Teraz jest 27 lis 2024, 12:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mamo CZIOTY !
PostNapisane: 1 sie 2009, 13:23 

Rozmawiałem ostatnie ze Strzelcem odnośnie latania jednego gracza pas42 mianowicie Butcherino. Stwierdziliśmy, że robi rzeczy których nie da się zrobić.
A dzisiaj dostałem od Mejsa ciekawy link:

http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... accCheck=1

i tak numer 28 Butcherino

i jeszcze tutaj http://bf42-liga.de/index.php?option=co ... Itemid=141

Skąd się takie gówno bierze to wy mi już powiedzcie...

PostNapisane: 1 sie 2009, 13:30 

smutne... szkoda, że imię klanu cierpi przez takich pacanów...

PostNapisane: 2 sie 2009, 05:43 

Buhaha... Kilka dni temu na jednym servie (Bocage) latalem Spit'em a on BF'em. Na okolo 8 strac nie wygralem ani jednego... Raz gonil mnie przez chwile i juz mnie prawie mial ale przestraszyl sie AA, ja polecialem w jedna a on w druga strone. Najdziwniejsze bylo to ze polecialem tak wysoko ze nie mial prawa mnie widziec i jak wracal (za pasem startowym axis) tylko mignal mi na dole jak przelatywal nad polana i polecial w strone wiatraka. Poczulem sie bezpieczny i szybko odbilem w prawo i chcialem poleciec za nim. Doslownie za moment nadlecial niewiadomo skad, nawet go nie widzialem i nie zdazylem wyskoczyc z samolotu... Az dowierzyc nie moglem ze akurat tak mu sie fukslo ze mnie znalazl i wzbil sie tak wysoko w tak krotkim czasie,to bylo niemozliwe...

Kiedys tez na Stalingradzie byl jakis terminator z tego samego klanu, nie wiem czy to nie ten sam co chodzil z MP18 a jak mu sie ammo konczlo to dobijal wszystkich z colt'a. Z paroma graczami z team'u szybko uznalismy ze nie gra fair ;/

PostNapisane: 2 sie 2009, 11:54 

trzeba mu jak najprędzej zarekwirować tego colta!

PostNapisane: 2 sie 2009, 11:55 

Tutaj i tak dobrze, ze PB go wylapal. W BF2 walczylem z takim, co gral i nikt mu nic nie zrobil... :shock:

PostNapisane: 2 sie 2009, 13:45 

mcmt napisał(a):
Tutaj i tak dobrze, ze PB go wylapal. W BF2 walczylem z takim, co gral i nikt mu nic nie zrobil... :shock:

Wiesz PB go wyłapał a on ma na to pewnie dalej wyjebane bo jak z nim graliśmy z 3 tygodnie temu to takie rzeczy robił, że mi ręce opadały...

PostNapisane: 2 sie 2009, 14:10 
Moderator forum

Tak, PB go wylapal... 3 lata temu... i bardzo watpliwe ze za to co wyczynia z samolotami.
Ma zmienione osiagi samolotow i przesuniete hit boxy, moze tez no foga. W kazdym razie nic nie da mu sie udowodnic, trzeba by nagrac kilka godzin jego gry na klanowce caly czas ze speca i przedstawic to grupie pilotow, ktorzy znaja na pamiec mozliwosci kazdego samolotu i jego manewrowosc w danej sytuacji. Tym samym nie wiem po co ten temat - jak sie nie da udowodnic to trzeba siedziec cicho, niestety podobnie bylo z dwoma innymi pilotami.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

PostNapisane: 2 sie 2009, 20:16 

po pierwsze Primo - został złapany wiec coś jest na rzeczy, mógł tylko testować np zabezpieczenia własnego serwera (ale na zdrowy rozum gdybym ja to robił to użył bym nowego klucza) lub zupełnie odwrotnie chciał oszukiwać. Jak dla mnie tacy ludzie powinni być odsunięci od wszystkich rozgrywek (jest to niestety nierealne, wszyscy wiedza z jakich powodów )

po drugie Primo - nie od niedawna wiadomo że PB to kupa i w żaden sposób nie chroni uczciwych graczy przed oszustami. Moim zdaniem ci których wyłapuje PB to leszcze, nooby które coś ściągną z netu i potem wala staty 70/70/0 na tobruku snajperem ( ostatnio był na LSSAH taki kolega z Ukrainy który nawet próbował podszywać się podemnie ). Pomyślcie jaka przewagę mogą mieć w miarę dobrzy gracze którzy umiejętnie potrafią maskować np maphacka, nie tak jak debil wyżej opisany.

po trzecie Primo - poniekąd właśnie z tego powodu zrezygnowałem z gry klanowej, gdyż zauważyłem, że sporo graczy z przeciętnych lub dobrych nagle stało się graczami boskimi.
Niestety tak jak napisał Strzelec niestety nikomu nie można nic udowodnić i możemy polegać jedynie na własnym doświadczeniu ale to za mało żeby kogoś oskarżyć.

po czwarte Primo - tak kiedyś luźno myślałem sobie o sposobie wyłapywania oszustów. Czy np dobrym sposobem nie było by proszenie o przesłanie screena z danego momentu gry. Jeżeli takiego nie dostaniemy to mamy podstawę do oskarżenia delikwenta

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

PostNapisane: 2 sie 2009, 21:12 
Moderator forum

I tak można wszystkie bany o dupę potłuc skoro koleś już za tydzień gra w lidze pod nowym nickiem i z nowym kluczem :)

Takie czasy, że kolesie graja w 3 różnych klanach z 3 różnymi kluczami a admini BF-Ligi mają to w pompie ...

PostNapisane: 3 sie 2009, 09:55 

Szymas^PL napisał(a):
...
Skąd się takie gówno bierze to wy mi już powiedzcie...

Obrazek

PostNapisane: 6 sie 2009, 09:00 

Nie wiem może było, jak sprawdzić kolesia tylko po kayhashu nie znając GUID ??

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

PostNapisane: 6 sie 2009, 12:29 
Moderator forum

Skoro juz bawimy sie w polowanie na czarownice, to wypadaloby podawac wszystkie dostepne informacje -> http://www.battlefield.no/forum/index.p ... opic=89598

Nie probuje tu nikogo bronic, pilotem nigdy nie bylem, wiec nie mam pojecia czy to co robi jest mozliwe czy nie. Wiem tylko, ze malpi trening infantry z totalnej lamy potrafi zrobic wymiatacza.

Co do sprawdzania po keyhashu jedyna metoda jaka znam to zlapac na serwerze, zeby zdobyc guid'a.

PostNapisane: 7 sie 2009, 20:37 
Moderator forum

KonewA napisał(a):
Nie wiem może było, jak sprawdzić kolesia tylko po kayhashu nie znając GUID ??

Teraz mozna uzyc narzedzia autorstwa Luigi Auriemma, pierwotnie stworzonego do tworzenia guid'a PB na podstawie cdkeya/keyhasha dla BF2/2142. Narzedzie mozna pobrac stad. Gdyby kogos interesowalo jak to wyglada od srodku, mam zrodla. Program dziala w konsoli (start -> uruchom -> cmd), jako parametr wywolania podajemy keyhash lub cdkeya (program nie zbiera, ani nigdzie nie wysyla kluczy).

Jak znajde chwile podepne to pod jakis formularz na www, bo robienia aplikacji okienkowych na windowsie tykac nie mam zamiaru.

PostNapisane: 8 sie 2009, 12:26 

Prawda jest taka, że jak ktoś ma skilla trochę oleju w głowie i czity to jest nie do ogarnięcia chyba, że źle używa czitów takie jest moje zdanie.. Lub jeśli znajdzie się kilka osób znających się na rzeczy, które tak jak Strzelec mówi znają możliwości danego sprzętu.

P.s Tin jak zwykle dosadnie i na temat :) :D

PostNapisane: 9 sie 2009, 19:09 
Moderator forum

Carnophage[PL] napisał(a):
Jak znajde chwile podepne to pod jakis formularz na www, bo robienia aplikacji okienkowych na windowsie tykac nie mam zamiaru.

Zapraszam do testow -> key2guid

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2