestia dotycząca umięjętności danego gracza. Wiem, że gry nie muszę nigdzie rejestrować. Muszę tylko stworzyć własny profil usera-gracza z danym nickiem i zacząć zdobywać skille. Zgadza się ? Nie pomieszałem czegoś ?
W każdej chwili istnieje jakaś statystyczna strona, gdzie można dokonywać wglądu na statystyki danego gracza. Proszę mnie prostować .. jeśli coś kręcę.
Na podobieństwo AFAIK America's Army, gdzie dany gracz zdobywa siłę honru, odwagi adekwatną do osiągnieć podczas multiplayerowych rozgrywek.
Pomijam całkowicie kwestie techniczną, gdyż wymogi BF1942 są mi bardzo dobrze znane. Znane są mi problemy, z którymi staram się być na bieżąco oczytany stale odwiedząjąc Wasze forum. Dysponuję dobrym sprzętem i dobrym łączem stałym mając nadzieję, że owe aspekty wspomogą w zdobywaniu praktyki.
W wielu kwestiach "wirtualnie" z dużą dozą cierpliwości pomagał mi Wasz kolega Holman, którem tu i teraz serdecznie dziękuję. W głównej mierze to on namówił mnie do zakupu oryginalnego BF-a. Swoją drogą już nie mogłem się doczekać kiedy będę mógł poznać te ciepłe klimaty panujące na znanych-polskich serwerach.
Będę sugerował się zdobytą wiedzą i swoich sił na początku spróbuję na serwerze TDC.
Czekam na Wasze dobre rady, zalecenia, jak zachowywać się podczas pierwszych chwil przy zdobywaniu praktyki.
BTW: moja prośba .. nie zabijajcie mnie często