Panowie cziterzy ostrzegam was

jak gracz nie uznaje tego typu rozrywki ...
Mam tylko jedno na myśli .... Jak 64 KB może rozwalić grę !!!!!
Tyle zajmuje program do czitowania w bfie , Uważam że byłem ślepy

nie podejrzewałem że takie rzeczy są możliwe w grze

( no o mgle to wiedziałem że jest z tym problem ) ale teraz nie dziwia mnie zachowania typu ide za gosciem zaczajony a on się nagle odwaca i biegnąc do mnie wali mi hed szota

z kolta .... Druga rzecz teraz trudno będzie zrekrutować do klanu człeka który nie będzie czitował ... I najgorsza jest bezradność wobec tych czitów... Ale powiem z czystym sumieniem testowałem te czity przez 2 godz i gra mi sie znudziła więc uwazam że grać z nimi to głupota rozwalacie sobie przyjemność zaskoczenia czy skradania (radar hack) badź ciekawej walki (nie ruchomy celownik ).
Specjalne podziękowania dla twórcy jednego z progów do czitowania pana D.. Ken... ( nie bedę mówił na temat nazwy programu ... po co lamerzy maja go stosować... hmm chyba że już go mają) , który zniszczył granie w bfa oraz jemu podobnych pseudo programistów .
DZIĘKUJEMY WAM Z CAŁEGO SERCA ...
I teraz jak komus udowodnimy że nie czityjemy oraz na odwrót ...
Aha jest jeszcze pare programów do czitowania ale nie mam już serca sprawdzać co jest grane ... nie chce sobie popsuć przyjemności z grania ...
MOgę w przybliżeniu opisać zachowanie gracza który czituje :
1. Nie rozglada się na mapie ( podczas grania)
2. Ze snajperki strzela celnie na duże odległości ,albo strzela lepiej z bara niz snajpy
3. Czołg - zawsze wie gdzie ktoś jest, tz strzela z za ściany i trafia , chociaż to nie możliwe (hehe nawet widziałem jak koleś przez góre mnie zabił to było piękne)
4 Samoloty- zawsze trafiają piechotę , nawet jak nie miał możliwości zobaczenia przeciwnika, dobrze przeprowadzaja dog fighty .
5. Wespa - traFIA IDELANIE BEZ NAMIARÓW, na duże odległości heh dużo by wymieniać
to moje obserwacje z serwerów .
Oczywiście muszę przyznać że bardzo trudno jest to odróżnić od dobrego gracza .
I wszyscy by musieli czitowac po to aby zobaczyć innego czitera.
A nawiasem mówiać sa kolejne bugi w 1.45 , ale zdażyłem się już przyzwyczić do do wyskakiwania ludzi na bunkry po strzale z czołgu
Tylko jak my teraz będziemy grali
My już mamy konflikt w cb ... ale nie można udowodnić że oni czitowali chociaż jestem tego pewien ( no wiecie NO more

)
Pozdrawiam was wszystkich i pamietajcie 70 % graczy czituje
Wiec ja to poprostu pi********
Dzieki za Wsparcie
I myślę że kiedys powastanie anti cheat taki żeby go nie złamli . Ale wiecie wszytko zalerzy od naszego podejścia do sprawy.
Narazie uważam że trzeba uwazać z kim sie gra
Oficjalnie powiem że jak któryś z mojego klanu czityje to wywalam go na zbity pysk

(ciekawe tylko jak to udowodnie)
Pozdrawiam frzyztkih
Art (The member of Anti Cheat Corp BF 1942)