Minął roczek !!!
Heh 27.01.2003 kupiłem BF 1942 , bo zintrygowała mnie okładka gry , kurcze kosztował 120 zł

, wiec lece do chaty wpadam przez drzwi a tu żonka stoi i sie pyta co tam znowu za pierdoły kupiłem

, Czym predzej siadam do kompa instaluje a tu amba ... typowa gra sieciowa a ja nie mam dostepu do internetu ...
więc po 4 godzinach przejscia singla gra laduje na półce ...
01.02.2003 złorzyłem zamówienie na neo+ do mojej firmy i odziwo po 3 tygodniach dostałe je

coz człowiek moze zrobić , skoczyłem do domu powiedziałem żonce że musze popracowac w firmie

i wsiadłem w samochód z batltlem w kieszeni i pojechałem była może godzina 16:00 po południu ... i tak się zaczeła przygoda życia ( troche zbyt ostre

)
skończyłem około 3 w nocy grajac głównie na amerykańskich serwach
cóż...
I tak codziennie przez 2 miechy ...
08.04.2003 po wejściu na strone bf.pl zobaczyłem że powstaje klan anarchy 69 i czym predzej napisałem do torga , który w tym czasie sie bawił w CL-a ...
11.04.2003 torg mnie wpisał do cb i zaczeła się niezła przygoda ...
było fajnie przez 1 miech a potem torg przestał się zajmować klanem i wszystko się sypało ...
Między czasie przekwalifikowałem firme na sieci i internet i podłaczyłem sobie siec w domu i wreszce mogłem spokojnie pograć
pod koniec czerwca zostałem CL Anarchy i tak ciągłem do września , ale trudno się rządzi klanem ...
dlatego dobrym rozwiazaniem było połaczenie się z FS co zresztą obu klanom wyszło na dobre ...
Czyli reasumując dzięki bf1942 stałem sie dostawcą usług internetowych i rozwiazałem problem z siecią u mnie w domu
Krótko mówiąc dorzo wniusł bf do mnie do życia
A co do waszego
( no czasami się żonka wkurza że gram

)