Teraz jest 12 cze 2025, 18:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 cze 2003, 18:02 

Tyle sie mówi o Bf ze bedzie ostra konkurencją , ale jak do tej pory te dwa różne rodzaje gry sie równaja sobie....ale kto wie...Counter Strike sie nie zmenil za bardzo....a Bf sie zmienia na lepsze i sie coraz lepiej gra :]...Moze niedlugo bedzie Cgl w Bf-a ?.Dobrze by bylo sobie pograc :] hehe ale po ile osób ? jak to sie gra czasem po 16 osób... :].Czekam na propozycje :]

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 18:34 

Moze i dobry pomysl...
P.S:Lamisz regulamin tym emblementem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 19:52 

nie pobije cs'a, cs to gra kultowa.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 21:10 

W produkcji są już dwa CS-o podobne mody, czas pokaże :!:

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 23:11 

gdyby zarobki wszystkich ludzi podskoczyly do granicy ok 2000-3000 za miech, byla by taka mozliwosc
ale poki co nie zanosi sie na to i wieksz. ludzi siedzi po domach na kompach rzedu 800 Mhz i TNT2 ( do Cs jak znalazl), poza tym CS to juz nie kult a religia (szczegolnie kafejki), ale z drugiej strony kiedys sie znudzi (tak jak mnie po 3 latach ufff), ale wtedy bedzie to gra jak WOlf 3D, czyt.; nie wyginie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 02:37 

nie wiem czy to źle ale ja nie grałem nigdy w CS :(

wolałem MOHA i BF

ale w tych klimatach zaciekawiło mnie demo Soldir of Fortune

a czy BF pokona CS hmmmm to są zupełnie inne gry tak że nie widzę rywalizacji :)

czy ten CS jest naprawde taki dobry ?????????? moze spróbuje :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 11:57 

dokladnie cena kopma do bfa a do cs to jest duz przepasc na samej karci moze byc juz ok 500 nie licze ramu to ok 200 zyla no i procka w cs wystarcza 400mhz a do bf przynajmniej jakies 800 nie wpsominajac juz o cnei samego produktu bo bf najtaniej kosztuje ok 100 zloty i nie mowi tu o polskiemu przyzwyczajenieu kupowanie kradzionych produktow :twisted:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 13:59 

wychodzi teraz nowy CS i myśle że nic z tego.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 15:30 

No tak , ale moim zdaniem cs nie zmienil sie od 1.1 wersji a co z tego ze wychodzi Condytion Zero jak to gra bedzie tylko na Singla.Wiec nie ma co Cs upadnie , wczoraj widzialem liste modow do Bf-a :P jest ich okolo 30 :!: wiec bedzie w co grac 8) heheh BattleField RulezZ !!!

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 16:06 

Garść faktów
- Wg. serwisu Counter-Strike.pl i ich sondy na stronce wynika iż 51% osób grających w CS ma PIRATY :!:
- Condition Zero ma opcje MP tyle, że jest na podrasowanym enginie H-L
a jak wiadomo nadchodzi dużymi krokami H-L 2 :!:

Wiadomo czemu CS jest popularny bo jest pawie darmowy, dane sondy o tym świadczą :!:

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 17:32 

No dobra wychodzi Hl-2 ale co z tego ?.Fabuła taka sama.Bf chociaz jak Cs ma 2 strony , ale wiadomo 2 cele zakladnicy i bomba to zadanie dla obu stron.a w bf jest inaczej albo zabrac flagi albo gnebic wroga w bazie hehehe :evil: Co sądzicie o modzie GI.Joe ?Moim zdaniem to gra dla dzieci !! ale jak wyjdzie heheh Space Combat i poczuc sie jak JEdi !! ;] Let the force be with You ;] hehehe. Piszcie ludzie co sądzicie o tym !!! hehehe

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 17:49 

Soldier20 -> Tu nie chodzi o porownanie BFa do H-L2, ale jego silnika. Fabula nie ma tu nic do rzeczy, bo tej w BFie brak. Na zdjeciach H-L2 wyglada bardzo ladnie, graficznie lepiej niz BF, dlatego ewentualny CS na H-L2 wygladalby takze odpowiednio lepiej. Caly czas zostaje otwarte pytanie w sprawie ewentualnych pojazdow, a raczej wcisniecia ich funkcji zachowan w kod gry.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 17:53 

Ale Bf jest ciagle zmieniany i polepszany graficznie i itd.W sumie zobaczymy co bedzie czas pokaże ;] hehe Bf ma wymagania i to ostre aktualnie nie mam kompa w domu siedze i gram z cafe wiec mi to na ręke 8) ale kompy są dobre i łącze też 1mbit szeroko pasmowy jak na waruni mojego miasta jest spoko.u mnie maja MAt com i Neostrade ;] hehehe.Jakie wy macie łącza ?

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 18:13 

Z tego co mi wiadomo, reguly CSa takze byly zmieniane w kolejnych patchach. A jesli mialbym byc uszczypliwy, to Dice wypuscil niedorobke, dlatego pojawily sie min. prawidlowe modele DT i Typ 99. Takze to posuniecie bylo ewidentnym poprawieniem ich bledow... Przydaloby sie gdyby jeszcze Hannomaga, Kuebelwagena i Wespe "przerobili" na cos typowo japonskiego, bo narazie to smiech na sali za te modele.
A jesli chodzi o "polepszanie graficzne" to ja nie widze zmian w grafice miedzy wersja 1.0 a 1.4, Moze kod wyswietlania grafiki zoptymalizowali? Ale ja tego na swoim Radku 8500 nie odczulem.
Co do wymagan to sie zgodze... Gra wyswietla naprawde sporo poligonow, choc wydaje mi sie, ze w OFP tych poligonow byla podobna ilosc, a gra jakby szybsza(sprawniejsza) byla.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 18:21 

No tak ma wymagania fakt..ale porownaj wersje DC 0.35e i 0.38d czyz to nie jest cudo ?Szef z mojej cafe [ Slaw -cN-Mr-wo ] jest bardzo zadowolony ;] fakt ze ma swoje lata ale mozna z nim pograc ;] wspolnie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2