Teraz jest 5 wrz 2025, 09:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 lut 2004, 22:16 

widac, sa tacy co moga kampic i nie wolno nikomu nic powiedziec
mam w dupie, ale wiem ze to twoja cubituss robota... ale skoro twoj kumpel z druzyny wild_a dprzem sie bawi przednie kampujac w bazie wroga grajac 6 x 6 , a ja nie mam prawa nic powiedziec, bo kicka dostaje to mowie wam: ch.w d

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 22:28 
Moderator forum

co jest mati? komu trzeba naklepac? :lol: panie mati pan sie nie boi cale ejw za panem stoi :)

;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 22:48 

Obaj dostaliście kicka, mati, więc ochłoń. Moja wina, że byłeś wyżej na liście w BFRM?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 22:51 

ale co mam ochlonac :?: to od kiedy tolerowane jest chamstwo w postaci prostackiego base campingu :?: i nawet nie dostal joba tylko solidna dawke do zrozumienia, widac kolega dprzem lubi jak sie mu to mowi.... doszedlem do wniosku, ze widac na waszym cubi serwie dopuszczalne jest kampienie, zas anty kamperskie teksty nie... nie rozumiem i nie mow, ze klalem bo wiesz ze tak nie bylo.. jedyny temat co do kickowania odpada

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 23:06 

mati, dostałeś kicka za chamskie zachowanie, a drprzem za to samo. Ukradł wam wespę i od tego momentu zacząłeś po nim jechać jak po dzikiej świni. Spytałeś go czy czuje się lepszy, wygłaszałeś filozoficzne teksty... nie trzeba powiedzieć "*****" żeby być chamskim. Kicki poszły dwa, oba zasłużone. Jeśli nie rozumiesz za co dostałeś kicka, najpewniej czas zmienić ulubiony serwer na inny, bo ja napiętej atmosfery na serwie nie lubię, o czym pisałem już raz na tym forum i nie mam zamiaru pisać po raz drugi.

Abstrahując od wszystkiego - ja na twoim miejscu po pierwszej śmierci wziąłbym AT i wsadził drprzemowi rurę po samo gardło, w wespie to niezbyt trudne. Wybrałeś wariant B, twoja sprawa.

A gwoli podsumowania - wystarczyło powiedzieć "drprzem kampi nam bazę pojazdem". Rzuciłbym okiem na minimapę, zobaczyłbym zarys czołgu, kiknąłbym drprzema. Ale nie, trzeba pomękolić przecież.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2004, 23:49 

jakie pomiekolic, tobie poprostu czasem chyba za bardzo funkcyjny odbija, jak wszytkim adminom czasem tez.... chamskie zachowanie.. pff nie rozsmieszaj mnie, jak gramy w pare osob na serwerze, to mozna sobie darowac pewne gleboko chyba zakorzenione zachowania(basecamping) i sram ogolnie cobys zrobil, ja poprostu nie nawidze takiego zachowania jak dp i tyle, trzeba bylo reagowac wczesniej, bo on to robil dwa-trzy razy, wiec nie zachowuj sie jak zdziwiony dzieciak, ktory nagle sobie cos uswiadomil .... a kto powiedzial, ze serwer PRGK jest moim ulubionym :?:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 01:19 

mati - przestan sie uzalac nad soba i tak to nic nie zmieni- ty jestes zalosny i taki zostaniesz - mam ci przypomniec jakiego wiesniaka z siebie zrobiles pare dni temu, na pewnym serwie ,pozno w nocy ?? - dorosnij facet a pozniej osadzaj co kto robi nie fair :evil: .

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 04:22 

Hey ciotko nie najeżdżaj na wodza :P :wink: , bo Cie spotka przedwczesna i bolesna lewatywa.... :)

Wiedz ze gdy bedziesz online z nami na jakimskolwiek serwie: Szmata juz Cie lockuje ze snajpy,Gore goni za toba assaultem,Holuś wali loda z czołgu,Kaczy z Pinkim srają Ci z powietrza na baniak....a cała reszta teamu bedzie czekała w kolejce na serw zeby tylko dac Ci loda, a potem pić za to :D :D
Odpokutujesz :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 08:31 

FranticPL napisał(a):
mati - przestan sie uzalac nad soba i tak to nic nie zmieni- ty jestes zalosny i taki zostaniesz - mam ci przypomniec jakiego wiesniaka z siebie zrobiles pare dni temu, na pewnym serwie ,pozno w nocy ?? - dorosnij facet a pozniej osadzaj co kto robi nie fair :evil: .
przypomnij chlopku, bo jakos od paru tygodni granie koncze max o 22(obowiazki w pracy), wiec mi palo przypomnij, wiesniakow zas szukaj u siebie w rodzinie....zreszta wiesniak to nie jest zadne obrazliwe slowo, chyba ze u ciebie w kibucu tak sie mowi na kogos pogardliwie .... szalom Frantic

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 09:32 

FranticPL - a kim ty k.... jesteś, że wogóle się wypowiadasz, przemilcz sprawę i nie udzielaj się w temacie o którym g... wiesz....

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 09:50 
Moderator forum

O podoba mi sie to nowa rewolucja...niech ktos podskoczy wodzowi to zobaczy gdzie wyladuje...Cubi i reszta nie obrazcie sie ale jesli chodzi o honor i uczciwosc na serwach to ejw jest w czolowce najbardziej uczciwych i honorowych graczy.Nasza paczka jest zgrana i znamy sie sporo i wiemy na co kogo stac...jesli mati mowi ze tak bylo to moge sobie reke dac uciac i wierze mu ze bylo tak jak on mowi...
FranticPL a ty z jakiej choinki spadles?????
zdravim

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 11:16 

dajcie sobie buzi(po) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 11:47 

milczec all nie, klucic sie

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 11:52 

Czy klan ejw ma wyłąćzność na ten topic ?? bo jak tak to prosze admin forum o ukrycie go dla całej reszty bo nie mam ochoty oglądać PRYWATNYCH SPRZECZEK. panowie od tego jest GG, PM czy irc a tu piszcie do ogółu chyba że ktoś jest na tyle ważny iż uważa reszte forumowiczów za wsiury,kiboli, chamów, debili, troli i wogóle gówno które trzeba omijać ?

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2004, 12:06 

ja sie uwazam za szmate :P buehehe.... ludzie dajcie se luzu ;) peace and love (rzecz jasna nie w rozumieniu Holmana :P) bueehe

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2