Ehhh zycie zycie, brat mi sie nie poskarzyl, tylko jak widze napis "MICHAL SSIJ MI BATA" to reaguje, rownie dobrze bym zareagowal, jak bys tak napisal o kims innym na servie, a ze michal mi powiedzial, ze jakies balasy siedza w AA i strzelaja do swoich, co mnie tez wkurzalo, bo 2 razy mnie zestrzelili i wiele razy zjechali do 1 kreski zycia, a pozniej dostawalem kule od samolotu wroga i sie rozsypywalem. Michal pozniej napisal "nie wchodzi **** do AA bo latac sie nie da", a zycie na to mu ospowiedzial "zamkinij morde lamusie". Powiedz mi jak michal nie umie grac to czemu jest w reprezentacji i w 1-szym skladzie teamu z 9 miejsca w CB ? Ty niby umiesz ?? Czlowieku nie rozsmieszaj ludzi skoro, zeby umiec grac trzeba obstrzelac swoj samolot to gratuluje myslenia
Poza tym Pepsee nie dal bana tylko Kriz, bo doszly do niego informacje (nie tylko od michala) o nie eleganckim zachowaniu gracza zwanym zycie, i polowal na ciebie jakis czas.
Na dodatek bawisz sie w guwniarza, ktory nie umie sie zachowac, broni sie ze niby nicki sie komus pomylily, i ze nikt nie umie grac i ze wszyscy to plebsy PLUS jego grozby= BIG LOL
Szczerze mowiac na poczatku mialem dobre zdanie o tobie i myslalem, ze bedziesz naprawde dobrym zawodnikiem, a tutaj taki zawod, ze dobrze zapowiadajacy sie gracz okazal sie lama do potegi ehhhh.