Teraz jest 11 kwi 2025, 05:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 lut 2003, 20:57 

Może temat troche upierdliwy ale dla mnie ważny po się lepiej gra.
1.Raz grałem na jakimś polskim servie: i było tak w komunikatach:"spierdalaj ty h.!!!","ja ci zapier..", "wypier.. stad bo cie wykickujemy ty ....." itp. ogólnie potem jak grałem (a było to na midway)
czekaliśmy (około 4 graczy ) na lotniskowcu na samolot. Jak się pojawił to go buchnąłęm i jeszcze wlaz 1 koles. No i startuje a pozostali 2 kolesie sie wkurzyli i mnie zestrzelili (ten sam team!) Spox .Potem lece samolotem i zrzucilem na kitajca (bylem ameryka) w czolgu bombe , rozwalilo go , a ten koles mowi ze nie ma latania samolotami bo tylko pojeby lataja i nie ma bo kick.Ok jade czolgiem i spotykam tego samego goscia rozwalilem go strzalem w silnik a on mowi ze amerykanie nie moga(!) jezdzic czolgiem moga tylko statkami i piechotą(!)Po raz kolejny wkurzony wziolem łodz podwodna i podplynolem pod kitajski lotniskowiec (bylo na nim 5 graczy) i go zatopilem . I kitajski team mowi ze tak amerykancom tez nie wolno!!! Sie wkurzylem i mowie ze moze by tak kitajce tez nie mieli samolotow . To goscie mnie tak zwyzywali i na koncu zkickowali !!!
2.A teraz niemiecki server:(mapa GAzala) bylem niemcem ide se na lotnisko i patrze nie ma mojej ukochanej maszyny (Stukasa) byl Bf109 biore i zaczynam startowac nagle pojawil sie Stukas. Wysiadam i biegne do niego , widze ze stoi kolo niego jakis koles myśle se o dupa wezmie mi. A on sie pyta widzac ze biegne czy chce go!!!!! odpowiadam ze pewnie!! Biore go a on bierze mojego Bf109 JA juz lece i widze ze koles sie rozbil i leci an spadochronie ja laduje (takie pagorki byly) i goscia biore . ON prosi mnie zebym go gdzies tam zabral .Spoko! transportuje go w to miejsce co chial i jest super ,dziekuje i bierze spita i lecimy razem... widzimy wroga i pelna wspolpraca umawiamy sie ze on go bierze a ja biore drugi czolg i rozwalamy ich wspolnie!!! tak po prostu sie przyjemnie gra !!!!!!! (i sorry za dlugi post)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2003, 21:01 

Nie wiem na jakim polskim serverze grales. Ja dosyc czesto spotykam sie z takim zachowaniem jak na niemieckim serverze u nas. Wiadmomo ze nie wszyscy tak postepuja.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 02:01 

Kaczy napisał(a):
Nie wiem na jakim polskim serverze grales. Ja dosyc czesto spotykam sie z takim zachowaniem jak na niemieckim serverze u nas. Wiadmomo ze nie wszyscy tak postepuja.

to sie nazywa kultura, a jak wiadomo ogolnie polacy z tego nie slyna :(
ale za to "wyhodowalismy" sobie wlasna odmiane tzn kulture dresa :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 02:24 

kolejny Ezop :roll:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 12:46 

panowie panowie gra zespolowa takze jest obecna na polskich serwach

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 14:01 

Cóż na polskim servie niema kultury wlaśnie przez niemców... Przychhodzi jakaś pałka niemiecka i bawi się w tk, a więc ktoś w tego tk nawala, inny myśli że to ten (dobry ;) ) jest tk i tak dochodzi do masowego tk w teamie :P.

PostNapisane: 11 lut 2003, 15:02 

Gruppenfuhrer napisał(a):
Może temat troche upierdliwy ale dla mnie ważny po się lepiej gra.
1.Raz grałem na jakimś polskim servie: i było tak w komunikatach:"spierdalaj ty h.!!!","ja ci zapier..", "wypier.. stad bo cie wykickujemy ty ....." itp. ogólnie potem jak grałem (a było to na midway)
czekaliśmy (około 4 graczy ) na lotniskowcu na samolot. Jak się pojawił to go buchnąłęm i jeszcze wlaz 1 koles. No i startuje a pozostali 2 kolesie sie wkurzyli i mnie zestrzelili (ten sam team!) Spox .Potem lece samolotem i zrzucilem na kitajca (bylem ameryka) w czolgu bombe , rozwalilo go , a ten koles mowi ze nie ma latania samolotami bo tylko pojeby lataja i nie ma bo kick.Ok jade czolgiem i spotykam tego samego goscia rozwalilem go strzalem w silnik a on mowi ze amerykanie nie moga(!) jezdzic czolgiem moga tylko statkami i piechotą(!)Po raz kolejny wkurzony wziolem łodz podwodna i podplynolem pod kitajski lotniskowiec (bylo na nim 5 graczy) i go zatopilem . I kitajski team mowi ze tak amerykancom tez nie wolno!!! Sie wkurzylem i mowie ze moze by tak kitajce tez nie mieli samolotow . To goscie mnie tak zwyzywali i na koncu zkickowali !!!
2.A teraz niemiecki server:(mapa GAzala) bylem niemcem ide se na lotnisko i patrze nie ma mojej ukochanej maszyny (Stukasa) byl Bf109 biore i zaczynam startowac nagle pojawil sie Stukas. Wysiadam i biegne do niego , widze ze stoi kolo niego jakis koles myśle se o dupa wezmie mi. A on sie pyta widzac ze biegne czy chce go!!!!! odpowiadam ze pewnie!! Biore go a on bierze mojego Bf109 JA juz lece i widze ze koles sie rozbil i leci an spadochronie ja laduje (takie pagorki byly) i goscia biore . ON prosi mnie zebym go gdzies tam zabral .Spoko! transportuje go w to miejsce co chial i jest super ,dziekuje i bierze spita i lecimy razem... widzimy wroga i pelna wspolpraca umawiamy sie ze on go bierze a ja biore drugi czolg i rozwalamy ich wspolnie!!! tak po prostu sie przyjemnie gra !!!!!!! (i sorry za dlugi post)

Sorry a jak ci powiem ze ci nie wolno jezdzic winda to bedziesz zapieprzal codziennie po schodach ? LOL

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2003, 20:23 

ja jak gram to tak bluźnie jak bezręki kowal :))

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2003, 02:55 

Jesli chodzi o wspolprace, to zadko sie gdziekolwiek zdarza. Np. Jest jeden jeep w bazie, chce sie szybko gdzies dostac biegne do niego, zanim dobiegne wsiada do niego jakis koles. Krzycze requesting for pick up, czy jakos tak a on wesolo odjezdza nie przejmujac sie niczym zostawiajac mi tylko piesza wycieczke. Albo wrogi czolg atakuje nasza baze. Puszczam komende, ze widze czolg i potrzebuje wsparcia anty czolgowego, ale wszyscy to maja w d...... i biegna gdzies indziej bez opamietania. Efekt jest taki, ja gine, wrog przejmuje flage. Super sie gra ze zgranym teamem. Dlatego warto wstapic do klanu, tam jest wieksza wspolpraca.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 11:34 

gra zespołowa to geneza tej gry. dlatego są różne specjalizacjie i różne pojazdy. komu sie uda zgrać wszystko co jest dostepne (samoloty, czołgi, wozy opancerzone) na planszy ten wygrywa bitwe.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 12:54 

Kultura gry polakow to nie tylko problem na BF'owych servach. Ostatnio spotkalem kolesia z polski, ktory wlazl na officiala w momencie kiedy byla walka 1vs1. Najpierw pobluzgal, a pozniej stwierdzil 'kick camper' i zaczal vote na kolesia ze swojej druzyny tylko dlatego zeby nie czekac. I jak tu mozna pozniej powiedziec ze jestes z Polski. Zaczynaja sie dialog na temat 'spotkalem kiedys polaka i nie bylo to zbyt mile doswiadczenie'.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 13:34 
Oldboy Battlefield.pl

heh nie przejmujcie sie idioci sa wszedzie tacy co sie zachowac nie potrafia i tacy co trzode robia np taki misiek... napewno na innym boardzie w innym panstwie tez takiego maja... ale pwnie go juz zbanowali.. a my...? "...Polak i po szkodzie glupi..."

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 14:09 

Spoko jest duuuzo idiotow na naszych polskich serwach ale to glownie lolki z zagranicy a starzy wyjadacze potrafia sie zachowac i grac zespolowo.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 14:25 

Wow Baal wiesz ze to forum gry Battlefield 1942? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2003, 14:28 

na polskich servach tesz sie spotkalem z roznymi 'chamami' ale jest tesz czasami wspolpraca (zlaszcza ludzi ktorzy maja klan ale ci bez tesz sa uprzejmi) a na zagranicznych powiesz f2 f1 to masz jusz odrazu mase pojazdow gdzie mozesz wsiasc.

Sa tesz takie przypadki niestet gdzi jest np serv na 32 i jest 16 gosci z jednego klanu i jacys inni to sie tam pyta czy cos cos no i jest ze klan caly jakis jest w axis a reszta w allies ale sa tacy jeden dwa okazy co niezmieniaja klanu nawet jak consola sie do nich odzywa to niech sie pozniej niedziwia

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2