Teraz jest 19 kwi 2025, 08:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lut 2004, 21:45 

Opowiesc zaczyna sie tak: Siedze sobie w aa na lotniskowcu (Coral Sea) i podbiega jakis kolo z granatem w reku (nick'u nie pamietam, byl z mojej druzyny) i stoi, mysle sobie "lubi sobie potrzymac" a ten co robi ?? kladzie mi go pod nogi i grzecznie odchodzi :(. Po tej rundzie byla mapka Al-almien biegne zeby zdobyc flage, podjezdza koles (juz inny, ale nadal z mojej druzyny :)) shermanem (mysle sobie ze nareszcie posilki przyjechaly :lol:) zatrzymuje sie jakies 2m odemnie i stoi, nagle odwraca lufe i zmiata mnie celnym strzalem z tego smutnego padolu :(, po chwili komunikat "sorry" tak mnie to wqrwilo ze zaczalem mu ublizac (stoi 2 metry odemnie patrzy sie na mnie i strzela), a reszta ekipy co zrobila ??? vote kick i mnie nie ma :/:/:/ :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 22:21 

buahahah :) no tak bywa

ale najlpesze to jest ze cie zabija i pozniej przeprasza ROTFl tez mnie to wQr&#@*& :twisted:
to tak jakby ktos napisal na ciebie dziwka i poniej powiedzial ze to sie jemu przypadkowo wpisal bo chcial co innego :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 22:52 

To ja mialem inna akcje. NA battleaxe gram jako axis. Przejelismy wszystkie flagi i prawie wszyscy kampia w bazie. Ja w panzerze stoje na przeciw lotniska nagle na km wchodzi jakis lepek. Po kliku chwilach wrzeszczy go go go. Ja na to negativ a ten po chwili wylazi i kladzie mi expacki to ja go scinam seria (wiem nieladnie). Respuje sie znow enginer i znow na mnie expy i znow seria i tak do konca rundy lolek mnie wnerwial w koncu poddalem sie i mnie wysadzil nastepnie po raz kolejny zrobil BOOM

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 23:27 

mnie dzisiaj 2 graczy z niemiec zkikowało z serva SlawCNa ...
poprostu z hamstwa

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 23:30 

Guz napisał(a):
...wchodzi jakis lepek. Po kliku chwilach wrzeszczy go go go. Ja na to negativ a ten po chwili wylazi i kladzie mi expacki to ja go scinam seria (wiem nieladnie). Respuje sie znow enginer i znow na mnie expy i znow seria i tak do konca rundy lolek mnie wnerwial w koncu poddalem sie i mnie wysadzil nastepnie po raz kolejny zrobil BOOM

hehe... pędzel jakiś. Na pewno miał kompleksy (tzn. wołał mame: mamo go go go obiad go go będzie dzisiaj ? a stara na to: negativ :shock:) i tak mu zostało przez co jak jest uczestnikiem podobnej sytuacji to sie wqrw\@+
Ale coż to tylko moja opinia :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2004, 23:41 

Ja miałem taki przypadek ostatnio na Bocage, na jakims serwerze:

Leciałem Mustangiem nad bazą wroga i zestrzeliło mnie AA, wyskoczyłem z samolotu i wbiłem się do wolnostojacego M10, po czy zacząłem sie oddalać niszcząc tych co próbowali mnie zatrzymać i wtem nadleciał samolot klienta z naszej druzyny i dał mi bombke, po czym jeszcze zamiast przeprosic nazwał mnie cyt "Fucken basecamper"
Normalnie Bohater roku i obrońca uciemiężonych :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 00:04 

ja mialem podobna sytuacje na meczu east front, mamy zero flag kradne czolga nagle ktos wylecial z serva (ja nadal akcja z czolgiem) i prawie mnie nie zlinoczowano ze pauzy nie wlaczylem :shock: moze powinienm wyslac bombonierke i kwiaty w przeprosiny :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 00:19 

Kal-El napisał(a):
ja mialem podobna sytuacje na meczu east front, mamy zero flag kradne czolga nagle ktos wylecial z serva (ja nadal akcja z czolgiem) i prawie mnie nie zlinoczowano ze pauzy nie wlaczylem :shock: moze powinienm wyslac bombonierke i kwiaty w przeprosiny :twisted:
Lol kurde mysle ze bombonierka to koniecznie. Jak ja lubie jak jakie slole sie zaczynaja rzucac. Mysmy z Idle mieli opcje ze nasz wylecial mowilmy z echcemy pause a oni na to ze nie. No to dostali ostre abty za kare :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 00:19 

kiedys jak byłem u mojej babci na obiedze to dostałem pierogi z grzybami a moja kochana babunia wiedziała ze ich nie lubie i nawet nie przeprosiła :evil:

Ostatnio edytowano 6 lut 2004, 01:51 przez p3cz3k, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 00:29 

p3cz3k napisał(a):
kiedys jak byłem u mojej babci na obiedze to dostałem i pierogi z grzybami a moja kochana babunia wiedział ze ich nie lubie i nawet nie przeprosiła :evil:

Blad zrobiles trzeba bylo ja kicknac w poslady albo puscic serie z stga/bara by sie nauczyla ze nie mozna tak robic :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 00:35 

Piotr3k!! Napisz na jakim servie to ci sie zdarzylo!!
Jak jeszcze raz ci sie stanie taka sytuacja (mam nadzieje ze nie na Polskich servach) to olej to cieplym moczem i wyjdź z serva. :x :x

Powodzenia na polu bitwy. 8) :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 01:32 

p3cz3k napisał(a):
kiedys jak byłem u mojej babci na obiedze to dostałem i pierogi z grzybami a moja kochana babunia wiedział ze ich nie lubie i nawet nie przeprosiła :evil:

po prostu ROTLF..wymiękam.. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 21:05 

Dzisiaj jak grałem na Wake to wkurzyło mnie jak koleś z mojego teamu wpłyną na strefe dezerterów. Skutku można się domyślić :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 21:34 

lece sobie samolotem (bodajże bf109) na Bocage miałem 1 kreske i jeszcze aa z pierwszej flagi ( od strony allied ) więc zgrabnie jak zawsze podleciałem nad ich lotnisko (allied) i wyskoczyłem od razu do mustanga pustego i wystartowałem. a ci mnie od chamów, złodzieji i kamperów. a ja im mówie że tylko pożyczyłem :) a oni mi kicka (PRGK-42 Klan Server)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 21:36 

Guz napisał(a):
To ja mialem inna akcje. NA battleaxe gram jako axis. Przejelismy wszystkie flagi i prawie wszyscy kampia w bazie. Ja w panzerze stoje na przeciw lotniska nagle na km wchodzi jakis lepek. Po kliku chwilach wrzeszczy go go go. Ja na to negativ a ten po chwili wylazi i kladzie mi expacki to ja go scinam seria (wiem nieladnie). Respuje sie znow enginer i znow na mnie expy i znow seria i tak do konca rundy lolek mnie wnerwial w koncu poddalem sie i mnie wysadzil nastepnie po raz kolejny zrobil BOOM

I to był raczej twój błąd. Takich gosci się olewa, jak podłoży Ci dynamit, to piszesz na głównym kanale: w mojej drużynie jest tk, wykickowac go i tyle! A teraz przedstawię wam moje lolkowstwo :lol: : gram allied na Tobruku, ginę, respawn na tylnej fladze allied - patrze a tu Homer siedzi w czołgu i łup we mnie. To ja logicznie piszę: Homer, nie kampuj. Tyle tylko, że przebywanie na ostatniej fladze na Tobruku kampieniem raczej nazwać nie można - flaga jak każda inna do zdobycia :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2