Teraz jest 16 kwi 2025, 04:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 sty 2004, 01:17 

Raid on Agheila jest wypasiony, helikopterek miodzio troszke wolny ale sieje rakietami powietrze ziemia prawdziwa masakra dla tych co na glebie no i bylem juz swiadkiem walki powietrznej 2 helikopterow tez spoko (chociaz chlopaczki troche dziwnie manewrowali :D ,
PB tez dziala przynajmniej wszystko na to wskazuje (komunikaty o wysylaniu raportow pojawiaja sie co chwila - czyzby tylu cziterow zylo wokol nas :lol: )
Mozna sie oczywiscie przyczepic do tego ze czolgi sie wolno engiem naprawia ale moim skromnym zdaniem nie psuje to doskonalej zabawy.
Podstawowy karabinek kanadyjczykow tez przypadl mi do gustu.
Podsumowujac jestem zdania ze to bardzo udany pacz i calkiem sporo wnosi do gr
PS tylko ilem nie zdazylem sobie polatac zato kilka razy przez nieg juz zginalem :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 01:33 

Patchyk wypas:)
Co do pojawiających się co chwile komunikatów o kickowaniu to nie jest to spowodowane chitowaniem kogokolwiek a nie załączeniem Punkbustera przed wejściem na serwer :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 01:35 

Ja mam kurna problem... Niby wszystko jest ok ale podczas ładowania gry i demka cały ekran jest przesuniętyw lewa stronę! Jakieś 3cm ekramu jest ucięte! Czarny pasek z lewj i "zjedzone" z prawej!?! W opcjach pojawiły się nowe ustawienia rozdzielczości monitora i sa jakieś dziwne @ może to ilość Mhz-ustawiam jak miałem na maxa a w czasie gry ekran nie jest "do spadu" tylko ma czarne marginesy po obu stronach! Nie wiem kurna o co chodzi :cry: poza tym wypas zwłaszcza nowe menu głosowania...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 01:52 

Pastor napisał(a):
Ja mam kurna problem... Niby wszystko jest ok ale podczas ładowania gry i demka cały ekran jest przesuniętyw lewa stronę! Jakieś 3cm ekramu jest ucięte! Czarny pasek z lewj i "zjedzone" z prawej!

hm. to moze sobie go przesun? obraz se przesun na monitorze. nie boli to.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 01:57 

Pastor tu chodzi o odświeżanie, czyli ta liczba po znaku @ ustaw wyższe np. standardowe ustawienia dla monitora 17' to rozdziałka 1024 x 768 @ 85 (odświeżanie) - przy takim ustawieniu powinno być na full ekran.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 02:06 

[/quote]
nie boli to.[/quote]

Dopre :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 02:10 
Moderator forum

Jedna wielka wada - gra chodzi wolniej :/ No i czołgi naprawia sie 2x wolniej :(
Zalety: odgłosy, wybuchy, power karabinów na czołgach (samoloty mają przesrane), świetny interface głosowania (chociaż dzisiaj mało klawiatury nie urwałem, kiedy co 10s mapa się zmieniała), genialna - klimatyczna - nowa mapka (tyle, że cholernie nierówna).

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 02:11 

... 99%.... :P

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 02:22 

Pomimo wielu zalet miedzy takich jak punkbuster, interface głosowania czy nowe dzwieki wkurza mnie to okienko głosowania - jest stanowczo za duze i przeszkadza w grze byłem przed chwila na serwie z 64 graczami i wyrbić nie szło :evil: co chwile jakieś głosowanie krew mnie zalewa...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 02:33 

massca napisał(a):
... 99%.... :P

...100%... wypalasz ... pakujesz ... wysyłasz 8)
ja to bede modemem wieki ciągnął :(

ajjj mas:)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 02:36 

Mam ustawine na maxa 1600x1200 @70 i ekran jest taki jaki był (monitor 19") :cry: Co do rady by przesuwać to raczej bez sensu-po pierwsze ciągłe kręcenie po drugie w grze nie ma tego "podcięcia" tylko w menu i demkach. może przeinstalować cała grę???

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 02:38 

Panowie spokojnie ludzie chcą zobaczyć jak to działa w praktyce i votują. Przedtem nie votowali ba może nie wiedzieli nawet o tej funkcji (mówie tu o mniej wtajemniczonych :twisted: ) wraz z upływem czasu nikt nie będzie votował ot tak sobie. Co do zmian w 1.6 to hmm te motorki są za mocne wytrzymują 1 strzał z działa drugi je niszczy dopiero :!: Moim zdaniem dźwięk Panzera IV jest teraz do bani stary podobał mi sie bardziej. Mapka Caen świetna choć Kanadajczycy mają przechlapane ta ich nowa broń to hmm ani nie mocna ani nie celna ot taka sobie. Co do IŁ-a 2 to wygląda jakoś tak ubogo conajmniej jak by panowie z EA nie mieli czasu dopieścić modelu. Pozatym jest zbyt zwrotny w porównaniu np z takim Stukasem. Inne rzeczy jak np powolne naprawianie jest faktycznie troszeczke na minus ale zmusi to bardziej rozważnej rozgrywki więc podejrzewam że po jakimś czasie wszyscy się przezywczają 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 02:46 

Chetnie bym zagrał Aberdeen, a pozniej El Alamein z dobrymi pilotami i wtedy sie zobaczy co to daje nowy patch.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 03:00 

pierwszy problem - nie moge zdefiniowac klawisza na myszy na wsiadanie i wysiadanie, a tak mialem wczesniej. naciskam i jest wyswietlone, ale jak robie "save" to znika.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2004, 03:31 

Mały plusik: ASE przy podgladzie serwera pokazuje teraz oprocz punktow killsy i zgony np. 37 (19/3)

Wiekszy plusik: mozliwosc ustawienia roznych modow - fajnie dzisiaj wylecialo na PRGK 25 osob nie majacych SW po zmianie mapy na Raid Of Agheila :lol: . Chetnie pogram "classic" na zmiane z RtR i SW.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2