Witam wszystkich mam nadzieję że ten pomysł się komuś spodoba i ktoś go zrealizuje, zrozumiem że komuś może się to niespodobać lub wydawać się że to głupie ale przechodzę do rzeczy.
Ostatnio grająć w bfa wpadłem na fajny pomysł. Gdyby można było zorganizować taką grę . Chodzi mi dosłownie oto, gdyby stworzyć daną grę i w tej grze byli by dwaj dowódcy naczelni. Jeden po stonie axis a drugi po stronie aliantów. Owi dowódcy zarządzali by innymi graczami na polu bitwy i mówili co by mieli robić. Dowódcy mogli by grać i nakazywać różne rozkazy lub nie grać i monitorować grę przez mapkę lu wolną kamerę . Takich dowódców by się wybierało na forum uzgadniało kto ma zarządzać na danej mapie . Gracze wcielili by się w żołnierzy wykonujących rozkazy jesli dany rozkaz by nie był wykonany gracz powinien zostać skikowany. Gracz równierz miałby prawo zakwestionować rozkaz i wyjaśnić dlaczego tak a nie inaczej i wtedy dowódca całej gry podejmuje decyzjcyzje.
Czekam na waszą decyzję i czy ten pomysł miał by szansę się zrealizować i czy wymaga on poprawienia w kilku kwestiach pozostawiam wam to do skomentowania
pozdr