Gruppenfuhrer napisał(a):
Może temat troche upierdliwy ale dla mnie ważny po się lepiej gra.
1.Raz grałem na jakimś polskim servie: i było tak w komunikatach:"spierdalaj ty h.!!!","ja ci zapier..", "wypier.. stad bo cie wykickujemy ty ....." itp. ogólnie potem jak grałem (a było to na midway)
czekaliśmy (około 4 graczy ) na lotniskowcu na samolot. Jak się pojawił to go buchnąłęm i jeszcze wlaz 1 koles. No i startuje a pozostali 2 kolesie sie wkurzyli i mnie zestrzelili (ten sam team!) Spox .Potem lece samolotem i zrzucilem na kitajca (bylem ameryka) w czolgu bombe , rozwalilo go , a ten koles mowi ze nie ma latania samolotami bo tylko pojeby lataja i nie ma bo kick.Ok jade czolgiem i spotykam tego samego goscia rozwalilem go strzalem w silnik a on mowi ze amerykanie nie moga(!) jezdzic czolgiem moga tylko statkami i piechotą(!)Po raz kolejny wkurzony wziolem łodz podwodna i podplynolem pod kitajski lotniskowiec (bylo na nim 5 graczy) i go zatopilem . I kitajski team mowi ze tak amerykancom tez nie wolno!!! Sie wkurzylem i mowie ze moze by tak kitajce tez nie mieli samolotow . To goscie mnie tak zwyzywali i na koncu zkickowali !!!
2.A teraz niemiecki server:(mapa GAzala) bylem niemcem ide se na lotnisko i patrze nie ma mojej ukochanej maszyny (Stukasa) byl Bf109 biore i zaczynam startowac nagle pojawil sie Stukas. Wysiadam i biegne do niego , widze ze stoi kolo niego jakis koles myśle se o dupa wezmie mi. A on sie pyta widzac ze biegne czy chce go!!!!! odpowiadam ze pewnie!! Biore go a on bierze mojego Bf109 JA juz lece i widze ze koles sie rozbil i leci an spadochronie ja laduje (takie pagorki byly) i goscia biore . ON prosi mnie zebym go gdzies tam zabral .Spoko! transportuje go w to miejsce co chial i jest super ,dziekuje i bierze spita i lecimy razem... widzimy wroga i pelna wspolpraca umawiamy sie ze on go bierze a ja biore drugi czolg i rozwalamy ich wspolnie!!! tak po prostu sie przyjemnie gra !!!!!!! (i sorry za dlugi post)
Sorry a jak ci powiem ze ci nie wolno jezdzic winda to bedziesz zapieprzal codziennie po schodach ? LOL