Teraz jest 19 kwi 2025, 02:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:41 

Zajawiony maxymalnie demkiem online BF1942 postanowilem kupic oryginal...no i wyciulalem kase i ruszylem do najblizszewgo punktu w którym móglbym sie zaopatrzyc w tą grę...po dotarciu na miejsce(empik) zacząlem szukac po pułach nie ma....what tha fak mysle-taka giera i nie ma...
wiec podchodze do jakiegos typka i mu mówie zeby mi battle fielda znalazl...a on na to ze nie ma ,bo to stara gra i "takich staroci nie sprzedają"...-
ale jest road to rome...-
tez nie ma
-jak to q...a nie ma gdy na pulce lezy ...
-aaa sorry...ale bez podstawy i tak nie pujdzie....
f.. urself

poszedlem dalej do sklepu komputerowego i pytam sie czy jes bf...gosciu porozumiewawczo wskazal mi ręka pułe z grami (jakies "zaledwie" kilkadziesiąt pozycji)
i- "pan sobie znajdzie"

nie znalazlem....geez godzina minela morale opadlo ale zajawa to zajawa...jade dalej dojechalem do int caffe(prowadzą tam zaj. gralnie i gry sprzedają ),gosciu byl wporzo grzecznie sie spytal w czym pomóc.
-BF jeden dziewiec cztery dwa ,NOOOOOW!!!!!!!!!!
zrobil smutną mine i wycedzil all jest battle nie ma:(,za drogi nikt nie kupuje(...) co jest...

finalnie dotarlem do geanta...(ostatni bastion)...poczekalem pół godz. az jakas"mila pani" zobsluzy klientó,po czym uslyszale"hmm kiedys cos jakies takie lezalo na pólce...ale too bylo daaawno temu,NIE MA!

i cóz...na dzis dzien nie mam pomyslów...
ma ktos jakisie rozwiązanie? -jest w w wawie jakis solidny sklep z grami?
pomórzcie mi zdobyc legalnie battlefielda ...please....
[/list]

next day of my journey into...
W media markt nie ma, w zdnym z PTRów nie ma,aushan tez nie ma....ludzie co to jest zeby czlowiek chcial legalnie a nie mógl....????
w ultimie mają podobno...jutro skocze(nerwy mi sie wyczerpuja-calą wawke zjezdzilem i hooooj!!!!!!)

Lezy przedemną kopia piracka,cd key,cracki do gry i patchy....ale ta gra jest zbyt zajebista zeby jechac na piracie.....***** lezy tez demo na twardym i to mi pozostaje na dzisz wieczur....wrrrrrrr,
jutro jak w ultimie nie będzie(skocze jeszcze do aushana na bemowie),to qrde nie wiem...geez nie lubie za pobraniem robic numerów...
o ku ra
...sobota jutro...heeej,a czy istnnieje ryzytko ze jak z gieldy wezme to cd key będzie "in use" poprostu jakos nie ufam tym ludziom(autopsja-przez 5 lat jechalem na PS1 DC PS2 na org;i znam niespodziany jakie niesie kupowanie na gieldzie org gier).....hmmm ,ale tam bedzie battle...kurde tam będzie na pewno....musi byc...cholera,
a co jak będzie cd key rąbniety(nie chce uzywki kupowac...)
co niby z cd changerami zabawa????

All znajomi pukają sie wglowe ze org chce kupic a all do odpalenia pirata mam....ludzie pocieszcie....warto oryginal dla tej gry ,PRAWDA????

Powiedzcie ze tez ciulacie na oryginaly czasem...bo...tak byc powinno chyba....niektóre gry(zadko która)na to zasluguja.....

napiszcie czy warto z gieldy i co gdy gra która kupie będzie miala poprzedniego ownera...cd key in use 120 wybóle i wyskoczy mi cd key in use, nie moze tak byc....a co gdy będzie....kasy mi nie zwruca przeciez...
-w leb,
-wiem,
a cywilizowanie?

Ostatnio edytowano 11 paź 2003, 00:12 przez qubix, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:48 

Łojezu, widze że jesteś zdesperowany na maxa :P
Nie jestem z Wa-wy, wiec zadam pytanko, nie macie tam Media-Marktu czy cos w tym stylu ?? W Szczecinei, gdzie mieszkam, tam nabyłem swoją kopię, i by najmniej bye była to ostatnia sztuka :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:58 

to idz na strone producenta i zamów przez neta :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 23:39 

SouthMan napisał(a):
Łojezu, widze że jesteś zdesperowany na maxa :P
Nie jestem z Wa-wy, wiec zadam pytanko, nie macie tam Media-Marktu czy cos w tym stylu ?? W Szczecinei, gdzie mieszkam, tam nabyłem swoją kopię, i by najmniej bye była to ostatnia sztuka :D

faktycznie...media mark....no tak...dzieeeekówaaaa
:D :) :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2003, 05:24 

masz tu www.e-pasaz.pl 109 zeta poczekaszz 2 dni i bedziesz sie mogl rozkoszowac gra =]

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2003, 08:10 

powiem ci tak w warszawie na bemowie jest Auchan raczej wiesz co to jest i tam jest empik i jest RTR I BF1942 sam kupowalem
:D

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2003, 08:40 

Od 1 wrzesnia na rynek wkroczylo EA Polska i od amtego czasu Cenega nie moze u nich zamawiac gier. Kolo 20 wrzesnia ma przybyc dostawa prosta od EA dla sklepow ktore zamowily u nich gry. CZyli jzu koniec z nieznosna Cenega :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2003, 10:17 

Paweł 20 września. Dzisiaj mamy już 10 październik. Czyli to oznacza cały rok czekania. Wątpie, może wrześień Ci się z październikiem pomylił? To jest straszne dla i tak naszej małej sceny BF'a. Jakim cudem ma się ona rozwijać?

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2003, 10:51 

Pawlowi chodzilo o 20 pazdziernika :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2003, 13:31 

Hehe dokładnie no co byłem zaspany :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2003, 14:49 

ja widzielem jakis czas temu jeden egzemplarz w sklepie komputerowym w galerii mokotow na parterze kolo vision express.
najlepiej tam zadzwon, bo pisalem takim jak ty o tym pare razy tutaj wiec mozliwe ze i tam wyczyscili fani BFa.

powodzenia !

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2003, 18:22 

Przejdz sie na gielde komputerowa na polach mokotowskich w sobote lub niedziele rano. Ja tam niedawno kupilem sowj egzemplarz. Jak nastepnego dnia pytalem sie jednego sprzedawcy czy ma bf-a (dla kolegi) stwierdzil ze nie ma na calej gieldzie, ale probuj...

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2003, 18:24 

ja jestem z wawy i Ci radze pojechać do media marktu (najlepiej na górczewskiej albo na pradze) i tam zobacz........ jak nie będzie to zasuwaj w niedziele koło 12 na batorego za "stodołe" jest tam giełda komputerowa i panowie zazwyczaj maja wszystko:) mozesz oryginalnego BFa kupic za mniejsza cene niz w sklepie:)

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2003, 00:01 

W media markt nie ma, w zdnym z PTRów nie ma,aushan tez nie ma....ludzie co to jest zeby czlowiek chcial legalnie a nie mógl....????
w ultimie mają podobno...jutro skocze(nerwy mi sie wyczerpuja-calą wawke zjezdzilem i hooooj!!!!!!)

Lezy przedemną kopia piracka,cd key,cracki do gry i patchy....ale ta gra jest zbyt zajebista zeby jechac na piracie.....***** lezy tez demo na twardym i to mi pozostaje na dzisz wieczur....wrrrrrrr,
jutro jak w ultimie nie będzie(skocze jeszcze do aushana na bemowie),to qrde nie wiem...geez nie lubie za pobraniem robic numerów...
o ku ra
...sobota jutro...heeej,a czy istnnieje ryzytko ze jak z gieldy wezme to cd key będzie "in use" poprostu jakos nie ufam tym ludziom(autopsja-przez 5 lat jechalem na PS1 DC PS2 na org;i znam niespodziany jakie niesie kupowanie na gieldzie org gier).....hmmm ,ale tam bedzie battle...kurde tam będzie na pewno....musi byc...cholera,
a co jak będzie cd key rąbniety(nie chce uzywki kupowac...)
co niby z cd changerami zabawa????

All znajomi pukają sie wglowe ze org chce kupic a all do odpalenia pirata mam....ludzie pocieszcie....warto oryginal dla tej gry ,PRAWDA????

Powiedzcie ze tez ciulacie na oryginaly czasem...bo...tak byc powinno chyba....niektóre gry(zadko która)na to zasluguja.....

napiszcie czy warto z gieldy i co gdy gra która kupie będzie miala poprzedniego ownera...cd key in use 120 wybóle i wyskoczy mi cd key in use, nie moze tak byc....a co gdy będzie....kasy mi nie zwruca przeciez...
-w leb,
-wiem,
a cywilizowanie?

thx 4 info...

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2003, 00:15 

zapewniam cie ze na bemowie jest sam zreszta bylem w czwartek i patrzylem i bylo rtr i bf wiec nie placz :D zycze ci milej gry :P :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2