Teraz jest 11 kwi 2025, 05:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 maja 2003, 11:17 

Z tego co widzę nie do końca wiadomo kiedy są mecze oraz z kim i gdzie.
Nie wspomnę o treningach.

Proponuję ażeby tutaj zapisywać wszelkie informacje na ten temat.
Na treningi są potrzebni ludzie więc dobrze by było jakby poinformować zainteresowanych o tym. Chyba że tylko ja nic nie wiem

Prosiłbym o info od liderów na ten temat bez zbędnych komentarzy ( na komentarze proponuje oddzielny topic). :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 16:52 

Treningi : piatek i sobota 20.00 lecz z uwagi na to ze jak kazdy dobrze wie ze prawie czasu niemam (i inni tez) proponuje trenigi : sobota 20-23
Mecze : 25.05.2003 - mecz z Włochami

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 02:27 

Hmm kiedty mecz z Francja i Finlandia? Jak widze gra z Wlochami o 20:00 i mecz WA-SPQR tez od 20:00, a nL o 21:00. Czyli zlew na misia? (reprezentacji)

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 10:32 

Zeby nie bylo swiatowej kompromitacji... proponuje wycofac reprezentacje z NC...

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 11:19 

Nie ma po co wycovyvac bo nas juz nie przyjma wtedy never. Niech sobie dzisiaj zagraja ci co nie grali dotad a za rok sie zrobie to od poczatku do konca na powaznie jezeli za rok bedzie jesio bf w Polsce. Sie zobaczy :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 14:47 

Problem w tym ze ci co nie grali to ludzie glownie z SPQR i WA. nL probuje przelozyc swoja klanowke na inny termin, wiec choc w kilku powinnismy sie wstawic na mecz.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 14:55 

:lol: :lol: :lol: nie moge ze smiechu - to teraz wszystkiemu bedzie winny SPQR i WA ?? - nie badz smieszny Milosz.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 14:59 

[SPQR]Wojt_PL napisał(a):
:lol: :lol: :lol: nie moge ze smiechu - to teraz wszystkiemu bedzie winny SPQR i WA ?? - nie badz smieszny Milosz.
Chyba nie zrozumiales. Chyba dzisiaj gracie sobei razme sparing i nie bedzie Was na meczu reprezentacji.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 15:19 

Hihi. Wojt po prostu popadl w manie przesladowcza ;). Mam nadzieje ze nie tylko Kaczy zrozumial o co mi chodzilo ;).

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 16:08 
Moderator forum

KasereK napisał(a):
Zeby nie bylo swiatowej kompromitacji... proponuje wycofac reprezentacje z NC...

Unikając gier team do nieczego nie dojdzie...

Moim zdaniem Team Poland powinien grać JAK NAJWIĘCEJ z najmocniejszymi przeciwnikami, jakich tylko może mieć - nie ważne, że będzie się to kończyło ostrymi porażkami. Tylko tak można czegoś się nauczyć i zgrać drużyne - granie ze słabeuszami albo unikanie gier w ogóle do nieczego nie prowadzi. A co do rotacji w skałdzie - myslę, żę drużyna powinna mieć STABILNY I STAŁY skład. Kazdy gracz z pierwszej druzyny powinien mieć zmiennika, ewentualnie powinno być kilka wariacji składów na różnego typu mapy (pierwszy skład + drugi skład-zmiennicy). Ale nie zmiany typu: dzisiaj taka drużyna, jutro bierzemy kompletnie inny skład. Zgranie to ważna rzecz - można je osiągnąć jedynie poprzez granie razem bez zmian.

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 16:10 

Wojt zrozumial tak jak Milosz napisal - a ze Milosz napisal zle to Wojt zle zrozumial :wink: .
I po drugie - jak manie przesladowcza - to ze swego czas wytknolem "kilka" razacych niedociagniec w tym projekcie to chyba wyszlo wszystkim na dobre. Jednak nikt nie chce przyznac ze to jak byla organizowana RP bylo zle. Ja tylko to uwidocznilem- tak byscie dalej grali w 16 osob. Wiec nie mowcie tu o jakis maniach. :P

No i wracajac do tematu - jesli ktos podal by ten sklad na ten mecz ze 2 dni przed meczem to na pewno cos by sie wykombinowalo. Nie wiemy nawet kto ma zagrac od nas w dzisiejszym meczu RP. No i pewnie moglibysmy przelozyc ten mecz z WA ( na pewno sie zgodza -to rowne chlopaki :D ) , ale najlepiej powiedziec ze wszyscy sa super tylko nie my bo my sobie dzis gramy ze soba.

uufff- ale sie rozpisalem :D .

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 16:32 

Wojt tylko sie nie obrazaj ;>

Wytknoles bledy w organizacji, podobnie jak pare innych osob. Wynikiem tych wytknietych bledow bylo dodanie kilkunastu(?) osob do skladu reprezentacji z ktorych interesuje sie 2,3!!! :shock: Byla ogromna burza z wytknieciem bledow ale ogolnie stanelo na tym ze zmiany byly nie poczebne zbytnio. A to ze wytknoles te bledy wraz z paroma innymi osobami zaowocowalo w sumie samymi problemami pare osob chcialo opuscic repre, pare opuscilo, ja sie juz nie zajmuje tym tematem tez glownie przez klimat wokol tego wszystkiego.

Wiec sory ale nie pisz ze cos twoje uwagi daly bo choc zamiary miales dobre - chciales wiecej ludzi zeby gralo w repr, to jednak wyszlo bardzo zle bo atmosfera przez ten konflikt siadla strasznie, zapal do robienia przy repr rowniez, nie wspomne o animozjach obecnie miedzy klanami, a pozytke jedyny z tego taki ze interesuja sie z tych kilkunastu obrazonych nieraz osob ze ich nie ma w repr - 2,3. Warto bylo? :)

Wojt tylko prosze nie traktuj tego jako atak czy cos, ja tylko przedstawiam swoje zdanie. Nic do Ciebie nie mam o czym dobrze wiesz bo jakos na gg potrafilismy gadac, a serw tez zalatwilem jak bylo czeba ;]

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 16:53 

A ja to podziwiam...
Jak to jest, że z byle duperelka robi się problem na skalę sceny? Przecież mecze można poprzekładać jeśli jest potrzeba...

Dopóki WSZYSCY nie nauczymy się szanować i współpracować, to nie będzie ani reprezentacji konkretnej, ani fajnej, silnej i dużej sceny BF'a...

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 17:08 

Sluchajcie Scaevoli bo jest przewaznie najrozsadniejszy z nas wszystkich.

Jezeli chcemy osiagnac cos za rok to przedewszystkim wybrac kilka osob a nie jednego kapitana: war aranger, taktyk, dowodca na ts + sklad. Najlepiej od wrzesnia trenowac repra raz na miesiac na roznych mapach, miec juz gotowe taktyki, sprawdzac nowych ludzi itp.

Ale to dopiero za rok, o czym my wogule gadamy :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2003, 17:57 

Wojt ja w zyciu nie mialem nic przeciwko SPQR i WA. Przeciez czesto gramy na serwerach publicznych i chyba dobrze sie nawet wspolpracuje. Natomiast traktujesz moja kazda wypowiedz w kontekscie, jakbym byl uprzedzony (stad zart o manii przesladowczej). Fakt ze napisalem swoja wypowiedz skrotowo, ale chyba bylo widac ze nawiazuje ona do wypowiedzi Clona, iz ludzi z trzech klanow dzis nie bedzie. Moja wina na drugi raz bede walil cytaty ;). I zeby nie bylo niedociagniec. Oto rowiniecie mego skrotu myslowego. Mowiac ze problem w tym ze glownie ludziez SPQR i WA nie grali, chodzilo mi o to ze to czlonkowie tych klanow nie brali udzialu w poprzednich meczach NC . A ze graja miedzy soba mecz o 20 to powstaje z tego problem iz nie beda wstanie zagrac dzis w NC (ta czesc mego wywodu odnosi sie do wypowiedzi Couga). Mam nadzieje ze teraz wszystko jasne ;)
A tak poza tym. Wojt wlasnie o to chodzi ze brakuje tego ktosia, kto podalby sklad reprenentacji. Juz nie mowiac ze ukazalby sie nastepny topic w ktorym ludzie pominieci przez "ktosia" narzekaliby, iz nie zostali wybrani.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2