Teraz jest 23 lut 2025, 00:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lis 2005, 02:44 

Witam.
Ostatnio znudzony desertcombatem ściągam po kolei każdy inny mod do BF42 na jaki napotkam w sieci i szukam odmiany ;)
DCX - wszystko git działa.
Interstate - wszystko działa poprawnie.
Hydro racers.. No właśnie. Od początku wydawało mi sie to dziwne. Mod zajmował 20 MB z groszami (ale potem na stronie wyczytałem że tak ma być) Zainstalowałem, uruchamiam go w custom game w grze i niby wszystko ładnie, muzyka, menu w porządku, biorę obojętnie jaką mapę ładuje się ładnie, nowe ekrany ładowania, i właśnie.. na tym koniec. Klikam ready po załadowaniu mapy i co widzę? Normalny BF42 classic. W dodatku na Battle Of Britain jest jakiś błąd że zamiast niemieckiej bazy na drugim brzegu wody POD WODĄ jest JAPOŃSKA BAZA. Oczywiście jeśli jest pod wodą to zaraz po zespawnowaniu się w niej jakiegokolwiek pojazdu wubucha on wydając ponad powierzchnię wody głuchy dźwięk.

Dobra rozpisałem się, nikomu nie będzie się chciało czytać :lol:

Tak więc pytanie: czy ktoś kiedyś grzebał przy tym modzie? Czy w ogóle ktoś wie o co w tym biega? Z góry dzięki za ewentualne odpowiedzi.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 04:53 

powiem tak- niewiem jak ten szajs sie instaluje ale sa lepsze mody, sciagnij jakiegos EoD'a, FH czy juz dla zadnych wielkich innowacji kubelwanokoptera :P hydro racer juz z samej nazwy nie prezentuje sie ciekawie, juz widze jak sobie sam posuwasz lodka przez pol mapy... nikt w to przeciez nie gra

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 10:49 
Moderator forum

Z modami jest tak ze przechodzac np. na Pirates, caly czas masz mozliwosc utworzenia gry BF1942 a nie moda. Tak wiec staraj sie znalezc i uruchomic mapke w tym modzie, ktorej nie ma w BF1942.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2005, 12:15 

264 napisał(a):
powiem tak- niewiem jak ten szajs sie instaluje ale sa lepsze mody, sciagnij jakiegos EoD'a, FH czy juz dla zadnych wielkich innowacji kubelwanokoptera :P hydro racer juz z samej nazwy nie prezentuje sie ciekawie, juz widze jak sobie sam posuwasz lodka przez pol mapy... nikt w to przeciez nie gra

Pewnie że nikt w to nie gra i jest gówniane ale ja chciałem wypróbować nawet najbardziej pop...ne mody do BF :lol:
Strzelec napisał(a):
Z modami jest tak ze przechodzac np. na Pirates, caly czas masz mozliwosc utworzenia gry BF1942 a nie moda. Tak wiec staraj sie znalezc i uruchomic mapke w tym modzie, ktorej nie ma w BF1942.

No właśnie nie ma żadnej nowej mapy, tylko te na których jest morze są zaznaczone śmiesznymi gwiazdkami z moda. Ale i tak i tak mod na nich nie działa więc walić to, ściągam sobie pirates mam nadzieję że będzie działać.
A gdyby ktoś był taki yntelygentny jak ja i chciał popróbować wszystkich modów to hydro racers mimo śmiesznie małej wielkości pliku stanowczo odradzam 8)

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 15:30 

mig1942 napisał(a):
Ale i tak i tak mod na nich nie działa więc walić to, ściągam sobie pirates mam nadzieję że będzie działać.

Pirates! bedzie dzialac nawet fajne tylko bardzo niedopracowane a najbardziej banalna mapka jest bitwa na balony poprostu po*****a ale zagrac mozna :wink:
Pozdro :!:

Strefa czasowa: UTC + 2