Teraz jest 18 cze 2025, 00:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 sie 2003, 13:58 

Witam wszystkich!
Sporo czasu nie grałem i nie zaglądałem na forum. Wiele się tu pozmieniało przez kilka miesięcy.
Ostatnio za każdym razem jak gram na polskich serwerach różni ludzie z różnych klanów molestują mnie żebym się do nich przyłączył.

Dlatego mam prośbę - czy moglibyście wymienić polskie klany BF, jeśli nie wszystkie to chociaż te najbardziej znane i poważne.
Ja pamiętam SPQR, PRGK-42 i oczywiście Aristocracy w którym gra mój brat.
Czy są jeszcze jakieś inne, aktywne, prezentujące wyski poziom gry, posiadające własne serwery i nie składające się z dzieci i nastolatków?

PostNapisane: 30 sie 2003, 14:07 
Moderator forum

Hans Kloss napisał(a):
Ostatnio za każdym razem jak gram na polskich serwerach różni ludzie z różnych klanów molestują mnie żebym się do nich przyłączył.

lol to musisz byc mega mastah brutal killerem :lol:

ja nic nie wiem o molestowaniu przez nextLevel, dyrygent poznanskich slowikow to chyba w jakims inny klanie gra :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, 14:10 

To widać że przez ostatnie miesiące nie grałeś, na omaha w czołgu to żeś chyba forum przeglądał bo zajmowałeś czołg nie za bardzo wiedząc do czego on służy :) a tak poważnie Arcy, SPQR, PRGK-42, PRGK, Anarchy 69, nL, FS i oczywiście WA, sorki chłopaki z VPKI, ale wiem że póki co jeszcze kompletujecie skład :) a na marginesie masz wszystko na głównej stronce :)

PostNapisane: 30 sie 2003, 14:26 

Hans Kloss napisał(a):
Ja pamiętam SPQR, PRGK-42 i oczywiście Aristocracy w którym gra mój brat.

no to sprawa rozwiazana, wszystko zostaje w rodzinie :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, 14:27 

Najlepiej pogadać z bratem powinien byc zorientowany w polskiej scenie BF.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, 14:55 

Cytuj:
lol to musisz byc mega mastah brutal killerem

No właśnie! Sam się dziwię - gram raczej przeciętnie a mimo to chciano mnie zwerbować już do 3 klanów...

Cytuj:
To widać że przez ostatnie miesiące nie grałeś, na omaha w czołgu to żeś chyba forum przeglądał bo zajmowałeś czołg nie za bardzo wiedząc do czego on służy

Na Omaha specjalnie kampiłem w czołgu. Wiem że ta maszyna potrafi jeździć ;)
Uważam jednak że na tej mapie skuteczniejsza jest gra defensywna, polegająca na obronie wjazdu przed piechotą, niż aktywna walka na plaży i jednoczesne wystawianie się na ostrzał ze statku.

Cytuj:
Najlepiej pogadać z bratem powinien byc zorientowany w polskiej scenie BF.

Z bratem nie gadam tylko go biję ;)
A tak poważniej to jak mu powiedziałem o 69 czy A69 to tylko zarechotał obrzydliwie.
Dlatego chciałbym wiedzieć z kim mam do czynienia.
Jeśli miałbym wstąpić do jakiegoś klanu to najlepiej żeby gracze mieli tam 20+ lat... Nie chciałbym grać z klanem trzynastolatków ;)

Szukałem jakiegoś info na temat polskich klanów na stronce Bf-a, jednak nic nie znalazłem (może coś przeoczyłem?).
Przydałyby się adresy www i serwerów klanów - myślę że nie tylko mnie.[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, 15:16 

http://www.battlefield1942.pl/linki

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, 15:26 

te linki sa stare juz.

Ja proponuje zaczac od VP, akurat formuja sklad wiec jak znalazl.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2003, 15:41 

witam
Hans my wlasnie kompletujemy sklad i to ja cie tak troche meczylem ;) ,
,moze nasz sklad fakt nie jest stary a glowna jego czesc to nastolatkowie tak jak i ja, jendak zapewniam cie ze podchodzimy do sprawy powaznie ,a wiek nie zawsze jest oznaka dojrzalosc i tu przyklad z zycia wziety :
to jest news z naszej stronki z 27 sierpnia:
Cytuj:
"Otoz sprawa taka wczoraj do skladu dolaczyl obiecujacy kadet BenAs_PL. Dzis przegladam serwy w poszukiwaniu graczy z VPKI, az tu moim oczom niedowierzanie A69|*|BenAs_PL mysle co jest :/ !? A tu sie okazuje ze szanowny pan nie raczyl nas powiadomic o zmianie klanu. Hmmm...nie wiem jak to nazwac ale dla mnie bylo to troche ignoranckie(pan ma 36 lat :/). Oczywiscie przeprosil i zyczy nam sukcesow ale niesmak pozostaje..."

Jezeli chcesz wiecej informacji to ponizej masz kontakt do mnie, poza tym zajrzyj na stronke http://www.vpki.prv.pl

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2003, 00:27 

Z bratem nie gadam tylko go biję
A tak poważniej to jak mu powiedziałem o 69 czy A69 to tylko zarechotał obrzydliwie.
Dlatego chciałbym wiedzieć, z kim mam do czynienia.
Jeśli miałbym wstąpić do jakiegoś klanu to najlepiej żeby gracze mieli tam 20+ lat... Nie chciałbym grać z klanem trzynastolatków
Witam wszystkich co do rechotania twojego brata wziął bym poprawkę bo nawet nie wiem kim on jest a może on tam w klanie siedzi i grzeje ławkę w rezerwie albo siedzi i nosi zupę w termosie chłopaką na front . A ty mjr. Sergyey nie wrzucaj tego cytatu, bo już mnie to nudzi to ze rekrutowałem BenAs to nie moja wina sam chciał grac i twierdził ze nie gra w żadnym klanie a wiec go wziąłem. A jeżeli chodzi o pytanie, co to jest A69| jest nasza strona istniej jak by na to nie patrzeć http://www.anarchy69.pl po za tym na cb też istniejemy jak by na to nie patrzeć .A wiec nie rozumiem a może my jesteśmy nie widzialni klan widmo. Ciężko w takim wypadku się z nami gra jak nas nie widać ciekawa sprawa :D .Pozdrawiam wszystkich Najemnik

Ostatnio edytowano 1 wrz 2003, 11:07 przez Najemnik, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł: No wiesz co ...
PostNapisane: 31 sie 2003, 00:40 

Najemnik nie przesadzaj :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2003, 00:55 

Po za tym Hans decyzja zawsze zależy od ciebie gdzie pójdziesz tylko pytanie jak już tam będziesz czy będziesz grał a może będziesz siedział w rezerwie i nosił termosy z żarciem chłopakom na wojnie .A to że jesteś w takim klanie to nic szczególnego liczy się co w nim robisz . :D

Ostatnio edytowano 1 wrz 2003, 11:10 przez Najemnik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2003, 01:12 

Najemnik napisał(a):
A ty mjr. Sergyey nie wrzucaj tego cytatu bo juz mnie to nudzi to ze zrekrutowałem BenAs to nie moja wina sam chciał grac i twierdził ze nie gra w zadnym klanie a wiec go wziołem .

Najeminik nie chodzilo tu o ciebie ani o 69 , nie mam do was zadnych pretensji. Chodzilo mi o to aby pokazac Hansowi ze nawet ludzi duzo powyzej 20+ nie zawsze zachowuja sie powaznie , a jezeli ty Najemnik albo twoj klan poczul sie jakos dotkniety tym postem to pszepraszam.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2003, 01:16 

Ok mjr. Sergyey dzięki ze sobie to wyjaśniliśmy i będziemy mogli dalej współpracować w przyjaźni

Ostatnio edytowano 1 wrz 2003, 11:12 przez Najemnik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sie 2003, 03:00 

pszepraszam cięszko wypatku szczegulnego pujdziesz zalerzy wspulapracowac

:shock:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2