Witajcie! Wczoraj kupiłem kompletnego BFa (BF, Rome, SW + Desert Combat) Wszystko swietnie działa-znalazłem nawet dobty sposób by nie wachlować płytami i oszczędzić im porysowania. Używam do tego celu napędu wirtualnego-najnowsza wesja VC-rewelacja szybko cicho i płytki się nie niszczą! Problem jest tylko jeden-nie mam z kim grać! Grając w demo było nas 4 a do pełnej wersji dojrzał tylko jeden z "moich ludzi" ale jeszcze nie kupił. W najlepszym wypadku będzie nas 2

Postanowiłem pograć z obcymi ale się rozczarowałem. Z reguły są to już jakieś gry klanowe lub dobrze zorganizowane potyczki znajomych! Wszędzie byłem kołem u wozu. Proszono mnie o wyjście-ludzie z zagranicy w kulturalny sposób-Polacy raczej po "naszemu" w stylu "wypierdalaj szmato" mimo że nie zabijałem ludzi z teamu! Chciałem sobie troche pobiegać obserwując bitwe z boku by nikomu nie przeszkadzać. W najlepszym przypadku jeśli już grałem to poziom przeciwnikow był zbyt wysoki... Wiecie co-po pierwszym dniu mam ochote grać sam ze swoimi 4 kumplami na zahasłowanym serwerze bez stresu, obelg itp. Zdaje się jednak że nie o to chodzi w tej grze... Co wy na to? Czy są jakieś serwery dla początkujących? I jeszcze jedna sprawa - co oznacza ta obelga: LOL - nie urodziłem się wczoraj ale u nas na podwórku inaczej się wyrażało emocje... Pastor