Witam wszystkich forumowiczow! Od dawna jestem fanem battlefield'a,forum odwiedzalem rowniez czesto ale nie bylem jeszcze zarejestrowany...Ale do sedna...Wiec pewnego pieknego poranka postanowilem pozegnac sie z wiekszoscia moich nie uzywanych plyt cd,a ze bylo ich sporo,robilem to dosc szybko,ale z uwaga(tak mi sie wydawalo)zeby przypadkiem nie pozbyc sie czegos waznego... I tak tez jakis tydzien po tych pozadkach,naszla mnie chec zagrania w kochanego BF...no tak ale gdzie jest plyta?... Oczywiscie nie moglem jej nigdzie znalezc,doszedlem wiec to wniosku ze moje sprzatanie bylo troche zbyt dokladne niz zamierzalem,i tak prawdopodobnie moja 2cd lezy gdzies na wysypisku

. Z tad wiec posba do Was...czy ktos byl by tak mily i wyslal mi poczta na moj koszt nagrana nowa plytke (2cd). Oczywiscei niedowiarkow ze nie posiadam oryginalu moge przekonac w jakis sposob,moge zacytowac jakis wybrany fragment instrukcji lub cos podobnego. Bardzo prosze Was o pomoc, nie wiedzialem do kogo sie zwrocic,jestescie wiec moja jedyna nadzieja ze zargam jeszcze w ta gre...

Ludzi z dobrym serduszkiem prosze o kontakt na maila
foxtrot-ostr@o2.pl