Teraz jest 21 lut 2025, 15:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 sty 2003, 21:31 

Mam pytanie czy podczas gry w necie da sie uzywac roznego rodzaju chetow, tipsow, itd?? Jezeli tak to czy to pochwalacie bo ja osobiscie nie? co to za gra z nierownym poziomem???

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2003, 22:02 

ja nie gram fer, bo ja gram fair :P :P :P
a tak pozatym to cheat'y i tips'y podczas multi to...gra dla...kazdy kto gra fair wie jaka :D (czyt. dla niedorozwinetych 5'latkow :lol:)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2003, 22:09 

Juz na sama mysl o jakis tam cheatach robi mi sie niedobrze moj qmpel ma mlodszego brata co tylko jak wlaczy jakas gre wpisuje se jakies kody zamiast przejsc normalnie bleeee :x hehe nie pamietam kiedy ostatnio uzywalem jakiegos cheata chyba jakies 8 lat temu bo wtedy bylem do takiej glupoty zdolny

btw Obilo mi sie o uszy ze jest jakis program(?) na celowanie

UPDATE:
ziperr napisał(a):
ja nie gram fer, bo ja gram fair :P :P :P
a tak pozatym to cheat'y i tips'y podczas multi to...gra dla...kazdy kto gra fair wie jaka (czyt. dla niedorozwinetych 5'latkow :lol: )

No akurat ten mlodszy brat mojego qmpla ma 11 lat Buahahaha to niezly z niego pacjent

Unit: 9.SS-Panzer Sanitätssturmbann

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2003, 22:18 

Napisanie AimBota dla tak slabo zabezpieczonej gry... jest dziecinnie proste dla weteranow CS`a niestety...

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2003, 22:30 

PhoboS napisał(a):
Napisanie AimBota dla tak slabo zabezpieczonej gry... jest dziecinnie proste dla weteranow CS`a niestety...

a co to daje :?:
a ciekawe skad to znasz :?:, korzystales :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2003, 22:35 

Tak - jako ze gralem troche w CS`a to wiele razy patrzylismy jak takie swinstwo dziala aby moc rozpoznawac to potem na serwach i szybko banowac takich qtasow...

Pozatym na demkach w CS`sie czesto sie wlacza WH zeby "ogladacz" mogl zobaczyc dokladnie gdzie i kiedy gracz widzial wiecej niz powinien...

Jak to dziala ? Simple ! Po prostu celuje za ciebie... w OGC sa takie opcje ze mozg staje ( celowanie na klate, nogi, glowa, no recoil... blah )

Tak wiec jak widze ze mimo walki VALVe i United Admins czity dalej zyja i maja sie dobrze to powoli dochodze do wniosku ze BF juz nie dlugo bedzie tym syfem zalany... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 00:11 

tak ja slyszalem ze wienkszosc obliczen jest dokonywana przez server wienc bardzo trudno i czity(tak muwili tworcy)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 00:13 

lemur napisał(a):
tak ja slyszalem ze wienkszosc obliczen jest dokonywana przez server wienc bardzo trudno i czity(tak muwili tworcy)
Poczekamy zobaczymy takei moje zdanie. Mam jednak nadzieje ze cziterstwo :wink: nie bedzie plaga

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 00:37 

a ja czituje
uzuwam noktovizora gdy zapada zmierzch i kamizelke kevlarowa zeby mnie kule nie siegaly (zwlaszcza te srebne:lol: ) a i bym zapomnial czasmi staje przy drzewku i spuszczam z kija zeby szybciej biegac :wink:

Obrazek

Tytuł: ha
PostNapisane: 3 sty 2003, 01:59 

ha ja czituje i jest spoko sa pewne triki-myki itp

:D ciekawe jak odpiszecie na moj post hahhahahahhahahahahhaha

wszystko!

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 09:29 

"Dodatki" zawsze były i będą nic się na to nieporadzi. Plusem BF jest to że w dużym znaczeniu niewiele one zmienią. Gra jest zespołowa i jeden qutas na dopalaczach sam jej niewygra. A czy używać czy nie to sprawa sumienia. Nigdy nie bawiłem się w to gówno i niebędę. Zawsze wole sobie wyrobić skilla i trochę pomyśleć niż używać czegoś co będzie podbudowywać moje ego. Nie jest sztuką wygrać na dopalaczach, sztuka to mieć słaby team i wygrać.

BTW.
Ale przyznam się szczerze że i ja czituje - stwierdzam że po 3 pifqu mam lepszy procent w strzelaniu do ruchomych celów :D. Powinno się zabronić grać po "spożyciu" :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 11:44 

Niektorzy czituja nikami, tak zeby byl jak najmniejszy np [.], a widzialem tez [ ]. Inni znowu strasza juz samym tagiem klanowym, na jego widok przeciwnicy zamieraja w bezruchu :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 11:47 

ciekaw jestem jaki :wink:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 13:17 

Ja mam 36 roznych aimbotow do BF'a i zawsze stosuje naraz przynajmniej 20 + czity jak np strzelanie ze wszystkich broni naraz, radar, technologia stealth, OICW, najnowsze raporty CIA i takie tam, do tego mam tez wykrywacz lam - gdy na jakas trafie to ekran zaczyna mi migac na rozowo - np jak tu pisze to mam rozowy caly czas :D

UPDT:

aaa na wszelki wypadek napisze ze to joke bo jeszcze sie ktos przyczepi ze go od lam wyzywam :D

Ostatnio edytowano 3 sty 2003, 13:39 przez Coca, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 13:32 

chyba Lecho nie jesteś tak naiwny, że sądziłeś że ktoś się przyzna tutaj do stosowania cheatów ? ;)
a swoją drogą mam lekkie wątpliwości, czy wszyscy grają fair - czasami zdarzają się dzwine rzeczy szczególnie z "niezwykłą" celnością z większej odległości co niektórych graczy. sporo gram i różne rzeczy już widziałem ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2