Tomm napisał(a):
1 czy jest sporo szybkich serwów do pełnej wersji gry?
Sporo. Bardzo sporo

Tomm napisał(a):
2 jaka jest relacja miodności demka do pozostałych plansz, kwestię braku zgrania graczy na demku pomijam
Trochę dziwne pytanie... Demko prezentuje tylko wycinek gry. W pełnej wersji dostajesz mnóstwo mapek o bardzo różnorodnej budowie. Stalingrad i Berlin dla walk face2face, El Alamein, Coral Sea, Battle of Britain do lotów, Midway na przykład do walk okrętów, Aberdeen dla potyczek pancernych etc. etc. Do tego masz kilka bardzo popularnych modów, gdzie możesz się przenieść do wojny w Iraku (Desert Combat) lub Wietnamu (Eve Of Destruction).
Tomm napisał(a):
3 gra w porównaniu do wolfa trochę ślimacza pod względem szybkości ruchów gracza (czułość myszy na max to dla mnie za mało) - czy komuś to przeszkadza, czy tylko mam takie wrażenie i tylko marudzę, pewnie kwestia przyzwyczajenia?
Nie zauważyłem specjalnie efektu ślimaczenia. Raczej marudzisz i to kwestia przyzwyczajenia

Tomm napisał(a):
4 walę z ckm-u do gościa (dość blisko) a ten nie za bardzo chce odejść w zaświaty - to cecha gry czy demka (pewnie umiejętności, ale w porównaniu do wolfa zabicie przeciwnika jest trudniejsze)?
W poruszającą sie postać trzeba strzelać z wyprzedzeniem. Nie tam gdzie stoi, a gdzie będzie stać za chwilę. Wszystko to oczywiście zależy od odległości od celu, a czasami nawet od pingu.