Teraz jest 11 kwi 2025, 05:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 maja 2003, 12:00 

Witam wszystkich. Zainteresował mnie pomysł Wójta co do snip-party, jednak wydaje mi się, że nie ma nic lepszego jak turniej na noże. Walka na noże dostarcza o wiele więcej zabawy aniżeli sniperki.

Turniej "Noc długich noży" chciałbym zorganizować w rocznicę tego wydarzenia czyli 29-30 czerwiec. Jeśli chodzi o godzinę to proponuje start o 21 (30 to jest poniedziałek i gdyby mecz zaczał się o 24 ludzie by do pracy nie zdąrzyli :D ). Liczba graczy 32. Jeżeli chodzi o dobór osób to brałem pod uwagę liczbę klanów ( Kolejność w CB na dzień 27.05.2003 :) : Prgk, Arcy, nl, WA, SPQR oraz FS). Proponuje po 5 osób z każdego klanu. Jeżeli jakiś klan nie mogłby tyle osób wystawić wówczas inny klan dostanie większy przydział lub zaprosimy ludzi nie należących do klanów Bf. Zapytacie czy nie zapomniałem o naszych pozostałych klanach takich jak: Anarchy 69, Bob, Swat. Klany te są stworzone przez SPQR, ARCY oraz WA w związku z czym gracze z tych klanów mogą się zapisywać na turniej u przedstawicieli tych klanów.
Jeżeli chodzi o serwer będę prowadził w tej sprawie rozmowy a adminami serwerów PRGK oraz SPQR ( w grę wchodzą tylko te dwa serwery).
Zapisy przyjmuje pod moim numerem gg: 1110822. Na stronie klanu WA powstanie tymczasowy dział noc długich noży gdzie będzie widniała lista z uczestnikami. Zapisy przyjmuje do 26 czerwca. Bardzo prosze o zapisy grupowe tzn. niech każdy klan poda 5 osób w ten sposób będzie łatiwej to zorganizować.

Plansze proponuje Berlin ( jest to najmniejsza plansza w związku z czym idealnie nadaje się na pojedynki na noże. Oczywiście nie wolno używać : pojazdów, pistoletów, broni długiej, granatów, x-packów, bazook. TYLKO NOŻE.

Czekam na wasze opinie.

Ethan

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 13:14 

Eh. nie wiem, co wnosi gra na noze. jesli ktos chce, prosze bardzo jednak klan PRGK na pewno ma w niedziele wieczorem bardziej powazne zajecia. nie liczcie na nas w tym dniu. ani na serwer, na ktorym i tak rzadko mozna pograc, bo co chwila go ktos wypozycza.
Jutro na pewno ktos wymysli assault party, pozniej bazooka party, flying party itd. nie mam przeciwskazan ale jak juz wybierajcie jakies racjonalne terminy. poniedzialki, srody, czwartki, niedziele wieczorem odpadaja. wtorek zwykle tez, bo ktos pozycza serw.

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 13:37 

Prawdę mówiąc, to skakanie z nożykiem szybko się nudzi, przynajmniej mnie...
Za to nie ma nic słodszego, niż podkraść się do snajpera i po cichu go zaszlachtować nożykiem :P

W sensie nie jestem przeciw pomysłowi, tylko nie wiem, czy to chwyci... ale próbuj Ethan :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 13:52 

Podobny meczyk miałem przyjemnośc zagrać na szwedzkim servie zabawa była przednia.

Wyszedłem z pomysłem i czekam na opinie zdaję sobie sprawę ze ktoś ma lepsze zajęcia lub tego typu rzeczy go nie kręca. Jeżeli nie zbiorę wymaganej liczy graczy to wiadomo, że żadnej imprezki nie będzie :). Jeśli natomiast chodzi co do dnia to inne terminy byłyby jeszcze mniej dostepne. W tyg wiekszośc klanów ma treningi oraz mecze clan base.

Narazie jest to jedynie pomysł "roboczy", który można updatować a termin 29 czerwiec jest stosunkowo odległy.

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 13:55 

Ethan napisał(a):
Jeśli natomiast chodzi co do dnia to inne terminy byłyby jeszcze mniej dostepne. W tyg wiekszośc klanów ma treningi oraz mecze clan base.

No nie wiem - my prawie zawsze w niedziel cos gramy. ale pomysl o sobocie - to dobry czas na wszelkie wynalazki. zadnych meczy wtedy nie ma. chyba jeszcze sie nie zdarzylo.
co do mnie - w ogole mnie bieganie z nozem nie pociaga :). ale to nie znaczy ze ktos moze to lubic.

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 14:09 

Może byc i sobota :).

Mecz skladał by się z dwóch rund (może 4 rund ) na Berlinie. Bez zegara. Walka o flagi z wykorzystaniem tylko i wyłacznie noży. Mogę udostepnic ts tak żeby obydwie drużyny mogły się komunikować.

Czekam na więcej wypowiedzi graczy ze sceny Bf.

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 14:51 

no to jak juz jestemy przy temacie party to przypominam kaczemu :D ze umawialismy sie na kuńkretne polatanie i wojne powietrzna

kazdy klan wystawia lotnikow i walczymy. a jak kriz nam nie pozyczy serwera to mu bede lamal nozki :) :shock:

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 16:22 

ZooltaR napisał(a):
no to jak juz jestemy przy temacie party to przypominam kaczemu :D ze umawialismy sie na kuńkretne polatanie i wojne powietrzna

kazdy klan wystawia lotnikow i walczymy. a jak kriz nam nie pozyczy serwera to mu bede lamal nozki :) :shock:

pozdro
E chyab o mnei chodzi. Ja sie zgadzam bo ostatnio mi forma siada niestety.

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 17:11 

Widze, że party na noze nie cieszy sie wiekszym zainteresowaniem ale za to bf air show może byc ciekawym przedsiewzieciem

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 19:33 

jestem za i chce wżiąc w tym udział

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 19:51 
Moderator forum

Zabawa z nożami jest fajna, ale na krótki czas - potem sie nudzi - mam takie doświadczenie z CS-a. Strashak Show byłby lepszy (tylko na pistoleciki). A co do zasad zapomnieliscie dodać, co byłoby z medicami (zabanowani, czy nie?)...

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 20:11 

ja bana dostałem i do dziś nie moge się wbić na server (cs.bial.pl)

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2003, 21:21 

Tołdi napisał(a):
ja bana dostałem i do dziś nie moge się wbić na server (cs.bial.pl)

Uuuuu no to pech...
z tego co wiem cs.bial.pl nie cieszy sie duza popularnascia tak wiec nie martw sie... :) [mialem tam admina poki nie skonczylem grac w CS`a] Powiedz jakiego masz nicka to Ci zdejme banka :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2003, 00:44 
Moderator forum

A za co dostałeś bana? Bo może ci się nalezał...

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2003, 01:04 

Ethan naprawde, walka na noze jest fajna, ale przez piec minut. Bo pozniej zacznie Cie bolec lapka od machania myszka. Snajperki sa ok, bazooki tez niezgorsze. Ale noze za szybko sie nudza.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2