Teraz jest 20 sie 2025, 05:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 wrz 2003, 14:06 

UhUh ...
Dawno mnie tutaj nie było ale widze, że po takich długich walkach wreszcie rozkreciła się ta polska scena BFa :wink:

Przeglądałem ostatnio sobie sajty i na BF1942.pl tez pare screenoof jest z w/w gry. Na stronie producenta nie ma za duzo informacji :roll: http://www.eagames.com/pccd/bf_vietnam/home.jsp

Pisze tutaj, bo na pewno jesteście w temacie :)
Na jakim engine sequel bedzie oparty ?
Czy będzie to ten sam co w BF1942? - nie pamietam nazwy jego.
Z czego pamietam engine sieciowy byl milutki w przeciwienstawie do graficznego, ktory na w miare dobrym sprzecie chodzil niezadawalajaco :roll:

Moj sprzet : P4 1.8A@2.52B GF4ti4200@4400 512 DDR SB L!VE

Od gry wymagam komfortowej plynnosci przy min. 1024x768@32bity i ALL detale ON.

Wiem, ze na duzych mapach, przy duzej ilosci graczy ( >20 :( ) BF1942 potrafil przyciac latajac samolotem na przyklad :evil:

... Dlatego prosba do Was abyscie napisali mi co nieco o w/w grze, glownie chodzi od strony technicznej. Czy nadaje sie jako platforma do pro-gamingu ;p

Wogole kiedy to cudo ma wyjsc ?
Napiszcie co wiecie o tym :)

... UHHHH... juz czuje zapach napalmu o poranku :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 14:52 

Vietnam będzie na tym samym engine co BF tylko troche podrasowanym, napewno wzrosną wymagania. Co do bf to po wydaniu paczy juz bardzo żadko zdażają sie przycinki.
Więc KoZ!oL ściągaj najnowszego pacza 1.45 i wracaj na serwery do gry :) A może mała reaktywacja klanu '//underwaffe ??

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 15:37 

O to mnie pocieszyles, ze patche eliminuja bledy w engine'u !

A jak z fizyka gry ? Nadal z karabinow trzeba strzelac z wyprzedzeniem jak z kuszy :P A z snajperki ubicie biegnacego czlowieka jest tak mega ciezkie jak w pierwszych wersjach gry ? :)

Reaktywacja '//underwaffe :wink:
Watpie. Nie chce mi sie juz kupowac dwoch dodatkow. Poczekam na Vietnam. Mysle, ze bedzie to gra blizsza tego czego oczekuje. Dzungla, drzewa i takie klimaty :)
Moimi ulubionymi mapami byly Berlin, Stalingrad bo lubie walke hand2hand wiec taka jazda w dzungli moglaby byc ciekawa :)

No i samoloty rox ;p

Wracajac do Vietnamu to irytuje mnie ten screen z vietnamczykiem na skuterze :P Moze qrna beda jezdzic i lody sprzedawac :wink: hyh ;p

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 16:15 

kozi!ol mnie także irytują te strzały z wyprzedzeniem ale najbardziej mam żal do EA w sprawie okrętów podwodnych - brak sonaru, zanurzenie powinno zmniejszyć jakoś skutki wybuchów bomb głębinowych, peryskop powinien być dłuższy, brak działa pokładowego .... może w Forgotten Hope pokażą "prawdziwy okręt podwodny". Dodatków nie zamierzam kupować dobrze się bawię na tym co mam - EOD, Desert Combat.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 16:31 

Koziol (welcome back) - dodatki nie sa potrzebne. w CB gra sie na mapach z podstawowej wersji gry + ewentualnie nowych, darmowych. na serwerach to samo - gramy w starego, jarego czysciutkiego bfka.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 16:42 

hitlerjugend napisał(a):
kozi!ol mnie także irytują te strzały z wyprzedzeniem ale najbardziej mam żal do EA w sprawie okrętów podwodnych - brak sonaru, zanurzenie powinno zmniejszyć jakoś skutki wybuchów bomb głębinowych, peryskop powinien być dłuższy, brak działa pokładowego .... może w Forgotten Hope pokażą "prawdziwy okręt podwodny". Dodatków nie zamierzam kupować dobrze się bawię na tym co mam - EOD, Desert Combat.

Tia strzelanie mnie troche denerwowalo. Ale to strzelanie i tak mega lepsze niz np w CS, gdzie wszyscy strzelajac kucaja i robia qpe :lol:
Prubowalem tez grac w BlackHawk Down ale tam z kolei kazdy kupuje snajperke no i gra wyglada tak, ze kazdy kampi :) System z flagami to najlepszy system jaki do tej pory widzialem w zespolowych grach FPP.
Ludzie musza ruszyc swoje 4 litery i biegac po flagi a nie kampic. tzn i tak kampia :P ale zespolowo to im duzo nie da. Za co chwala EA za to rozwiazanie. Co do okretu podwodnego to nie byl dla mnie taki zly. Fakt, ze mogli go rozbudowac ale to juz jakis gratis :) Klimat byl w Niszycielu jak sonar pika gdy okret podwodny sie zbliza - daje bynajmniej mi mega klimatu :P.

kriz napisał(a):
Koziol (welcome back) - dodatki nie sa potrzebne. w CB gra sie na mapach z podstawowej wersji gry + ewentualnie nowych, darmowych. na serwerach to samo - gramy w starego, jarego czysciutkiego bfka.
welcum :P thx za info :P w sprawie map i CB, ale na razie nie zamierzam znow grac... chodz moze :P

Z tego co wiem to kolejne ciekawe tytuly do multi moga ujzec swiatlo dzienne. CS pod HF2 ( ale fizyki CS nie lubie :/ ) i AoT pod engine UT2003 - bylo by grubo :) Bo w AoT wedlug mnie byla najfajniejsza, najbardziej dynamiczna akcja.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 16:53 

A jak z fizyka gry w DC i EOD ? Chodzi mi glownie o strzelanie hand2hand :wink: ?

Ktory MOD lepszy ?

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 17:02 

i tak HALO wymiecie wszystko, beta na PC juz krazy w necie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 17:06 

HALO ?

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 17:09 

http://www.halo.fpp.pl imo :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 17:11 

U wybacz :(
Nie wiedzialem ze moze to byc na fpp.pl :wink:

No to dzisiaj jeszcze bete H2 zobacze :]

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 17:16 

Hmm, grałem w Halo na Xbox. Giera fajna, wyżywka ostra, zielona lub niebiesko fluorescencyjna jucha bryzga na prawo i lewo, jednak nie mogę się zgodzić że Halo będzie lepsze niż HalfLife 2.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 20:12 

No nie wiem jak Wy ale ja już się nie moge doczekać BF Wietnam :wink: widząc po screenach musi być świetne no ale "nie wszystko złoto co sie świeci" :lol: pożyjemy zobaczymy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 00:50 

Jest już gdzieś wogóle podana przybliżona data wydania BF Vietnam czy jak na razie jeszcze nic nie wiadomo ?

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 06:58 

z tego co się orientuje to wiosna 2004 :wink: a jaeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2