Teraz jest 11 kwi 2025, 03:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: zabezpieczenia
PostNapisane: 10 cze 2003, 19:20 

mam pytanie w sprawie CD keya czy jest cos takiego jak banowanie CD keya jak w wolfie czy nie mozna wejsc na serwer jak ktos ma takiego samego czy cos innego pomozcie

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 19:28 
Moderator forum

masz pirata czy oryg?

jak masz oryginal to masz problem bo ktos wygenerowal sobie twojego cdkeya i jak on gra to nie masz szans sie wbic, liczy sie ten kto pierwszy wejdzie, mozesz zwrocic sie do cenegi o nowy CD-KEY ewentualnie lub kuoic np rtr ktory bedzie mial nowy kod

jak masz pirata to wiedz ze w kazdej minucie twojej gry jakis user ktory uczciwie zaplacil za mozliwosc gry wlasnie nie moze wejsc bo mu ta mozliwosc po chamsku kradniesz, w tej sytuacji mam cie w glebokim powazaniu i jestes dla mnie smieciem

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 19:42 
Oldboy Battlefield.pl

ej daj luz Holman...

a ty neo opisz dokladniej co sie dzieje??? bo jak masz cdkey in use to znaczy:
1 masz pirata - nie wejdziesz do gry - i dobrze ci tak
2 masz oryginal - masz modem tpsa albo inny i tak juz jest jak masz tragiczne polaczenie to nie zawsze da rade sprawdzic server czy mozna cie wpuscic..
3 masz zablokowana transmisje danych przez port:14690 (zapytaj sie providera)
4 masz wyjatkowego pecha bo ktos wygenerowal sobie twoj cdkey - dzwonisz do cenegi - dystrybutor gry - info dokladniejsze na pudelku
5 NA PRZYSZLOSC UMIESZCZASZ TAKIE POSTY W DZIALE PROBLEMY!!!

Tytuł: ja mam orginala
PostNapisane: 10 cze 2003, 19:47 

ja mam orginala tylko nie wiem czy jesli ktos bedzie mial takiego cd keya jak ja bede mogl grac tylko wtedy jak on nie bedzie mogl grac tak

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 19:50 

TAK :!:

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 19:53 
Oldboy Battlefield.pl

kurna neo prosilem dokladniej opisz problem!!!

OOOOOoooooo to moj 150 post...:D
:cry: az sie wzruszylem :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 20:27 
Moderator forum

Okota napisał(a):
ej daj luz Holman...

nie dam stary, nawet nie wiesz ile razy nie moglem grac bo jakis koles sobie wygenerowal moj klucz i gral :!: 2 razy monitowalem w tej sprawie cenege i nie bylo zadnej reakcji, dopiero od kiedy mam RTR mam spokoj bo nikt "jeszcze" nie wygenerowal tego klucza, tak wiec jesli o to chodzi jestem troche uczulony i to sie nie zmieni

neo: 2 takie same klucze nie moga grac w tym samym czasie

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 20:53 

Mi To wygląda, że kolega chciał pograć z qumplem na jednym orginale.

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 21:40 
Oldboy Battlefield.pl

yeti o ile na lanie to jest mozliwe to na necie juz nie

holman 2x??? niemozliwe... u mnie zawsze jest tak samo - wina lacza - pare razy sprobuje i wchodze...

neo... (ale nieprzecietna xywka:) ) napisz dokladniej!!!

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 21:47 
Moderator forum

Okota napisał(a):
o ile na lanie to jest mozliwe to na necie juz nie

to jest mozliwe, gralem kiedys z kumplem na tym samym kluczu na tym samym ip, problem polega tylko na tym ze ciezko grac na 1 serwie bo ktorys nie moze sie wbic (chioc czasem sie udawalo razem pograc tez), na 2 roznych serwerach mozna pograc bez problemu w tym samym czasie na 1 kluczu

Okota napisał(a):
holman 2x??? niemozliwe... u mnie zawsze jest tak samo - wina lacza - pare razy sprobuje i wchodze...

mozliwe, ja nic tu nie wymyslam bo i po co, 2 razy pisalem 1 raz dzwonilem, w koncu sie wkurzylem i kupilem rtr, u mnie ile razy bym nie probowal to i tak nie wchodzilem, poza tym czesto wylatywalem w zcasie gry jak ten los probowal sie podlaczyc, od czasu zakupu rtr gram tylko na tej plycie i nie mam zadnych problemow, dla mnie yto jest dosc jednoznaczny dowod

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 22:23 
Oldboy Battlefield.pl

to napisz do ea... oni tam bardziej cenegi nie lubia niz my...
ana kodzie rtr.. hmm to mozna w rtr grac.. a nie w bf... wiec to musialo byc cos innego...

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 22:30 
Moderator forum

Okota napisał(a):
ana kodzie rtr.. hmm to mozna w rtr grac.. a nie w bf... wiec to musialo byc cos innego...

heeeej no nie opowiadaj ok?, 1. do EA to ja sobie moge pisac, poza tym problem jest rozwiazany i nie bede tego robil 2. uwazasz ze mam halucynacje i tylko wirtualnie gram w BF z wlozona plyta RTR? no wiec zapewniam cie ze jest to mozliwe, oczywscie zawsze mozna stwierdzic ze to bylo cos innego ale z tego co czytalem i z moich obserwacji wynika ze to bylo wlasnie to

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 22:37 

Holman napisał(a):
Okota napisał(a):

heeeej no nie opowiadaj ok?, 1. do EA to ja sobie moge pisac, poza tym problem jest rozwiazany i nie bede tego robil 2. uwazasz ze mam halucynacje i tylko wirtualnie gram w BF z wlozona plyta RTR? no wiec zapewniam cie ze jest to mozliwe, oczywscie zawsze mozna stwierdzic ze to bylo cos innego ale z tego co czytalem i z moich obserwacji wynika ze to bylo wlasnie to

to na przyszłość wiedz takie sprawy załatwia się z EA nie z cenegą :D. Trzeba zrobić skan płytki i wysłać z jakimiś duperelkami ;).

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 22:43 
Moderator forum

KIBOL napisał(a):
to na przyszłość wiedz takie sprawy załatwia się z EA nie z cenegą :D. Trzeba zrobić skan płytki i wysłać z jakimiś duperelkami ;).

cenega to jest polski dystrybutor i to jest ich obowiazek zalatwiac takie sprawy, ale to jest wlasnie cala cenega i efekt braku porzadnej kokurencji na rynku, dobra jaki skan plytki i jakie duperelki?

Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2003, 23:00 

Holman napisał(a):
KIBOL napisał(a):

cenega to jest polski dystrybutor i to jest ich obowiazek zalatwiac takie sprawy, ale to jest wlasnie cala cenega i efekt braku porzadnej kokurencji na rynku, dobra jaki skan plytki i jakie duperelki?

to wycięte z jakiegoś FAQ:
1.06 - I get "CD KEY IN USE" when I try to attach to a server.

EA Games support writes: This indicates an error in the Windows registry due to a bad or corrupted install. Try uninstalling the game completely, then before reinstalling delete the original game directory. Run Defrag and Scandisk. After you have completed that, reinstall the game and immediately patch it.

They also write: Battlefield 1942 can be played on two systems using the same CD key only on a LAN game. If you would like to run multiple connections of Battlefield 1942 on the Internet you will need to purchase a copy for each system and use the supplied CD key that comes with each copy.

Make sure that you never give anyone your CD key. If you give your key to another person and they log in, you will not be able to play on the Internet.

If you have never given you CD key to anyone and only have one system connected to the internet and are receive the "CD key in use" message, try the following:
1) Click on Tools in on you internet explorer
2) Click on internet options
3) Click on the “delete files” under Temporary internet files.

Also clear your internet history.

1) Click on Tools in on you internet explorer
2) Click on internet options
3) Click on “clear history” under History

Also try uninstalling and reinstalling the game.

If the CD Key for Battlefield 1942 will no longer work when connecting to GameSpy you will need to send the following information to EA Games Support:

1) Name
2) Phone number
3) Address
4) Email address
5) Serial Number (CD Key that is not working)
6) Attach a photo of the back of the CD-ROM jewel case showing a legible copy of the CD Key

Or you can fax this information to EA Games at 650-628-5900.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2