Teraz jest 16 kwi 2025, 13:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: nocne granie
PostNapisane: 28 lis 2003, 00:53 

kto gra po 24 ten wie jak ta gra wyglada.
roi sie od zywych dowodow na slusznosc aborcji.
nie mozna sobie pograc bo takie niedo******* dziecko zabija swoich i jest bezkarny - no bo jak zyje nie widzialem zeby glosowalo wiecej niz 5 osob (a przy dobrej grze na duzo osob potrzeba grubo ponad 10 ) , mimo ze zawsze ktos napisze jak glosowac.

wiem ze nie mozliwe zeby jakis admin gral 24 h na dobre i pilnowal porzadku , ale moze daloby sie jakos ustawic w serwerze ze po 2,3 zabiciach gracza ze swojej druzyny osobnik zostaje wyrzucony.

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 00:57 

ano z glosowaniem zawsze jest problem.. supelnie tego nie kapuje :(

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 00:57 
Oldboy Battlefield.pl

legion.. gdzie ty sie szlajasz? po jakich serverach???
polskie serwery sa dobrze poustawiane... chyba ze masz pirata... :lol: :lol: :lol: to sie nie dziw:)
tak czy siak zapraszam na serverki IRS

.pl 4web.pl - < IRS > Server |76ms|212.191.204.200:14567 (tu po 24 siedza do ok 3:00 3 admini 8) a jeden do rana bo ma pakiet nocny:) w tepsie:D

.pl Multimedia Polska <IRS>|47ms|217.172.224.20:14567

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 01:18 

.pl TacOps HQ na tym serwerze najczesciej gram bo na reszcie albo nie ma ludzi albo ping jest nie dla mojego komputera

i zapewniam cie ze wlasnie opisuje sytuacje na polskich serwerach :x

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 01:57 

Witam
Legion tak jest po meczach czasami.
Rzadko ale się zdarza ,po prostu nie został przestawiony serw.
Pograj na zachodnich tam czasami jest bajzel
pozdrówko

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 02:04 

spadak napisał(a):
Witam
pozdrówko

mozliwe , nie wiem w sumie gram w to gdzies od 2 tygodni - a akurat ten tydzien zrobilem sobie "urlop" od szkoly i gralem gdzies do 3,4 nad ranem i mi sie noz w kieszeni otwieral jak musialem uciekac przed swoimi :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 07:11 
Moderator forum

Legion napisał(a):
spadak napisał(a):
Witam
pozdrówko

mozliwe , nie wiem w sumie gram w to gdzies od 2 tygodni - a akurat ten tydzien zrobilem sobie "urlop" od szkoly i gralem gdzies do 3,4 nad ranem i mi sie noz w kieszeni otwieral jak musialem uciekac przed swoimi :evil:

Ja mam w ASE zaznaczone kilka "pewnych" (to jest takich na których admini pilnuja porządku) serwów na których grywam. Inne omijam.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 11:44 
Oldboy Battlefield.pl

przepraszam za wczoraj za 4web.. nie zmienilismy po treningu... :? jeden z adminow nie zmienil :x i bylo tk forgive.... ale kolo 2:00 polecialy 2 bany i zmienilem ustawienia :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 12:45 

Legion jak gram do 3:00 lub do 4:00 w nocy i jeszcze nie widzialem cie na servie :shock: :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 13:57 

ja juz go widzialem, nawet raz znim gralem...slaby jest :wink:

a wlasnie wsprawie glosowania...mowicie ze nikt nie chce glosowac, ale wczoraj byla troche nie mila sytuacja na PRGK. Gralismy aberden juz 4 raz z rzedu i wielu osobom ta mapka sie znudzila i chcieli zmienic, wiec zaglosowalismy na BoB, gdy mapka sie wczytala, ktorys z adminow(pewnie Vegeta :wink: ) zmienil ponownie na aberden, tlumaczac sie pozniej razem(nie pamietam z kim) ze maja mecz TP i musza trenowac. Wszystko pieknie, ja was chlopaki rozumiem, ale w takim wypadku zamknijcie sobie serwer, zaproscie jakis klan(zeby nie strzelac do kamieni) i mozecie potrenowac. I tak po paru mintuach juz was na serwie nie bylo, a wiekszosc osob sie wkurzylo i wyszlo z serwera. Tak sie nie robi...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 15:32 
Moderator forum

vegeta napisał(a):
Legion jak gram do 3:00 lub do 4:00 w nocy i jeszcze nie widzialem cie na servie :shock: :)

Za to ja Ciebie widuję :P

Dzięki za wczorajsze KILIM .. Musimy to powtórzyć, kiedyś.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2003, 13:23 

Okota napisał(a):
legion.. gdzie ty sie szlajasz? po jakich serverach???
polskie serwery sa dobrze poustawiane... chyba ze masz pirata... :lol: :lol: :lol: to sie nie dziw:)
tak czy siak zapraszam na serverki IRS

.pl 4web.pl - < IRS > Server |76ms|212.191.204.200:14567 (tu po 24 siedza do ok 3:00 3 admini 8) a jeden do rana bo ma pakiet nocny:) w tepsie:D

.pl Multimedia Polska <IRS>|47ms|217.172.224.20:14567

Wlasnie wczoraj sobie po raz pierwszy pykalem na IRS a tu nagle przy trzeciej mapce kick out ! :roll: ! i jak sie probowalem ponownie podlaczyc to okazalo sie ze bez hasla na server juz nie wejde. Gralo tam poznej 3-4 osoby a cala reszte wymiotlo. To jest czeste zjawisko?

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2003, 13:48 
Moderator forum

Bolo napisał(a):
Wlasnie wczoraj sobie po raz pierwszy pykalem na IRS a tu nagle przy trzeciej mapce kick out ! :roll: ! i jak sie probowalem ponownie podlaczyc to okazalo sie ze bez hasla na server juz nie wejde. Gralo tam poznej 3-4 osoby a cala reszte wymiotlo. To jest czeste zjawisko?

W przypadku treningów - tak :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2003, 14:58 

Wśród mnóstwa topiców, gdzie głównie ktoś komuś nawrzuca, chciałbym korzystając z okazji i pochwalić! :) Pochwalić zdecydowane i bezkompromisowe działanie Janicq'a na serwerze IRS. Bywa tam bardzo dużo osób z poza Polski, w szczególności mnóstwo graczy, gdzie basecamping czołgiem to podstawa wesołej zabawy :( Janicq się nie bawił i kto nie słuchał poleceń o zaprzestaniu basecampingu witał się z menu tytułowym battlefielda :) Raz, na Bocage, doszło nawet do zabawnej sytuacji, gdy wyrzucił z połowę całej naszej armii :) Ale oczywiście jak najbardziej poprawnie, niech się uczą ludzie grać zgodnie z pewną etyką. Życzę sobie więcej takich postaw na polskich (i obcych) serwerach.

Tytuł:
PostNapisane: 1 gru 2003, 15:15 

Ja opowiem inna bajeczke. Wczoraj na null10 (DC) graliśmy sobie w 12 czy więcej osób i było 4 kolesi z tagiem FoB na końcu. Na Kursku przejechali flagi na górce i wjechali do axis z heli i czołgami kilując wszystko co sie rusza po 2 min mieli po 20-40 kilsów a reszta po tyle samo deatchsów i zero szans na ruszenie sie dalej jak o metr z spownpointa. Potem El Alamein, i tu za duż amapka na Basecamping to zaczeli TK robić i mieli po 70 na minusm, I co ? reszta się wzieła i ich wykickowała było 7 votów potrzebnych było 8 i tak po kolei każdego wywaliliśmy. :D Więc da sie panowie da, tylko trzeba chcieć

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2