Bulldog napisał(a):
Zb0y skoro nam klapki przeszkadzają to po co wogóle chcesz z nami polemizować, zajrzyj na dwa inne tego typu tematy, bo ofszem nie jesteś jedyny, który próbował porównywać te gry, zajrzyj tam zobacz kto ma podobne opinie na ten temat i po kłopocie będziesz sobie mógł swobodnie zachwalać to "arcydzieło".
Nie dziw się naszej reakcji ale to tak jak nawracać muzułmanów w Iranie na katolicyzm

A ty dalej swoje. Jak już na wstępie napisałem ludzi z klapkami na oczach nic innego nie interesuje i sa niereformowalni. Dlatego nie miałem ochoty czytać posty w stylu "N9ie grałem bo to shit" - a skąd ta wiedza skoro nie grałeś. Zawsze wkurwiało minie podejście ludzi "... bo tam jest lepiej" - byłeś, widziałeś, nie to nie pieprz głupot. Takie mam zdanie o ludziach z klapkami na oczach. Kim oni są mało mnie to interesuje. Poprostu patrzę na posty i potrafię wyciągać wnioski. Chciałem poznać zdanie ludzi znajęcych oba tematy. Nic więcej a to czy będę grał w to czy tamto to będzie moja decyzja a nie kogoś obcego.
Np ostatnio pogrywam z qumplami w ET i nie dlatego że mnie coś w tej grze zachwyca ale dlatego, że takie granie traktuję jak spotkanko w barze przy piwku. Dzielą nas kilometry ale dzięki technologii jesteśmy w jednym miejscu i czasie i to jest piekne a nie jakieś modele czołgów czy broni. Klimat w grze to ludzie jacy "ja tworzą".
/To tyle w temacie. Ma ktoś coś konstruktywnego do powiedzenia to zapraszam jak nie to "wypad".