Teraz jest 25 lis 2024, 10:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: scena bf 1942
PostNapisane: 22 wrz 2005, 22:14 

Z Cieżkim sercem musze powiedzieć iż scena battlefield 1942 upada z dnia na dzien coraz niżej. Jest kilka czynników ktore na to wskazuja, masa nowych graczy, ktorzy robia gnój na serverach, brak staruszków battlefieldowych z ktorymi chciałem nieraz powalczyć. Nie macie czasami wrażenia ze walki ktore odbywały sie dawniej były diametralnie inne aniżeli te teraz? Mam nadzieje ze to nie tylko ja odczuwam tą różnice. Pozdrawiam wszystkich

P.S szukam klanu :) wiecej info na gg :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2005, 22:53 

Bezsensowny post ... skad ty zes siez choinki urwal ?? teraz jest rok 2005 i sie gra w bf'a 2 :P ale coz jest jeszcze duzo wiary w BF'ie 1942 .. tylko tak jak powiedziales gra tam duzo nowych graczy ktorzy niepotrafia sie zachowac i robia gnoj na serwach ... a jak chcesz znalesc klan ktory cie na bank ugosci to polecam http://www.pkt-klan.com.pl :D pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2005, 22:58 

[quote="Roba_PL"]Bezsensowny post ... skad ty zes siez choinki urwal ?? teraz jest rok 2005 i sie gra w bf'a 2 :P

Tylko ze to jestdział forum dla battlefild1942 , kto sie urwał z choinki to sie urwał :D:d:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 00:30 

A kim ty jesteś i co ty wiesz o scenie?Bzdury piszesz......walczy się tak samo....... . To że graczy mniej wcale nie zmienia pola bitwy ...na serwerach, których gram najczęsciej full czyli tak samo jak 2 lata temu. Jedyne co mozesz teraz odpisac to twój nick ( to może sobie popiszemy)...napisz coś innego to Cie zjem 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 06:03 

Wlasnie kto Ty jestes , Olek,Trolek,Bolek ??.
A To co tu zobaczylem to bym z Toba nawet muchy w kiblu nie chcial ubic a co dopiero powalczyc na Serwie BF-a
:D :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 07:42 
Moderator forum

Cicho, nie krzyczec... :)
Scena BF1942 w Polsce ma sie dobrze, o czym swiadcza rozne "eventy" tworzone na biezaco - vide wczorajsze Eng vs Sniper :) Poza tym, moze CB juz jest nieaktywne, ale zawsze mozna se polatac po mapach tak dla sportu :)

To Tin - juz nie walczy sie tak samo... po 3 miesiacach odpalilem 42 i nie moglem sprintowac :D Poza tym pierwszy raz zauwazylem ze moj monitor smuzy :/ na Kursku :/

PostNapisane: 23 wrz 2005, 08:00 

Tondrom napisał(a):
Nie macie czasami wrażenia ze walki ktore odbywały sie dawniej były diametralnie inne aniżeli te teraz?

koles zagraj sobie powiedzmy 1 miecha w bf2 i sprobuj pozniej pograc w 42 wtedy to zobaczysz zmiane,fatalnie jak dla mnie sie gra,samolotem to łoooojesuuuu,nie ta fizyka,predkosc za mala a dopalacz heh.calkiem inna gra

PS.szukasz kalnu to sobie poolukaj spis powszechny klanow,bo nienadaremno on jest :!:

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 08:20 

Walki ciagle sa fajne i gra na uroku nic nie stracila , ludzi troche mniej bo czesc przeszla do bf-2. Co do tych nowych gosciu co ciebie tak irytuja to ich olej bo poza wyzwiskami to sa po prostu biegajace fragi :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 09:35 

Jest wiar ktora zostala grac w staruszka a duzo przeszlo do BF'a 2 Mnie najbardziej zadziwilo to ze jak gralem sobie w BF'a 2 a poznie wbilem do 1942 to tak jakbym sie cofnol o jakies 60 lat :D ale coz Cuda techniki :P A ten koles co pisal ten post i mowi ze ja sie z choinki urwlaem :D .. Kolego gralem przynajmniej 2 razy dluzej niz ty w BF'a 1942 .. wiec wez sie nieodzywaj..

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 09:54 

A To co tu zobaczylem to bym z Toba nawet muchy w kiblu nie chcial ubic a co dopiero powalczyc na Serwie

Boniifacy tak sie squada ze grałes ze mna setki razy jak nie wiecej :D :D:D:D Powerzone, Multimedia itp :) wiec nie podniecaj sie :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 10:01 

tak jak sie spodziewałem, robienie sobie jaj, jak np bonifacy ( nie spodziewałem sie niczego po nim innego) miedzy innymi o to mi chodziło w 1 poście., pozdro , Topic do zamknięcia :!: :arrow: Prosze szanownych adminów . bo za niedługo mnie zbluzgaja wszyscy i bedzie lipton.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 10:07 

Tondrom napisał(a):
Boniifacy tak sie squada ze grałes ze mna setki razy jak nie wiecej :D :D:D:D Powerzone, Multimedia itp :) wiec nie podniecaj sie :)

Nie znam tego nicka Tondrom. FAKE ??? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 12:53 
Maskotka BF.pl

Tondrom napisał(a):
tak jak sie spodziewałem, robienie sobie jaj, jak np bonifacy ( nie spodziewałem sie niczego po nim innego) miedzy innymi o to mi chodziło w 1 poście., pozdro , Topic do zamknięcia :!: :arrow: Prosze szanownych adminów . bo za niedługo mnie zbluzgaja wszyscy i bedzie lipton.

nie pisz 2óch postów po sobie, korzystaj z opcji 'zmień'jeśli chcesz coś dodać...

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 14:20 

Nie znam tego nicka Tondrom. FAKE ??? :twisted:[/quote]

nigdy nie grałem pod takim nickiem na serverach , mam inny, ale to moja słodka tajemnica.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 15:12 

Tondrom napisał(a):
Nie znam tego nicka Tondrom. FAKE ??? :twisted:
to jednak malo wiesz o bf-ie .Pozatym co ty wiesz o scenie

Tondrom napisał(a):
nigdy nie grałem pod takim nickiem na serverach , mam inny, ale to moja słodka tajemnica.
Misiek blacha wrocił :!:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2