Wojt tylko sie nie obrazaj ;>
Wytknoles bledy w organizacji, podobnie jak pare innych osob. Wynikiem tych wytknietych bledow bylo dodanie kilkunastu(?) osob do skladu reprezentacji z ktorych interesuje sie 2,3!!!

Byla ogromna burza z wytknieciem bledow ale ogolnie stanelo na tym ze zmiany byly nie poczebne zbytnio. A to ze wytknoles te bledy wraz z paroma innymi osobami zaowocowalo w sumie samymi problemami pare osob chcialo opuscic repre, pare opuscilo, ja sie juz nie zajmuje tym tematem tez glownie przez klimat wokol tego wszystkiego.
Wiec sory ale nie pisz ze cos twoje uwagi daly bo choc zamiary miales dobre - chciales wiecej ludzi zeby gralo w repr, to jednak wyszlo bardzo zle bo atmosfera przez ten konflikt siadla strasznie, zapal do robienia przy repr rowniez, nie wspomne o animozjach obecnie miedzy klanami, a pozytke jedyny z tego taki ze interesuja sie z tych kilkunastu obrazonych nieraz osob ze ich nie ma w repr - 2,3. Warto bylo?
Wojt tylko prosze nie traktuj tego jako atak czy cos, ja tylko przedstawiam swoje zdanie. Nic do Ciebie nie mam o czym dobrze wiesz bo jakos na gg potrafilismy gadac, a serw tez zalatwilem jak bylo czeba ;]