Teraz jest 20 sie 2025, 22:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 wrz 2003, 02:30 

Jak sadzicie ile aktywnych klanow (graczy) bedzie w Polsce za rok? Kiedy wystapi u graczy "zmeczenie materiału", znudzenie grą , odejscie do innych. Czy moze bedzie tak, ze za rok zostanie jednen polski klan BF-a zrzeszajacy tych wszystkich, ktorzy zostali z dzisiejszych klanow? Czy niewyobrazacie sobie zycia bez BF-a :wink: i nigdy nie przestaniecie w to grac, wszystkie klany beda nadal istnialy, a moze bedzie wiecej? Napewno BF Vietnam zabierze kilku graczy BF1942, ktorzy juz nie wroca do "klasycznej" czesci. Czesc stwierdzi, a pierdziele to - ta gra jest do dupy i zacznie grac w Quake'a 10, czy CS - Next Generation :wink: .
Ubiegly rok przy jednej grze to juz i tak rekord mysle wiekszosci z nas. Powoli chyba zaczyna sie nudzic. Mod Forgoten Hope powinien wprowadzic troche swiezosci, a moze okaze sie ze tylko screeny ladnie wyszly :roll:. Legion Condor z powodow malej ilosci aktywnych graczy zrobil fuzje z Kompanixem, ktory pewnie tez narzeka na braki kadrowe i tak moze byc z kolejnymi klanami.

Jak bedzie?

(sprobuje odkopac ten watek za rok - jesli jeszcze bede tu zagladal :roll:)[/img]

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 03:09 

zycie zasuwa do przodu... niestety. Oprocz virtualnego świata pozostaje jeszcze ten realny, ze swoimi problemami, po prostu samo życie. Wielu z tych, ktorzy zdobywali laury w QI (kwaka pierwszego) ma teraz niemalże wnuki ;), siwe włosy, długi.... :lol:

Za rok... zostaną Ci, którzy będą chcieli, musieli. Ale póki co jest jazda, więc daj spokuj z nostalgią ;)
--------------------------------
Zmęczony życiem, wciąż z drugiej strony lustra - to pisalem ja, Scae :) (wkrótce comeback)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 07:51 

Ej no bez przesady za rok wszystko tak odrzazu nie wygaśnie.
Clone nie dramatyzuj pliz :) . W bf-a będziemy pykać conajmniej 2 lata

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 08:31 
Moderator forum

standardowy czas przypływu nowch graczy trwa około rok potem już raczej jest większy odpływ niż przypływ - powoduje to że większośc severów jest obsadzona przez "swojaków" - obserwację prowadziłem na serverach Jedi Outcast i oczywiście nie jest to regułą ale sprawdza się w 80 %.

PS z tego co czytam to resztki LCD połączyły się z resztkami Kompanixa pod wspólną nazwą dignitas - wielu graczy LCD odeszło ze sceny BF.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 08:59 

Ha Ciezko powiedziec. Zapowiada sie duzo nowych gier. Ja jednak raczej zostane w klimatach BF chociaz mysle ze wiekszosc klanow przesunie sie na platfrome vietnam.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 09:40 

Wszyscy dramatyzujecie.
W CS zacząłem grać w 3 roku jego istnienia i łomotałem regularnie przez rok. Do tej pory pykam sobie ze starymi znajomymi w CS.
Żeby nie pojawienie się BFa pewnie do tej pory walczyłbym w CS regularnie.
Zbliża się wielki hit który może odciągnąć wielu graczy od ich obecnych gierek. Tym hitem jest HalfLife 2.
W którymś z wywiadów z Valve, producent przyznaje że ilość pojazdów w BF jest imponująca, jednak nie widzi przeszkód aby zrobić mod do HL2 podobny do BFa. Silnik na razie jest przystosowany do obsługi 32 graczy. Nie wykluczają jednak możliwości zmiany tej liczby w górę.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 09:46 

mi sie wydaje ze realnym zagrozeniem dla sceny BF bedzie gra, którą większość z obecnych graczy w BFa uzna za TOTALNIE wypasioną... czy tak będzie z HL2 ? nie wiem. wszystko zalezy od tego jakie będą mody. jesli będą darmowe i do tego ******* - czesc na pewno sie przeniesie,ale darmówka niesie ze soba mozliwosc grania przez dzieciaki, cheaterów i inne trolle - czy bedzie chaos.
ja sie osobiscie jaram BFem, zaluje tylko ze nie mam wiecej czasu na granie - real life.... - i na razie nie mam zamiaru przestac. a co do Vietnamu - nie powiem, czekam.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 10:08 

WOW, masca ale masz... :D
...to ci nie przeszkadza we wchodzeniu do pojazdów :?:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 10:13 

hm, ciezko powiedziec, co bedzie za rok. mysle jednak, ze scena bedzie istniec nadal, moze sie skurczy, moze Vietnam przyciagnie innych graczy, ktorzy o BFie nawet nie slyszeli albo przespali.
ja na pewno bede gral dopoki bede sie dobrze bawil. akumulatorki mam podladowane po ostatnim kryzysie. do nastepnego urlopu pewnie styknie ;). zobaczymy jak sie bedzie rowzijac scena, mody, czy EA nie postawi krzyzyka na BFie, czy z CB nie zniknie wiekszosc klanow... troche sie obawiam (choc moze to nie jest dobre slowo) fali nowych gier - CoD, HL2, Doom 3, nowe dodatki do MOH'a itd. ale z drugiej strony, jesli beda dobre, lepsze od naszego bfka, to pewnie spotkamy sie w innych mundurkach i wszystkim wyjdzie na dobre. na razie nie czuje tendencji konca sceny, choc nie sadze zeby sie jakos dramatycznie rozrastala. ale to moze i lepiej.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 10:14 

w CS pykałem od wersji 1.1 do 1.5 =>> 3 lata i mi się znudził, no fakt że niezbyt często bo tylko po LANie ale graliśmy po 6-8 godzin non-stop jatka na całego po 5 w teamie :!:

Jak któs już wcześniej napisał największym zagrożeniem dla BF jest wiek jego graczy a dokładniej problemy życia codziennego. A drugim nadejście poprawionego BF osadzonego w Vietnamie.

Obecnie największym zagrożeniem sceny BF są czity, które to stały się niewykrywalne przez wcześniej prosty sposób - Print Screen. Pojawienie się łaty-programu monitorującego wszelkie zmiany w enginie - plikach gry było by BARDZO wskazane, oczyściło by atmosfere wokół tego całego smrodu i grało by się wówczas o wiele spokojniej, czego Wam i Sobie życze z całego serca przez DŁUGIE lata ;) :!::!::!::!:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 10:28 
Moderator forum

A ja wam powiem ze dawno nie spotkalem ludzi tak przywiazanych do jednej gry jak wy...
Wiadomo ze w klanach sa ludzie ktorzy pograja pograja i odejda ( u nas Draconis, Rorciu itd.) ale caly gowny trzon armii polskiego BFa trzyma sie nadal!
Osobiscie znudzil mi sie juz freeplay i jedyne co dajke mi radoche to klanowki =-> A tego nie odpuszcze nigdy chyba ze musialbym zostac tylko ja i Milosza pies!

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 10:29 

to tak ja by wyszedł mod pod HALO taki ja BF to odrazu na to ide :]

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 11:13 

dopuki będe czoł mocniejsze bicie serca na starcie każdej klanówki to myśle że będe grał.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 11:20 
Moderator forum

a ja jestem takim dziwnym zwierzeciem ktore lubi realne karabiny i sprzet a nie jakies laserowe pukawki, i dodatkowo od momentu op flashpoint powiedzialem sobie tez ze nie gram juz w gry FPP bez sprzetu bo to nie daje takiej radosci, sprzet musi byc bo to tak naprawde buduje realne pole walki ktore jest tak wciagajace, tez bardzo czekam na BF:V ale to dopiero za rok bedzie wiec jescze rok spokojnen gry przed nami na pewno ;), a co do HL2 to wcale nie wydaje mi sie zeby to byl taki hit i troche duzo w tym marketingu ale ok zobaczymy, mysle ze mimo wszytko HL2 nie dorowna jakoscia teamplaya BF, to bedzie raczej naparzanka dla 14 latkow (bez obrazy dla 14 latkow of korz), no ale poczekamy zobaczymy

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2003, 11:24 

hmmm ja gram od samego początku niestety do klanu nie naleze ale gram praktycznie non stop z przerwami na W3 :) gra jest zajebi...... ale niestety jest to gra zespołowa gdzie bez współpracy nie bardzo chcę się grać a dużo osób wchodzi na servy przelecieć się samolotem walnąć komuś z tygrysa i nawet sie nie liczy z tym że trafiła kolegę z TEAMU :( dlatego dużo osób sie w kurwi...... i przestaje grać. Oczywiście walki klanowe to inna bajka tam jest wszystko poukładane ja patrze z perspektywy zwykłych graczy którzy może zasilą kiedyś lub utworza nowy klan a dopływ świeżej krwi jest jak najbardziej potrzebny :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2