Teraz jest 20 lut 2025, 05:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: HQ i TZ
PostNapisane: 6 lut 2003, 22:31 

od dzis wszystko co tyczy sie serverow laczenie z rezerwacjami prosze kierowac do Fita - ja juz sie nie zajmuje servrami
GG# 997513
fit@astercity.net

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2003, 23:45 

Hmmm

Jak podaje CNN.com fit mowi ze nie bedzie wiecej wypozyczen HQ.
Tak wiec scena is dead tymczasowo?

CB nie ma gdzie grac, nie oszukujmy sie, na Widmo wikesosc z nas ma pingi grubo powyzej 100 co dopiero przeciwnicy, a serwer ONZ nie jest 24h wiec mozna go praktycznie nie liczyc.

Nie rozumiem decyzji fit'a za bardzo. Prakycznie mozna HQ wylaczyc wogule jak dla mnie bo klany graja ffa zeby potem cos pokazac w grach klanowych, a jak nie ma ich gdzie grac to hmm...

Na pociesznie dodam ze DAK kombinuje serwer, mamy lacze w Gdyni bez kompa, i kompa w Poznaniu bez lacza 8) Jak sie to poskleja to napewno bedziemy go wyporzyczac bo chyba o to choci w tym

Perspektywa gry na serwerze w Hiszpani w pucharze raczej slabo mi sie usmiecha. Dodam ze do Hiszani tpsa ma jak do Chin.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2003, 00:55 

Ja rozumie ze nie mozemy miec zadnych roszczen do serwerow TO. Ale dlaczego przez jedna (nieodpowiedzialna?) osobe, ma tracic polska scena BF1942. Moze jednak Fit zmienisz zdanie, HQ jest jedynym serwerem, ktory pozwala nam rozgrywanie meczy w CB. Jesli proponuja nam granie za granica mamy tam pingi od 100 wzwyz z max nieskonczonosc. Jesli zagranicznicy wchodza na HQ maja pingi takie same lub nieznacznie wyzsze. Jak dotad nikt nie zglaszal zastrzezen do takiego stanu rzeczy i bardzo chetnie grali na HQ. Teraz gdy odmowisz nam mozliwosci wypozyczenia serwera, jestesmy na straconej pozycji, co niczemu dobremu nie sluzy. Prosze przemysl swoja decyzje, liczymy na Ciebie.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 17:19 

PANOWIE NIE ROBCIE TEGO! MACIE NAJLEPSZY SERWER W POLSCE, JESLI NIE BEDZIE MOZNA ROZGRYWAC NA NIM MECZY TO POLSKI BF W CB ZGNIE!!! :( szanowni panowie ADMINOWIE pliz nie robcie tego!!!

A teraz do wszytkich towarzyszy broni, przeciwnikow i tych co nie jeden piach w okopie ze mna gryzli: JESLI MOZECIE PODPISZCIE SIE POD POSTA

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 17:31 

Nie zabijajcie SCENY BF !!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 17:54 

chyba podchodzicie do tego zbyt powaznie :wink: :arrow:
:arrow: czyt. Coug zapros Fit'a na "kawke" i wtedy wszystko sie wyjasni :P

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 18:02 

Zboczeniec.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 19:49 

sam jestes :P
mialem cos innego na mysli :arrow: jabys o tym nie wiedzial :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 23:17 

Co za bezsnes,poc jakiego wprowadzali kick za ping ? A jesli juz musi byc to niech ustawia limit do 300 a nie 250.No i wylaczyli kamere zewnetrzna po co? Po to aby zmniejszyc ping heh ? Teraz to sie nawet tam grac niechce :(.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2003, 23:23 

Z ta kamera to maxymalna przesada!! , teraz samoloty stoja bo nikt ich za bardzo brac nie chce , zmiencie to z kamera bo to beznadzieja jest bez innych trybow...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2003, 10:54 

aaaaa z kim ja gadam

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2003, 20:26 

Ja nie wiem czy pan Fit sobie zdaje sprawe ze zabija scene, jak nie bedzie na tym meczy to nie bedzie pl klanow, i beda sobie grali bezklanowcy na HQ, wiec bardzo sie przyda ten serw.

Niestety tak to wyglada kiedy 3 adminow serwera nie jest wogule zaangazowanych w scene , tak to sie konczy.

Zamiast dac komus kto jest na biezaco admina to nee...
Watpie zeby ktos komu zalezy na scenie cos tam instalowal,

Nie dosc ze ta scena sie nigdy nie rozwinela to jesio wlasnie nastepuje jej koniec, bo grajac na mecze laddera czy open cupa na zagranicznych serwerach do profesjonalizmy i wynikow nie dojdziemy nigdy. To scene mozna porownac do aborcji, jeszcze sie nie zaczelo a juz koniec.

Mam w pupie FFA.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2003, 23:32 

coug jestes zalosny - na zachodzie wszdzie za wypozyczenie serva placie sie duzo kasy i caluje sie admionow po stopach ze za kase pozwalaja CI kozystac serva - nie wiem czemu wszyscy sa przywyczajeni ze wszystko dostaja za darmo a jak robi sie jakies utrudnienia to od razu pretensje zarzuty itd
wiesz ile kosztuje zlozenie kompa pod serva ? a wiesz ile kosztuje mozliwosc wlozenia takiego kompa do serverowni i podlaczenie go do lacza jakiegokolwiek ? policz sobie ile kots musi wkladac kasy tylko poto zebyscie go zmieszali z blotem
zrobcie zrzute na konto - niech ktos poszuka admina ktory udostepni linka ( serverownia uczelnia lub wiekszy lan) wstawicie maszyne bedziecie sie rzadzic - troche checi - chcecie grac w cb - zrzucice sie na serva postawcie i grajcie - nic nie ma za darmo

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2003, 23:34 

Ja co prawda nie mam klanu , ale jestem patriotą - jestem gotów wydać troszkę pieniążków na taką zrzutkę by polska scena Bf mogła istnieć - chyba nie jestem jedyny...?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2003, 23:44 

Tak , i w klanie Final Squad (afera z nazwa z medal honor musielismy zmienic ) , znalazy by sie pieniądze na serw (byle 2 razy w tygodzniu dla nas na 3 godzinki byl ) , także spx w sumie to my nawet z chęcią .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2