Teraz jest 15 kwi 2025, 22:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 sty 2004, 22:05 

Drodzy koledzy i koleżanki (jeśli takowe grają). Chciałbym poinformować, że nie jestem alfą i omegą i nawet jeśli gram na serwerze, to nie muszę widzieć, że mamy w którymś teamie teamkillera. W związku z tym złość, która powinna zostać skanalizowana w real lifie, pojawia się na serwerze w skondensowanej formie, a ja widzę tylko tę złość, zamiast rzeczywistego problemu

Dość się naprosiłem o spokój i nieprzeklinanie. Od dzisiaj kickuję każdą "k***ę" i każde "pi***olę" niezależnie od wzburzenia "proszącego" gracza. Wypowiedzi w stylu (Mohammed, tu do Ciebie)
"k***a co za ciota strzela z aa na lotniskowcu", a następnie po powrocie "k***a kto mnie kiknął" będę nagradzał albo serią kicków, albo banem, zależnie od humoru. Dzisiaj mam akurat dobry humor. I nie interesuje mnie, że jakaś ciota robi tk z lotniskowca, jeśli nie umiecie mi tego przekazać.

Admin jest po to, żeby pomóc graczom, ale nie dopuszczę do tego, żeby stał się pomiotłem mastahów, którzy nie umieją mu powiedzieć o problemach spokojnie.

PostNapisane: 3 sty 2004, 22:20 

Cubituss napisał(a):
Drodzy koledzy i koleżanki (jeśli takowe grają). Chciałbym poinformować, że nie jestem alfą i omegą i nawet jeśli gram na serwerze, to nie muszę widzieć, że mamy w którymś teamie teamkillera. W związku z tym złość, która powinna zostać skanalizowana w real lifie, pojawia się na serwerze w skondensowanej formie, a ja widzę tylko tę złość, zamiast rzeczywistego problemu

Dość się naprosiłem o spokój i nieprzeklinanie. Od dzisiaj kickuję każdą "k***ę" i każde "pi***olę" niezależnie od wzburzenia "proszącego" gracza. Wypowiedzi w stylu (Mohammed, tu do Ciebie)
"k***a co za ciota strzela z aa na lotniskowcu", a następnie po powrocie "k***a kto mnie kiknął" będę nagradzał albo serią kicków, albo banem, zależnie od humoru. Dzisiaj mam akurat dobry humor. I nie interesuje mnie, że jakaś ciota robi tk z lotniskowca, jeśli nie umiecie mi tego przekazać.

Admin jest po to, żeby pomóc graczom, ale nie dopuszczę do tego, żeby stał się pomiotłem mastahów, którzy nie umieją mu powiedzieć o problemach spokojnie.

dobra rzecz, zwiększy kulturę, muszę przestać "pi******ć" ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2004, 23:06 

Ehhhh a mi sie dzis wyrwało ty sku........ bedzie trzeba skonczyc z nałogiem. :(

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 01:21 

przesada :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 02:12 
Oldboy Battlefield.pl

Nadgorliwość gorsza od faszyzmu!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 03:03 
Moderator forum

On wcale nie przesadza...macie szczescie ze ja tam nie mam adminki bo kickowal bym za to juz dawno...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 03:20 

Cubbitus>>>> popieram i podpisuje się obiema rękoma i nogami :lol:

I powiem Ci, ze albo się to wyleczy, albo czas zwijać interes.
Niemiłe to i smutne, kiedy dla dobra ogółu trzeba być radykałem, ale kto to doceni...

I jeśli to nadgorliwość, to "I amar prestar aen..."

respect :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 04:13 

no ja sie podpisuje to ja Kal-El-Jo-Walker :lol:

nawet kilku klanowcow dzis poszlo :)
kazde k*$@&# i spie*@$&$ jak i -8 nie bedzie tolerowane :) :roll:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 05:10 
Moderator forum

czas: niedziela 0300 - 0400 HRS

weszlo na serw paru palantow z klanu |E&S| (dalbym zbiorowego bana na takie nicki i raport do CB bym napisal jesli graja) i robili zbiorowe TK wszedzie gdzie sie dalo, nie bylo autokicka a glosowac ludzie nie umieli albo nie chcieli... (dla odmiany), moze zamiast poddniecac sie przeklenstwami ustawicie porzadnie serwer, zejdziecie z limitami kickowania i wlaczcie autokicka przy -5 na przyklad

chcialem sobie pograc po milym wieczorze a tylko sobie humor zepsulem przed snem :(, tak ja wiem moglem sobie pojsc na inny serwer jak mi sie nie podoba ale to chyba nie o to chodzi prawda ? NALEZY TEPIC ROBACTWO :!:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 06:19 
Moderator forum

Czemu nie - daj na forum CB linka do zdjęcia z komentarzem jak sie niktóre klany kulturalnie bawią na FFA. Dużej burzy to nie wywoła, ale obciachu im narobi...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 09:02 

Wszystkim, którym się nie podobają nowe, bardziej drastyczne zasady przypominam, że nie ma obowiązku grania na PRGK-42 ani tym bardziej nie ma obowiązku k***ienia na tymże serwerze.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 13:17 

Zapraszam na gathery 8)

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 15:01 
Oldboy Battlefield.pl

tak daj to na forum BF ale nie podawaj linka z neostrady.... to polaczenie tak strasznie wolno idzie ze szok.... ja mam kilkadziesiat bitow na sekunde..../

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 15:10 

Holman napisał(a):
czas: niedziela 0300 - 0400 HRS

weszlo na serw paru palantow z klanu |E&S| (dalbym zbiorowego bana na takie nicki i raport do CB bym napisal jesli graja) i robili zbiorowe TK wszedzie gdzie sie dalo, nie bylo autokicka a glosowac ludzie nie umieli albo nie chcieli... (dla odmiany), moze zamiast poddniecac sie przeklenstwami ustawicie porzadnie serwer, zejdziecie z limitami kickowania i wlaczcie autokicka przy -5 na przyklad

Zgadzam sie, ale tez jeśli możecie to uważajcie na ludzi z klanu [carmen]. Znalezli na el-alu jakis blad, ze mozna jakos wejsc pod podloge w hangarze i z tamtad strzelac. Nie dalo sie ich nijak ruszyc, a na domiar zlego mieli chyba jeszcze jakis kod na zmiane broni, bo piechote zgarnial assault, a gdu ja podjechalem tam czolgiem to sie nagle zrobil ten sam koles anti-tankiem. Strzaly byly spod podlogi, ale nawet jak walnalem w tamto miejsce to nic sie nie dzialo... A na domiar zlego moj kochany klan nie chcial ludzi mimo moich prosb skickowac. Reszta tez sie nie kwapila... Takie zycie.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2004, 15:20 
Moderator forum

Okota napisał(a):
tak daj to na forum BF ale nie podawaj linka z neostrady.... to polaczenie tak strasznie wolno idzie ze szok.... ja mam kilkadziesiat bitow na sekunde..../

bede podawal obrazki z neo bo nie mam innego hostingu, ja tez mam takie transfery, takie juz sa te serwery ftp neo i nic na to sie nie poradzi, po prostu trzeba chwile poczekac na fotke

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2