Teraz jest 20 lut 2025, 06:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 gru 2002, 16:07 

No niestety panowie taka prawda, scena upada i jej koniec jest coraz blizszy - mala liczba serwerow oraz co najgorsze zbyt maly naplyw nowych graczy (czego konsekwencja jest brak nowych klanow) a wiekszosc z tych ktorzy graja traktuja BF'a z przymrozeniem oka, jako odskocznie od CSa czy TO (podchodza do gry "na luzie", traktuja ja jako sposob odstresowania po ciezkich walkach na serwerach CSa), efekt jest latwy do przewidzenia - za miesiac czy dwa znow beda grali tylko w CSa czy TO. Tak bylo z wieloma osobami ze swiata TO ktore zaczely grac swego czasu w MoHAA - nie minelo pare tyg a juz zapal minal (tak bylo tez ze mna). Do tego dochodzi sztywna, skostniala atmosfera, konflikty i klotnie (czesto prowokowane na sile, np wczorajsza "afera") oraz co najwazniejsze - kontorle nad scena probuja przejac jacys dziwni ludzie LOL, ktorzy nigdy nie stworza atmosfery sprzyjajacej jej rozwojowi, jedyne co potrafia to wymadrzac sie na forum - ZERO klimatu "wielkiej rodziny" czy kolezenstwa... Scena w tej chwili wyglada tak ze rece opadaja, normalnie tragedia :D Zajrzyjcie sobie np na forum Tactical Ops, zobaczycie o czym mowie, tam kazdy sie zna i panuje swietny klimat i to jest wlasnie podstawa silnej,dobrej sceny - KLIMAT ktorego tutaj brakuje dzieki skutecznemu pierdzeniu kilku osob ROTFL

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 16:31 
Moderator forum

nie zgadzam sie...scena jeszcze nie upada...
ona poprostu rozwija sie tak powoli ze ludzi zaczyna to frustrowac...
nie ma walk klanowych i musza wyladowywac sie na forum...
nie sugerooj sie mala iloscia serverow bo kiedy wyjdzie oficjalny stabilny linux to bedzie ich wiecej...
nie sadze zeby ci ktorzy na prawde chca uczestniczyc w tym co tu tworzymy wrocili do CSa albo TO...w koncu cos ludzi przyciaga do BFa....
a atmosfera na forum nie zawsze byla taka burzliwa...mam nadzieje ze to z czasem minie i zrobmy cos wspolnie...
nie badz pesymista Coca tlko jesli ci zalezy pomoz nam budowac atmosfere

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 16:31 

A my się nie znamy ? :shock: Ty, Ja :P, Homer, Garet, Wolfik, zipper, warner, Aiv, ... ( sorki ze nie wymienilem innych loodkow bo oni pierwi mi sie nasuneli na mysl , a dalej myslec mi sie niechce = BOLI :P ) My tworzymy ta rodzine ! Ja ciagne cale swoje osiedle :P ponad 20 osbob z mojego osiedla chce juz grac w BF-a ! I kazdy sobie zalatwia plytki :P Jest pelno ludzi grajacych w BF-a , tylko nie wpadna na to ze istnieje stronka http://www.battlefield1942.pl :P bo to za trudne ;) Ja juz niedlugo przylaczam sie do tej wielkiej rozdiny BF-a gdyz kupuje kompa ... i mysle ze PRZYJMIECIE MNIE GORĄCO ! :P Clanow nie ma bo ludzią sieniechce ich tworzyc tylko chca dojsc do istniejacych , ale sa takie wymogi ze nie zostana przyjeci ;) :P :D hehe , moze ja zaloze nowy klan ? :shock: bedzie ciekawie !

PS: Jezeli mowa o CS-u to ... CS w porownaniu z BF-em jest do D**Y. ( BIIIP) :) Niema zadnej lepszej gry od BF-a ... poprostu trzeba zrobic nowe stronki .. o BF-ie zeby sie ludzie dowiedzieli o istnieniu naszej kochanej gry :P

Czekam na jakies fajne odpoweidzi :P

The SNiper Hero <-- kochacie to ? Wiedzialem :P ;)

Obrazek

"Jest jedna rzecz dla jakiej warto żyć ------ BATTLEFIELD 1942 "

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 17:16 

Co do CS czy TO ( w Cs niegrywam bo to dla mnie shit) to są ta całkiem inne gry dużo szybsze i dynamiczniejsze ale tu (BF) mogę leżeć całe wieki i czaić się na zabłąkanego wojaka i nikt niepowie że kampera ze mnie. Tu się inaczej walczy, inna fizyka gry jest i inny klimat. Co do klanów to wiele ich niepowstanie bo to niema sensu. BF jest zabardzo "ludziożerny" aby mogło istnieć dużo klanów. W TO wystarczy 6 ludzi i można grać tu niestety to juz nietakie proste. Mapki są duże i granie w 6 to trochę bezsensu. Minimum (moim zdaniem) to jakieś 10 osób. W 20 można spokojnie zawalczyć każdą mapkę 10/10 to minimum jakie ma sens do gry.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 17:31 

nic na razie nie upada... serwerow jest malo, to fakt, ale troche ludzi jednak gra.
nie wiem, co wy macie do tych klotni? jak juz mowilem - dobry flejmik nie jest zly - nic strasznego sie nie stanie, jak sie troche ludzie pokloca. taka to juz nasza natura (a przynajmniej wiekszosci). nic sie od tego nie rozpadnie, najwyzej z wiekszym zacieciem bedziemy w siebie rzucali granatami na serwerach bfa.
nigdzie tak nie ma i nigdzie tak nie bedzie, zeby kazdy kazdego kochal i sie z kazdym zgadzal:/ ja nie lubie takiej sztucznej atmosfery przynajmniej, kiedy ludzie udawaja, ze wszystko jest ok, a tak naprawde to chetnie by sie pozabijali.
jestem raczej pesymista, wiec jak ja _takie_ rzeczy pisze, to trzeba mi wierzyc ;)

upada za to poziom na serwerach bfa. przez wiekszosc czasu serwery tac opsa zajete sa przez ludzi z niemiec i skandynawii, ktorzy czesto lubia bawic sie w zabijanie osob ze swojej druzyny... do tego ich gra pozostawia wiele do zyczenia.
bylbym za zalozeniem hasel, ale to juz jest temat na oddzielny... temat/thread.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 17:44 

Panowie jaki CS ?!? Przeciesh w ten staroc juz nikt nie gra !!! Nie kumam jak mozna sie podnecac tym szajsem ??!!? Sam w to kiedy mialem ale mialem wtedy P200 lol kiedys to bylo cos, ale dzis ?!? Nie znam bo nie kupuje zdnych gazet komputerowych itd. itp. ale sadze ze Bf zostal kiepsko wypromowany! Zreszta temeatyka wojenna sprzedaje sie bardzo dobrze (mamy naplyw gier o tematyce II wojny) Nie sadze zbey ludze grajacy w CS traktowali Bf'a jako zabawe or something (jak grasz w csa to pewnie masz P133 i voodoo muahahha). Jedyne pod czym moge sie podpisac to fakt ze poska scena Bf jest uboga (co nie znaczy ze ma uapasc - wolf sie dzlugo 3mal) zreszta pozyjemy zobaczymy ~~

Obrazek <-- Iron Cross

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 17:46 

Z tymi haslami by bylo calkiem CooL ! Jesli ma ktos kompa wlaczonego codziennie cala noc i dzien to moze stawic serwerka ;) chociaz nei koneicznie ..... A MY TUTAJ TWORZYMY PEWNA DUZĄ RODZINE .. a jesli chodzi o klotnie to w rodzinie to chyba normalne ? :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 19:35 

Byle żeby nie doszło do rękoczynów :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 20:27 

[DJ_BooS] wszyscy juz wiedza ze dziadek kupi ci kompa :wink: 3 stycznia :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 20:33 

powiedz nam jeszcze tylko o ktorej godzinie ci dziadek kupi kompa, wiemy ze 3 stycznia ale nie wiemy o ktorej :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 21:21 

:lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 21:46 

Buheuhe :) Widze ze juz prawie wkroczylemw wasze szeregi rodzinne :D Jestem bardzo ucieszony że mnie juz znacie :D

PS: niewiem o ktorej .. msyle ze kolo 17:00 ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 22:02 

hhe
to sie zacznij modlic zeby sie odpalil za pierwszym razem :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 22:36 

:lol: dobre blade :lol:
mowa o kompie byla (co nie), a moze o BF'ie :?: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 22:39 

Cicho cicho ;) Bo waza sie moje losy z BF-em ;) Wazna sprawa :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2