Teraz jest 16 kwi 2025, 14:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 paź 2003, 00:34 

Witam,chyba dostałem bana na wniosek NAzina,wiec pare słow. Po1. to jego brat [PRGK] Michal czy jakos tak :D [nie zapamietuje nickow plebsu] oskarzyl mnie ze strzelam do niego z aa [oskarzyl bluzgami] wiec odpowiedziałem w taki sam sposob,wiec od razu michalek poskarzyl sie "braciszkowi"?? i Nazin wyskoczyl do mnie z pretensjami.. o co ? o to ze ma ^@#%^ brata ktory na dodatek nie umie grac:D? PO 2. Pepsee jnie wiem o co chodzi,ale skoro sie sluchasz tak kazdego kto mowi ci zeby dac komus bana,to moze niedlugo nikt nie bedzie tam gral,a skad wiesz ze to nie nazin np zaczal mnie wyzywac albo cos ? tylko uslyszales 'ban dla zycie' i tyle , a szczerze mowiac,to im nalezy sie ban. Jestes pieskiem na posyłki :D?a Nazin szybciutko sie poskarzył,zreszta tak jak jego brat Michał, to chyba w krwi . pozatym,bana zalozyliscie na ip cafejki,ktore nie ma jednego wyjsciowego ip wiec problemu nie bedzie,wejde sobie pod innym nickiem, i nie zdziwcie sie jesli ktos zacznie na was 3 TK robic :]]]] bany moga sie sypac :] ja czas mam a kompow 20 :D Ps. moze to dziecinne co bede robił,ale to bedzie kara dla was za skarzenie sie i nieprawidlowe bany ;]
Let it beeeeeeeeeeeee lalalalala.
Do zobaczenia :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 00:42 

Chyba nas nie doceniasz chlopczyku... Wroclaw. takie piekne miasto...

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 00:46 

nie istotne czy was nie doceniam, a szczerze mowiac nie CENIE was :lol: :lol: :lol: ale owszem.. Wrocław tez mi sie bardzo podoba:))) :wink: kocham to miasto

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 00:47 

Dude, TK is NOT cool, understand that ?

To tak kwestii, zemsty przez MASS TK. Spójż na mój avatar :twisted:
Może zrobiłeś przez przypadek TK, i sie "PISSneli an ciebie mocno"

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 00:49 

Kafejka na neostradzie? dobry pomysl :)
A we Wrocławiu sie urodzilem, wiec tez kocham. a teraz przepros i wyjdz.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 00:59 

Nic nie wiem o BANIE. Ale jakby mi Michal albo nazin powiedzieli, ze ktos ich zbluzgał to bym mu dał Bana, bo nie są "byle kim" tylko to moi koledzy z klanu. Komu mam ufac jak nie im? Hm? Zasady na serwerze sa jasne. Jesli bedzie chlew to nam go wyłaczą a w Polsce jest tylko kilka serwerów wiec nie bedziemy mieli gdzie grać.

Woof Woof.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 01:05 

zyciejestpiekne (buuuuu... wstydz sie!) puscily nerwy, ale prawda jest, ze niektorzy zbyt gwaltownie reaguja na TK, sam ostatnio mialem "przygode" na jednym z polskich serwerow
nie bede rzucal nickami, bo nie chce wywolac kolejnego publicznego bezsensownego obrzucania sie miechem na forum
ze swojej strony pozdrawiam wszystkich nerwusow... tych malo kulturalnych rowniez :-) (ciekawe czy "winowajca" wie ze o nim mowa?)

Pre100

P.S.: Znamy sie juz troche na forum. Chyba powinnismy sie szanowac i troche zaufania byloby wskazane.

PostNapisane: 30 paź 2003, 01:10 

zyciejestpiekne napisał(a):
pozatym,bana zalozyliscie na ip cafejki,ktore nie ma jednego wyjsciowego ip wiec problemu nie bedzie,wejde sobie pod innym nickiem, i nie zdziwcie sie jesli ktos zacznie na was 3 TK robic :]]]] bany moga sie sypac :] ja czas mam a kompow 20 :D

ROTFL.
Banlista ma jeszcze 15GB miejsca na dysku. Myślę że dałoby się tym obdzielić wszystkie IP z Battlefieldem w Polsce.
Nie ma nieprawidłowych banów. Bany rozdają adminowie. Nie ma ich byle kto. A jak wiadomo admin ma zawsze racje.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 01:45 

kriz napisał(a):
Chyba nas nie doceniasz chlopczyku... Wroclaw. takie piekne miasto...

:lol: :lol: napewno sie wystraszyl :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 01:56 

Banowanie za przypadkowe TK to jest idiotyzm...
chcialbym zauwazyc ze Polska scena BFa nie pęka w szwach od graczy....

Najbardziej porąbane jest banowanie za klnięcie...kazdy klnie i nie róbmy z siebie swiętoszków...
no ale że niektórzy az sie proszą o bana ,to inna bajka....

PS-ja kiedys dostalem kicka na meczu klanowym...

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 03:25 
Oldboy Battlefield.pl

ja np kickuje a za 2 x bann... i nie ma ze boli.,... tak samo wylatuja goscie za zlosliew TK, ostrzeliwywanie samolotow startujacych (teammate) itp... to tez uwaga dla graczy na fake nickach... nie ma odbanowywania na serverze IRS koniec i kropka.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 08:26 

Ehhh zycie zycie, brat mi sie nie poskarzyl, tylko jak widze napis "MICHAL SSIJ MI BATA" to reaguje, rownie dobrze bym zareagowal, jak bys tak napisal o kims innym na servie, a ze michal mi powiedzial, ze jakies balasy siedza w AA i strzelaja do swoich, co mnie tez wkurzalo, bo 2 razy mnie zestrzelili i wiele razy zjechali do 1 kreski zycia, a pozniej dostawalem kule od samolotu wroga i sie rozsypywalem. Michal pozniej napisal "nie wchodzi **** do AA bo latac sie nie da", a zycie na to mu ospowiedzial "zamkinij morde lamusie". Powiedz mi jak michal nie umie grac to czemu jest w reprezentacji i w 1-szym skladzie teamu z 9 miejsca w CB ? Ty niby umiesz ?? Czlowieku nie rozsmieszaj ludzi skoro, zeby umiec grac trzeba obstrzelac swoj samolot to gratuluje myslenia :lol:
Poza tym Pepsee nie dal bana tylko Kriz, bo doszly do niego informacje (nie tylko od michala) o nie eleganckim zachowaniu gracza zwanym zycie, i polowal na ciebie jakis czas.

Na dodatek bawisz sie w guwniarza, ktory nie umie sie zachowac, broni sie ze niby nicki sie komus pomylily, i ze nikt nie umie grac i ze wszyscy to plebsy PLUS jego grozby= BIG LOL

Szczerze mowiac na poczatku mialem dobre zdanie o tobie i myslalem, ze bedziesz naprawde dobrym zawodnikiem, a tutaj taki zawod, ze dobrze zapowiadajacy sie gracz okazal sie lama do potegi ehhhh.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 08:52 

Nazin2_ napisał(a):
(...)Szczerze mowiac na poczatku mialem dobre zdanie o tobie i myslalem, ze bedziesz naprawde dobrym zawodnikiem, a tutaj taki zawod, ze dobrze zapowiadajacy sie gracz okazal sie lama do potegi ehhhh.

Szósty zmysł podpowiada mi, że zyciejestpiekne to gracz, który udziela się pod innym nickiem na tym forum, i raczej gra w BF od dłuższego czasu, pewnie nawet w którymś z polskich klanów :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 09:02 

Praetorius napisał(a):
Szósty zmysł podpowiada mi, że zyciejestpiekne to gracz, który udziela się pod innym nickiem na tym forum, i raczej gra w BF od dłuższego czasu, pewnie nawet w którymś z polskich klanów :wink:

Raczej nie, sprawdzilem.

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2003, 09:09 

heh, jakbym czytal forum CS, albo Q2, a myslalem ze w BF nie ma takich glupich sporów. ŻAŁOSNE!!!!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 61 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2