Korzystajac z dobrodziejstwa Telekomunikacji(R.I.P) zaopatrzylem sie w NEO (1 miesiac). Od razu postanowilem zagrac w sieciowke. Zaposcilem Bf demo i wio. I tu male rozczarowanie , spodziewalem sie jakiejs konkretnej gry zespolowej , natomiast tam panowal ogolny chaos , kazdy biegal w roznym kierunku jak oszalaly. gralo sie tak jak w singlu , zadnej wspolpracy(poza dwoma wyjatkami kiedy to medyk podszedl to mnie i zaszyl mi rozerwana noge i jakis gostek poczekal jepem na mnie i mnie podwiozl (nie wzial za to ani zlotowki). Spodziewalem sie jakiejs wiekszej wspolpracy(byc moze w rozgrywkach klanowych jest lepiej , mam nadzieje) np. nacierajac w 3 osoby dwie z nich powinny polozyc ogien zaporowy umozliwiajac podejscie blizej jednemu z nich , nastepnie gostek pokrywa teren ogniem i ulatwia podejscie tamtym itp. albo atak czolgiem w demku polegal najczesciej na szarzowaniu w kierunku wroga, a mozna (i tak sie chyba u was robi) wspoldzialac z piechurami , ktorzy moga oslaniac czolg przed bazokami a czolg moze oslaniac ich ogniem z dalszej pozycji itp. Mowiac krotko mialem trochu inne wyobrazenie o grze w sieci (chociaz i tak malo sie nie posralem z wrazenia gdy mi sie udalo zastrzlic "zywego"przeciwnika)chociaz napewno grajac w zgranym skladzie jest zajebiscie. Fajnie by bylo gdyby programisci wzbogacili zolnierza o chocby trzy ruchy reka , korzystajac z takiej kombinacji mozna by bylo przekazywac proste komunikaty(wiadomo ze od tego sa komendy ale np.chcac podzienkowac medykowi zamiast pisac THX itp mozna by bylo to zrobic jednym umownym ruchem reki. Czy nawet spotykajac kumpla w ferworze walki nie trzeba sie odrywac by wklepac CZESC STARY WYJADACZU

, tylko wystarczylo by uniesc reke.Czy naprzyklad przy ataku zespolowym prowadzacy moglby wydawac proste komendy wykonujac odpowiednie ruchy rekami.).Sa to oczywiscie tylko moje uwagi i sugestie na temat Bf demo . Twierdze natomiast ze w dobrych rekach BF jest jedna z lepszych gier w swoim rodzaju.
Pozdrowienia dla wszystkich i na wszystkich frontach II wojny .
WasQeZ.