Teraz jest 16 kwi 2025, 11:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Fake nicki...
PostNapisane: 27 gru 2003, 03:50 
Moderator forum

Ja mam takie pytanie...czy ktos mi moze wytlumaczyc po co ludzie graja na fake nickach??
Zeby sobie statsow nie popsuc??bo ja na serio nie rozumiem takiego zachowania...
Czlowiek widzi wymiatacza z ksywka ktorej wczesniej nie widzial i nie wie czy sie odezwac o rekrutacji czy nie...wytlumaczcie mi w racjonalny sposob PO CHOLERE gracie na fake'ach??
Ostatnio zagralem jedna gre na fake'u na Bulge (Baal mnie zdemaskowal... ;) ) i nie wiem co to za roznica....

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 03:58 

ja osobiscie nie widze nic zlego w graniu pod roznymi nickami. to ze gram pod jednym, nie oznacza ze nie moge grac pod innym. po prostu czasami robie to dla zartu, czasami przyjdzie mi cos do glowy i mysle sobie ze to fajna nazwa na nicka, czasami mam kiepski dzien albo chce wyprobowac jakies nowe patenty i chce pograc bez presji klanowego taga ("ooo, gra w arcy to powinien być wymiataczem"), czasami po prostu chce wejsc na serwer anonimowo. i tyle. zadnej wielkiej filozofii z tego bym nie robil.

a co do rekrutacji - to inna historia. jesli gram pod innym nickiem i ktos sie pyta czy nie chce grac w klanie - od razu odmawiam albo mowie ze juz gram.

co innego grac pod innym nickiem a co innego udawac ze nie jest sie tym kim jest. to dla mnie roznica.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 04:04 

ja tylko raz zmienialem i to bylo na SturmSoldat ale inacze to zawsze gram jeko "Oniel" 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 04:09 

anonimowos c to jest to :)

BTW :
gram dzis na prg (fake nik ofkoz)
i prosze zeby wyrownac teamy a tu nic bylo 11 na 18 na kursku i ta "zajebista" 18 ludzi chyba sie "bredzlowala" bo zadna osboa nie zmienila teamu !! a byli tam tacy zaszczytni gracze z klanow na P i A
dla mnie zenada pozniej taki czlowiek wypowiada sie w takiej czy owakiej kwestji ze to on na servie dobroczynny jest. tylko czemu nikt nie przeszedl i nie zmienil teamu ?? pytam ??

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 04:31 
Oldboy Battlefield.pl

polskie klany stracily dyscypline... nastala demoralizacja.. mysla ze wszystko im wolno...
a co do fake nickow to jestem totalnie przeciw... grasz na swoim albo wogole! moze sie umowmy ze jak jakis polski klanowiec gra na fake to sobie wstawi za nickiem
[F!] ok?

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 05:11 

Okota napisał(a):
polskie klany stracily dyscypline... nastala demoralizacja.. mysla ze wszystko im wolno...
a co do fake nickow to jestem totalnie przeciw... grasz na swoim albo wogole! moze sie umowmy ze jak jakis polski klanowiec gra na fake to sobie wstawi za nickiem
[F!] ok?

A moze byc FY ? :wink:
Czasami warto zmienic, bo niektorzy maja alergie np. na arcy. Ale mozna by oglosic np. bicie rekordu Guinnessa w najdluzszym czasie gry w ciagu miesiaca, w bf-a oczywiscie. W zwiazku z tym zmiana nicka była by niewskazana. Moze w styczniu wyciagne z jakies 100 godzin? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 05:56 

Jestem tego zdania co Kat.Ma racje-to jest lipka z tymi fake nickami-nie wstydzmy sie siebie żołnierze!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Pozatym chyba sami chcecie grac razem z innymi członkami sceny a ja np. chciałbym wiedziec z kim gram.
IMO - Ilosc graczy klanowych na serwie oznacza to czy wleze na serw czy nie-jak jest mało to właze na DC zlewam reszte...
PS.Ale przynajmniej taga miejcie przed tym fucker nickiem :wink: jak juz musicie :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 08:53 
Moderator forum

Ja niekiedy gram z fakenickiem. Zwykle robie to gdy chcę kogoś (na przykład rekruta) poobserwować samemu nie będąc rozoznanym. Jakbym grał z prawdziwym nickiem i tagiem to istnieje mośliwość, że gościu zachowywałby się "nienaturalnie" a tak jestem w stanie zlookać jaki on jest na prawde.

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 12:21 

ale panowie...massca ma 100% racji...chcesz sobie na loozie pograć zmieniasz nick i nikt nie może mieć o to pretensji ja najczęściej zmieniam dla jaj(to jest sprawa indywidualna każdego playera pod jakim nickiem chce grać..kto powiedział że musi być jeden)
Garet..jak widzisz że gościu jest z polska :) to pytasz się go o rekrutacje...co za problem??najwyżej powie że jest w klanie..chyba bana za to nie dostaniesz że się zapytałeś :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 12:25 

Przemówił MK alias Irekw :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 12:42 

Ja czasami zmieniam nicka, jak koś mnie odwiedzi i mówi daj popykać w bf-a w sieci. To chyba nikogo nie dziwi, bo jak mi koleś zaczyna lamić pod moim nickiem to nie fajnie jest :) , albo ktoś znajomy do mnie akurat pisze na czacie a tu gra mój kumpel i w dupie ma czata bo np nie wie jak wywołac pisanie itp.
Czasami jak mi nie idzie to zmieniam nicka na Lamer lub Lama i często dzieki tej zmianie zaczyna mi się lepiej grać.
Jednak, głównie gram pod swoim nickiem a ze lamię to wszyscy wiedzą :D więc nie ma co sie ukrywać.
Jeśli chodzi o moje stanowisko w tej sprawie to myslę, że każdy może sobie grać pod innymi nickami, jednk nielubie nagminnego fakenikarstwa, bo czasami lubisz gościa masz przyjemnoiść grania z nim lub rywalizowania a on gra pod jakimś tam Don Albano dupa wielka, czy
jakiś 3 doors lub pudels z gwadelupy :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 12:43 
Moderator forum

MK napisał(a):
ale panowie...massca ma 100% racji...chcesz sobie na loozie pograć zmieniasz nick i nikt nie może mieć o to pretensji ja najczęściej zmieniam dla jaj(to jest sprawa indywidualna każdego playera pod jakim nickiem chce grać..kto powiedział że musi być jeden)
Garet..jak widzisz że gościu jest z polska :) to pytasz się go o rekrutacje...co za problem??najwyżej powie że jest w klanie..chyba bana za to nie dostaniesz że się zapytałeś :roll:

nie rozumiem grania dla jaj...co w plecy strzelasz czy co?..po to jestescie w klanach zeby byc rozpoznawalnym i zeby uczyc innych szacunku i kultury...a tu texty typu ze chcesz pograc na luzie...wg mnie nie powinno sie praktykowac grania na fake nickach...dla mnie jest to bzdura...poszedl bym dalej wywalil bym takiego goscia z klanu za zmiane nicka...jesli zmienia to znaczy ze sie wstydzi a wiec jest tu cos nie tak

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 13:06 

dobry jesteś gore... :lol: chciałem miszczowi zrobić troche pointsów..i udało mi się..żedne TK ani chamstwo(na kharkowie nikt się nie kapnął na el ala też, potem Garet sie kapnął bo w czasie gry zmieniłem nick :lol: )... :D
PS nigdy w plery nikomu nie strzeliłem chyba że przechodził przaz linie mojego strzału..

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 13:10 

Przyklad fakenickowej gry to cs :lol: :lol: :lol: W cs'ie jest tak ze jakis koles wchodzi pod fejkiem na server i mial jakas tam jedna zajebista akcje i wtedy zmienia swojego prawdziwego nicka i mysli ze wszyscy beda sikali z wrazenia ze to "ON" :lol: :lol: :lol:

Ja tak jak juz ktos wczesniej napisal, zmieniam nicka po to zeby zobaczyc jak moi znajomi odnosza sie do bezkalnowcow :) i czasami mam niezla beke :D A pozatym jak grasz na fejku i chca cie wziasc do klanu to fajne uczucie byc docenionym :) przynajmniej wiesz ze jeszcze potrafisz grac :)
Zgadzam sie takze z massca...

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2003, 14:10 

Wczoraj dla proby zagralem na Fakenicku i niestety przekonalem sie co do niektorych klanowcow, poprostu brak kultury i chamstwo nieprzecietne, za TK nie przeprosil, jesli prosilem o kicka bo mialem TK w teamie to tez nikt laskawie mnie nie posluchal a jak przypadkowo trafilem goscia i mialem -2 to wyzywali mnie i chcieli kicknac, szkoda slow.
Ja nie lubie grac pod fakenickiem, nie wazne czy lamie czy mniej tego dnia ale gram pod swoim!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2