Teraz jest 17 lis 2024, 20:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: eeee...???
PostNapisane: 13 maja 2006, 11:34 

pytanko może i takie było ale nie mam czasu szukać. teraz pisze ten temat speedem.
Jak się tworzy server tak aby inni gracze też mogli na nim grać?
próbowałem opcji create a server ale to nic nie dało. nie było mojego serva na liście i tylko ja mogłem sobie "grać" (oczywiście sam ze sobą)
Jak mam zrobić server. Szukaliśmy kogoś z kumplem po serwerach czy ktoś to umie ale nikt nie odpowiedział. Pomocy!!! gram tylko międzynarodowo bo nie moge znaleźć polskich serwerów. szukałem nawet po numerach ip i było że connetion failed albo cannot find server. Więc raczej z wami na polskich nie pogram. jak coś możecie to poradźcie jak mam znaleźć pl serwy i jak mam stworzyć własne.
z góry dzieki.

Proszę o niekasowanie tematu ponieważ chcę poznać odpowiedź a funkcji szukaj nie zdążyłem użyć w biegu...

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 12:19 
Moderator forum

a więc no więc mogłbym sie sierowac tu http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=9517 gdzie jest ładnie opisane jak szukać polskich serwerów. Będe dobry i dam ci odrazu link do sciągniecia pragramu w ktorym powybraniu kilku zakładek bedziesz miał wszystkie polskie servery do bf42 i nietylko.

Co do stawiania serwerów to jeżeli masz neo z standardowym modemem, stawiasz serwer tak jak stawiałes przez gre i dajesz Start Internet

Jeżeli natomiast masz neo z routerem, osiedłowke lub radiówke trzeba bedzie odblokować porty. Jeszcze w przypadku neo z routerem bedzie łatwo bo mozesz sobie zrobić to sam ale w pozostałych przypadkach musisz truć dupe administratorowi zeby ci to zrobił.

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 13:12 

dzięki za odpowiedź i wyrozumiałość ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2