Teraz jest 19 kwi 2025, 12:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lip 2003, 20:49 

o tóż tak siedze w kafejce i tak patrze jak taki "makumba" gra w bf'a i zobaczyłem że na Amerykańskie Apc powiedział furmanka lub zabijał swoich lumpli i dostał kicka

Wy też sie podzielcie swoimi historiami o takich jak "makumba"

(Kur** kiedys sie z nim uczyłem)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2003, 21:10 

to ja moze nie o dziwnych noobach, ale o dziwnych adminach.

wchodze sobie w sobote na serwerek DonD - jakich (c)holenderski klan - serw dedykowany BoB. tylko admin wiec sie witam i trenujemy sobie triki i takie tam. potem zrobilo sie tloczno wiec zaczela sie gra. moj team axis - totalna amatorka. na 15 graczy moze z 5 ktorzy wiedzieli o co tam chodzi. przyklad : rzucam na poczatku rundy "lets bomb the factory first" . odpowiedz : "why ???". no comment.

ale nie o to chodzilo. wiadomo ze to mapa gdzie niemcom sie pali w gaciach, bo tickety niezaleznie od tego co sie dzieje, leca w dol. no wiec latam jak szalony junkersami, bombarduje najcelniej jak moge, a wiekszosc - darmowy bilet do anglii bez wizy na pokladzie mojej krowy, skok i jakas kamperka na miejscu. no dobra, juz polozylem lache na to ze co chwile mi nabija TK bo moi ziomkowie jak debile czaja sie przy radarach z karabinami czy granatami - i tak bylem na plus, szczegolnie pod koniec bo wiadomo - jak jest jeden respawn ktory trzeba naprawiac to o killsy nietrudno junkersem.

anyway - najpierw ostrzezenie: "nie lataj sam". pytam "co ??" "nie lataj sam, to gra dla wszystkich czekaj na zaloge".
no prosze was. czas ucieka a ja mam czekac az jakis lamus sie zrespawnuje ? 3 zawodnikow siedzi w bombowcu, wystawieni na odstrzal na lotnisku, spitfajery nad glowa smigaja a ja mam czekac az bedzie komplet ???

bez sensu.

ja jako to ja, morda niewyparzona, powiedzialem co mysle o takiej taktyce. dołożyć do tego goldy i silvery - za dobry chyba bylem i polecialem. kick i ban.

hehe.

jak to celnie ujal pewien koles na zagranicznym forum : "The next thing will be these 6 year old's parents getting on the in game chat telling us to play fairly with thier little Billy. " :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2003, 22:16 
Moderator forum

Na polskich serwach często jest podobnie (czasem nawet członkowie poważnych klanów tak się zachowują). Po prostu kompletny brak qlltury.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2003, 22:16 

ja znam miska_blache ale on chuba nie gra w bf'a :lol: :lol: :lol: co nie tołdi :wink:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 02:52 

no pewnie Blade Misiek Blacha umarl na zawal

Ostatnio edytowano 29 lip 2003, 14:42 przez [SPQR]Titus, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 03:21 
Moderator forum

Nawet jak TO JEST Misiek Blacha to dajcie mu spokój - zachowuje sie o wiele porządniej więc nie ma potrzeby go meczyć...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 07:10 

Wszystko sprowadza sie do gry zespołowej.Jeśli widzisz B17 na pasie to nie wskakujesz do niego i nie odlatujesz sam,tylko czekasz do momentu aż uzupełnią sie wszystkie stanowiska.Jeśli do okoła biegają wrogowie to razem z kumplami z drużyny należy oczyścic pas i dopiero wtedy startować.Z drugiej strony jeśli gramy na serwie z graczami których widzimy po raz pierwszy,trudno jest stwierdzic co możemy po nich oczekiwać,dlatego uważam że nie ma to jak atakować bezpośrednio przy udziale samego siebie bo nie wiadomo na kim można polegać.

massca - nie bój nic,tak to jest jak sie gra z noobsami w jednej drużynie.Z drugiej strony każdy z nas kiedyś był noobsem w bf'a i uważam że trzeba do takich graczy podchodzic tolerancyjnie i czasem dać im jakieś niezbędne wskazówki.Miałeś pecha że admin był wyrafionowanym noobsem,he he,tak to już jest,trzeba uważać co sie robi bo noobys często bywają nerwowe. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 07:39 

Miałem niedawno ciekawą sytuację na BoB, grając na serwerze Prgk:

Gram jako axis i startuję Ju-88, zanim zdążyłem opuścić hangar nadleciał w Bf-109 zawodnik z mojego teamu i dla zabawy ostrzelał mnie. Zginąłem, odradzam się, biorę kolejny bombowiec, startuję.

Uparty koleś, ten sam, który mnie przed chwilą zniszczył (musiał gdzieś się sam rozbić), jeep’kiem zajeżdża mi drogę startu. Ciągnę, go przez pewien czas, w końcu udaje mi się wystartować, ale jeep wybucha zabijając nooba.

Oczywiście komunikat o TK, ale to co mnie najbardziej rozbawiło to komentarz pseudo gracza: „No, dzięki” :shock:

Kiedyś usłyszałem ciekawe określenie, które dokładnie pasuje do takiej osoby: Piramidalny Głupek :lol:

Naprawdę nie przypuszczałem, że takie osoby grają w BF. Ja rozumiem, że każdy kiedyś był początkującym, ale są pewne granice za którymi zaczyna się już tylko bezkresna głupota.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 08:39 

[SPQR]Titus napisał(a):
no pewnie Blade Misiek Blacha umarl na zawal no nie Toldi?? :lol: a ty mu ukradles maila:D

Tu nawet nie chodzi o maila tylko o sposób wypowiedzi który jak najbardziej pasuje do naszego bohatera...ale spoko ja nic nie widziałem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 09:10 

Ja jeszcze niestety nie grałem w Bf po niecie (zakładają mi już od marca i jakoś nie mogą), tylko muszę się singlem zadowolić (przynajmniej trochę się podszkolę).

Wcześniej miałem net i przez ponad 4 lata grałem w counter-strike'a i tam jeżeli ktoś z drużyny robił mi chamskie numery, a admin nie reagował, to naparzałem w takiego delikwenta w każdej rundzie. Czasem trwało to pół godziny, ale wychodziłem z założenia, że jeśli on mi psuje zabawę, to mu się nie dam pobawić też.

Zobaczymy, jak będzie w Bf.
Narazie ćwiczę ataki na swoją bazę ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 10:38 

wiesz... jesli on ci psuje zabawe to czerpie wlasnie z tego przyjemnosc.. ty mu raczej zabawy w ten sposob nie popsujesz bo po prostu robisz to czego on oczekuje... czyli sie wkurzasz, przestajesz grac i robisz dokladnie to co on.. owszem mi czasami puszczaja nerwy i przywale jakiemus tk.. ale najlepiej po prostu takich debili unikac.

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 11:00 

też tak robie ale wczoraj nie wytrzymałem i zrobiłe pierwsze moje tk po złości. biegne do samolotu a frajer serie mi w plecy, została mi kreska życia. biegne dalej do samolotu a on wali w silnik. nie wytrzymałem juz tego (dodatkowo słabo mi szło na servie) przelała sie ostatnia kropla i wywaliłem mu z mojej podręcznej bazooki w jego brzydką gębe.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 14:40 
Moderator forum

Ja zwykle w takiej sytacji ściagam delikwenta tesz do minimum (po prostu prowokuję go do dalszych TK). Załapie ich lilka, wylatuje za nie z serwa i jest spokój... Ale ostatnio staram sie grac tam gdzie wiem, że jest trzymany porządek...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 18:50 

Pieluch napisał(a):
Ja jeszcze niestety nie grałem w Bf po niecie <cut> Wcześniej miałem net i przez ponad 4 lata grałem w counter-strike'a i tam jeżeli ktoś z drużyny robił mi chamskie numery, a admin nie reagował, to naparzałem w takiego delikwenta w każdej rundzie. Czasem trwało to pół godziny, ale wychodziłem z założenia, że jeśli on mi psuje zabawę, to mu się nie dam pobawić też.

w tacopsie bys dostał bana - od wymierzania prawa sa admini...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2003, 19:21 

szkoda ze admini rzadko reaguja... albo ich nie ma

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2