Teraz jest 9 kwi 2025, 09:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sie 2003, 10:48 

O dyskusje i opinie o klanie 515Team prosze tu, zeby nie spamowac topica o przeciwnikach.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 10:54 

hmm, uważam że powinniście jeszcze raz spróbować się skontaktować z ludźmi z CB... najlepiej żeby wogóle zbanowali tych @#$^#@&%@#% ze wszystkich ladderów! co jak co, ale ten text ze spaleniem wszystkich polaków mnie wkurwił doszczętnie! :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:03 

Tzeentch napisał(a):
hmm, uważam że powinniście jeszcze raz spróbować się skontaktować z ludźmi z CB... najlepiej żeby wogóle zbanowali tych @#$^#@&%@#% ze wszystkich ladderów! co jak co, ale ten text ze spaleniem wszystkich polaków mnie wkurwił doszczętnie! :evil:

no przeciez napisalem, ze probowalismy tu i tu. hm, no moze mozna probowac ale... no nie wiem. moze liderzy polskich klanow dezwa sie tez w tej sprawie i moze ktos zwroci na to uwage? hm. mozna tez na forum cb wszczac dyskusje.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:05 

qrfa mac jestem za :twisted:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:05 

Nie bede kometowal texu o polakach bo "w slowniku ludzi kulturalnych nie ma slow aby mogly dostatecznie wyrazic moje wqrwienie" .
Dziwi mnie strasznie fakt ze admini z CB maja to w dupie - to jest jeszcze bardziej wqrwjajace.
Moze zrobcie tak - w newsach laddera jest temat o "supermenie" i innych bugach . W tym topicu opublikowac cale to "zdazenie" razem z tlumaczeniem i tym ze nikt nie jest tym zainteresowany. Zeby zrobic troche ciekawiej mozna wyciac z logow tagi 515 tak zeby ludzie z innych klanow bardziej sie ta sprawa zainteresowali - jak nie beda wiedzieli o jaki klan chodzi to ich ciekawosc dopprowadzi do "owocnej dysputy" .

update: orginalny text po slowensku nie moglby byc publikowany jesli mialo by to tak wygladac jak przedstawilem .

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:10 

No tak ale dowodow ze uzywaja czegos w czasie meczu brak. Na podstawie tego ze gadaja o citach na ircu nie mozna ich zbanowac, testowac tez sobie w sumie moga tzn ja tego nie popieram, mowie tylko ze za to nie mozna ich zbanowac czy czegokolwiek zarzucic bo to ich prawo czy sie nam to podoba czy nie. Ja tez rozmawialem nieraz ze Scaevola o cheatach na prv, to co arcy i SPQR ban? :)

kriz bez konkret dowodow ze uzywaja cheatow w czasie oficjalnych meczy nic nie wskuramy, ale...

Kiedys chcialem sie z nimi umowic na mecz. Wchodze do nich na irca (mimo ze Clone odradzal granie z nimi) i dogadujemy szczegoly. Na koniec ich CL pyta czy po porazce bede ich oskazal o cheaty i ogolnie ze nie mam prawa niczego napisac w raporcie jak mi sie nie bedzie cos podobalo. I czy wierze w te pogloski ze oni czituja.

Tak sie asekurowali mozna powiedziec ale jak mowie jak narazie sa niewinni.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:14 

Yh. Jednak jak na razie wolalbym na forum CB tego nie podejmowac. wyjdziemy na jakis awanturnikow rzucajacym na lewo i prawo jakies podejrzenia a oni sie zapra i bedzie tylko zle. a tak po cichu admini cb zrobia z nimi porzadek i tyle. dotsana bana i nawet nie beda mieli jak probowac sie bronic ;).

mozna im zrobic lanie calkiem legalnie. niech wyzwie ich np WA jeszcze raz, zrobimy male oszustwo (nie lubie tego strasznie ale bardziej nienawidze faszyzmu) i zagramy w barwach Wa na fake nickach. dostana grzmoty od calej polskiej sceny. tzn reprezentacji.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:15 
Moderator forum

Jest jeden problem - podany link odwołuje się do pliku na ich (515) serwie. To (ten screenshot) bardzo uwiarygadnia cały tekst. Jak się zrobi głosniej mogą go usunąć i dalej pisać, że to jest mistyfikacja. Tak więc najpierw IMO należałoby działac maksymalnie dyskretnie, a dopiero potem jak jusz wszystkie inne drogi zawiodą uderzyć z grubej rury i narobić im obciachu.

PS: Jeszcze jeden screen z 515 w roli głównej:

http://freeweb.siol.net/mihastef/kode.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:18 

Coug - a jaka jest mozliwosc udowodnienia czitowania w bfa? nie ma zadnej. poki co... nie ma softu, nie ma dem, nic. walka z wiatrakami. niewidocznymi w dodatku. a takie poszlaki + opinie innych klanow moze ich chociaz wystraszy.
moze jakis wjazd na irca im zrobimy i pogadamy z nimi, nastraszymy czy cos. no rece im opadaja. lac trzeba, ale nie ma jak. to mnie wkurza.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:18 

wg mnie mozna ew. zglosic ten txt o spaleniu polakow itp bo to male przegiecie. Niech im pare punktow odbiora czy cos za to bo to nie fair imo.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:23 

_XENA_ napisał(a):
Tak więc najpierw IMO należałoby działac maksymalnie dyskretnie, a dopiero potem jak jusz wszystkie inne drogi zawiodą uderzyć z grubej rury i narobić im obciachu.

wlasnie dlatego tak dlugo zwlekalem i nawet na polskim forum nie pisalem nic, zeby ich nie sploszyc. ale ze nic ni emoge zdzialac i zdaje sobie sprawe, jak napisal Coug, ze niewiele moge zrobic, bo 100% dowodow nie mam, to dziele sie tym z Wami. a ze usuna screeny trudno. juz je sobie zapisalem na dysku. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:26 

Ja bym za ten ich tekst to zrobił im wjazd nie na IRC ale do domków. Tylko gdzieś zapodziałem paszport.
Na polsatowski chyba mnie nie wpuszczą do Słowenii.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:29 

Piasecznik napisał(a):
Ja bym za ten ich tekst to zrobił im wjazd nie na IRC ale do domków. Tylko gdzieś zapodziałem paszport.
Na polsatowski chyba mnie nie wpuszczą do Słowenii.

no ale badzmy realistami. do domkow raczej nam sie nie uda. zrobmy to, co mozemy.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:30 

Ja sie nie znirze do ich poziomu i powstrzymac sie od komentarza, ktory mi po glwie chodzi :evil: .
Nie ma co im wrzucac, bo wyjdziemy na szmaty tak jak oni. Trzeba pomyslec jak ich zgnoic !!!!! Zeby im sie odechcialo, kiedy kolwiek mowic o polakach!!!!.
Podoba mi sie pomysl Kriza, niech kazdy polski klan z nimi zagra i im wpieprz spusci!! Niech spadna na 100 miejsce !! Niech sie zdoluja, ze od kazdego dostaja baty nawet od polskiego FS :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2003, 11:34 

myśle że szkoda czasu na takie zera. jesteśmy na wyższym pozimie, poza ich zasiegiem. jak kogoś zdepczemy po drodze na 1 miejsce w CB to nie patrzmy co to było tylko kroczmy dalej. ja bym sie skoncentrował na nastepnych meczach, szkoda czasu.
8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2