Teraz jest 21 lut 2025, 14:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 mar 2003, 10:09 

:arrow: dzwoniłem wczoraj do Cenegi i wydusiłem od nich czemu nie chcą RTR powód,bardzo prosty:nie mają kasy na wykupienie RTR bo wykupili za dużo Medal of Honor:Allied Assault-Spearhead (widać jakie proste i logiczne)

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 10:23 

Co za łomy! Jak oni tak zamierzaja postepowac to na szczescie niedlugo sie bedziemy musieli z Cenega pozegnac... Ale ja tego nie rozumiem... Pewnie beda czekali z wydaniem RtR az im sie sprzeda caly Spearhead. NIe pojmuje jak oni sie utrzymali tyle na rynku jeshcze jako IM Group... Mushe Cie pochwalic Blacha bo zauwazylem ze jush duzo mniej spamujesh :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 11:13 

Grip napisał(a):
Co za łomy! Jak oni tak zamierzaja postepowac to na szczescie niedlugo sie bedziemy musieli z Cenega pozegnac... Ale ja tego nie rozumiem... Pewnie beda czekali z wydaniem RtR az im sie sprzeda caly Spearhead. NIe pojmuje jak oni sie utrzymali tyle na rynku jeshcze jako IM Group... Mushe Cie pochwalic Blacha bo zauwazylem ze jush duzo mniej spamujesh :twisted:
DZIEKI(CHOCIAŻ TY SPALIŁES WOJENNY TOPÓR)

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 13:29 

LOL jakie pałki w tej cenedze :lol: .... Chyba się nie doczekamy przez najbliższy miesiąc RtR :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 13:44 

Timsoft przesunął swój termin dostepności gry w jego sklepie na 31 marca br.

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 14:26 

Nie chce obrażać Cenegi bo naprawde może to nie być ich wina ale dzisiaj do nich dzwoniłem i podali mi coś zupełnie innego niż Misiowi ;): Pan z Marketingu powiedział że EA games jeszcze nie wysłało do nich tego dodatku, Cenega czeka jeszcze na wiadomość kiedy EA wyśle do nas dodatek.
Mamy więc trzy historyki:
1. To ta co wam powiedziałem,
2. To opowieść misia,
3. To opowieść Goku czyli że EA chce żeby dodatek kosztował 179 zł a Cenege się na to nie godzi.
Każda histroryka pochodzi od pracownika Cenegi więc nie wiem:
1. Albo mają problemy,
2. Albo robią na w Banbuko,
3. Albo EA chce stworzyć naprawde odział w Polsce.

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 14:29 

Sorry za 2 dwa posty ale jest jeszcze jedna teza która potwierdza moją historyjkę:
Cenega dzisiaj Wydała C&C Generals i SimCity 4 więc nie tezy o barku pieniędzy jak i o tym że EA się buntuje nie mają logiki bowiem jak to możliwe żeby powyżej wspomniane tytuły wyszły?

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 14:57 

Dwie historyjki mozna ze soba polaczyc - Cenega chce dostac pudelka i zaplacic dopiero, jak zarobia jakies pieniadze ze sprzedazy. EA nie chce wyslac pudelek do Polski, bo Cenega nie ma jak za nie w tej chwili zaplacic, a widocznie wczesniej musiala juz potraktowac EA tak, jak caly czas traktuje swoich klientow. Jak zwykle w ich przypadku ktos spieprzyl robote i oczywiscie nie przyznaja sie do bledu, tylko zrzucaja na EA :\ Wydaje sie to najbardziej logiczne i prawdopodobne... Jak zwykle nasze smieszne panstewko zostaje 100 lat za murzynami D: Przypomnijcie mi - od kiedy wszyscy na swiecie graja w ta gre? Siasc i plakac...

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 15:01 

czyzby kolejna zmyslona historia przez pana "misia"?

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 15:15 

Ale wogle cenega jest jakas DZIWNA, np jeszcze james bond nightfire-mieli wydać a w końcu zmienił się dystrybutor na cdprojekt(właściwie juz to pisałem...). to wszystko razem jest poronione

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 16:22 

Cenega tak zawsze sie ociaga i zwale zawsze na producenta gry... tak samo bylo z addonem do kozkow swiat gral juz w niego od LUTEGO zeszlego roku a u nas jest dopiero od 2 DNI!!!! jesli tak samo ma byc z R2R to ja sie spalam... :?

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 17:50 

lemur napisał(a):
czyzby kolejna zmyslona historia przez pana "misia"?
:arrow: teraz to jest prawda kurde blaszka !!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 19:58 

jerzul napisał(a):
Ale wogle cenega jest jakas DZIWNA, np jeszcze james bond nightfire-mieli wydać a w końcu zmienił się dystrybutor na cdprojekt(właściwie juz to pisałem...). to wszystko razem jest poronione

JERZUL CD PROJEKT NIE WYDAL BONDA TYLKO LEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 20:34 

racja poje**** mi się

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2003, 22:10 

Jedno jest pewnie niezagramy w R2R predko,wiec albo kupimy dodatek za granica albo gramy w pirata.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2