Będzie sie dzialo:)
Lol co do NFSu,hmm mnie uzekla opcja drag racing only,w nowym zyczylbym sobie troszke bardziej wciągającego modelu jazdy(wcale nie musi być symulacjny-project gotham,wczesniej Metropolis Street Racer ze arcade moze naprawde zassać-ach "kudosy").Jednego nie mozna jednak serii NFS zarzucić-braku dynamiki-czuc prędkość i to jest duży plus.Pomimo tego ja podchodzę sceptycznie(choć BF i NFSu... hmmmEA whats going on???

),seria NFS jedynie w pierszej odslonie(szok!!) i w Porsche challenge zarządzila(ale to i tak bylo odbicie od tematu analogicznie-underground),mysle ze jako kolejna częsć serii NFS będzie ona przeciętniakiem,aczkolwiek milo będzie jak bym się mylił:).
Fajnie wogóle że EA wzielo sie za robote(aż nie wierze ze to pisze....hmmm ,dla sprostowania dodam ze opieram sie tu troche o konsole), choc boje się ze na nas graczach moze sie to odcisnąć(platne serwy BF vietnam

,oby do tego nie doszlo!!! ).
Jakis czas temu znalazlem zaj. giere,jedną z tych dla których kompa kupilem odkladając na bok sredniowiecznego PS2,nazywala sie chyba EVE...to byl MMORPG(dobrze napisalem??),gierka moich marzen-space opera w multi!!!!!Niestety(zalamka,bez kitu...i bezsilnosc

)dzwoni do mnie kumpel i mówi ze trzeba bulić 30 czy 40 euro za miecha....150 zeta za net +100 za mies...to byl szok

...naszczęscie Microsoft wypuscil Freelancerka,troszke to ukoilo mój ból
Pisze to dlatego ,iż obawiam sie ze tak komercyjna ifirma jak EA będzie siegać coraz głębiej do naszych kieszeni...
Co od tego najebanego chlopaka to niestety ,ale u niektórych pobudka po najebce oznacza"reset"...