Witam wszystkich. Zainteresował mnie pomysł Wójta co do snip-party, jednak wydaje mi się, że nie ma nic lepszego jak turniej na noże. Walka na noże dostarcza o wiele więcej zabawy aniżeli sniperki.
Turniej "Noc długich noży" chciałbym zorganizować w rocznicę tego wydarzenia czyli 29-30 czerwiec. Jeśli chodzi o godzinę to proponuje start o 21 (30 to jest poniedziałek i gdyby mecz zaczał się o 24 ludzie by do pracy nie zdąrzyli

). Liczba graczy 32. Jeżeli chodzi o dobór osób to brałem pod uwagę liczbę klanów ( Kolejność w CB na dzień 27.05.2003

: Prgk, Arcy, nl, WA, SPQR oraz FS). Proponuje po 5 osób z każdego klanu. Jeżeli jakiś klan nie mogłby tyle osób wystawić wówczas inny klan dostanie większy przydział lub zaprosimy ludzi nie należących do klanów Bf. Zapytacie czy nie zapomniałem o naszych pozostałych klanach takich jak: Anarchy 69, Bob, Swat. Klany te są stworzone przez SPQR, ARCY oraz WA w związku z czym gracze z tych klanów mogą się zapisywać na turniej u przedstawicieli tych klanów.
Jeżeli chodzi o serwer będę prowadził w tej sprawie rozmowy a adminami serwerów PRGK oraz SPQR ( w grę wchodzą tylko te dwa serwery).
Zapisy przyjmuje pod moim numerem gg: 1110822. Na stronie klanu WA powstanie tymczasowy dział noc długich noży gdzie będzie widniała lista z uczestnikami. Zapisy przyjmuje do 26 czerwca. Bardzo prosze o zapisy grupowe tzn. niech każdy klan poda 5 osób w ten sposób będzie łatiwej to zorganizować.
Plansze proponuje Berlin ( jest to najmniejsza plansza w związku z czym idealnie nadaje się na pojedynki na noże. Oczywiście nie wolno używać : pojazdów, pistoletów, broni długiej, granatów, x-packów, bazook. TYLKO NOŻE.
Czekam na wasze opinie.
Ethan