Teraz jest 14 kwi 2025, 14:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 lut 2004, 19:50 

Witam ,chcemy z kolegą storzyć nowy klan od podstaw
Szukamy chętnych do współpracy
Kontakt : jakuszewicz@.op.pl gg 2208582
vivente@op.pl gg 3221896
Prosze o poważne oferty
z poważaniem Jarek

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 20:06 

Imo nie wiem, czy jest sens, na polskiej scenie jet trochę klanów, chociaż jest to liczba bardzo skąpa. Powiem jedno - życzę wam powodzenia chłopaki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 20:09 

Dokladnie... Niespecjalnie jest sens w tworzeniu nowego klanu. My juz z SoH mielismy problemy - glownie kadrowe. Musicie liczyc sie z tym, ze jesli juz sie ktos w miare na poziomie znajdzie to rpzechwyci go jakas druzyna. Poza tym jest jeszcze problem ze znalezieniem servera, organizacja, taktykami itp. Zdecydowanie polecam zgloszenie sie do jakiegos juz istniejacego klanu. IMO bedzie to dla was duzo lepsze niz zakladanie kolejnego.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 20:38 
Oldboy Battlefield.pl

przepraszam bardzo a kto powiedzial ze klan musi odrazu zapisac sie do jakiejs ligi? moze zaloza jakis friendly clan...
Post nr.: 1942

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 20:42 

Sorry, ale imo zakładanie friendly clan kompletnie mija się z celem. Podobnie było z Thc Sqad - nie wiem czy jeszcze istnieje :? - jesli mam grać to albo jako zawodowiec albo dla zabawy - tylko dla zabawy to mozna pograc sobie na serverze FFA. To tak, jak kupować koniowi buty - można, tylko po co???? Mimo wszystko mam nadzieję, że wszyscy przyjmą cieplo nowy klan - jak napisałem wyżej życze wam powodzenia (choć imo lepiej by było wstąpić do innego klanu, który rekrutuje - wiem, że robi to napewno SPQR, pewnie 7 Brygada Grenadierów, może IRS II)

P.S Teraz zauważyłem, że Okota ma 1942 post - trzeba oblać-of korz mirindą :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 20:48 
Oldboy Battlefield.pl

wiechol napisał(a):
Sorry, ale imo zakładanie friendly clan kompletnie mija się z celem. Podobnie było z Thc Sqad - nie wiem czy jeszcze istnieje :? -

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: THC Squad jest wlasnie takim friendly clanem kilku kumpli co graja sobie w bf razem na roznych serverkach 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 20:56 

Okota napisał(a):
wiechol napisał(a):
Sorry, ale imo zakładanie friendly clan kompletnie mija się z celem. Podobnie było z Thc Sqad - nie wiem czy jeszcze istnieje :? -

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: THC Squad jest wlasnie takim friendly clanem kilku kumpli co graja sobie w bf razem na roznych serverkach 8)

Właśnie się chyba rodzi OT, ale co tam. Okota, widocznie źle mnie zrozumiałeś - chodziło mi o to, że właśnie THC Sqad był takim friendly clanem. Widocznie napisałem coś nie jasno w poprednim poscie (domyslam sie, że Okota nie czyta tekstu znajdującego sie w nawiasie małym druczkiem, więc mogę to napisac bez obawy :wink: : napisałem, że umiesciłem cos niejasnego w moim powyzszym poscie, gdyż musze zwalic cala wine na siebie - admin jest nieomylny :lol: :lol: :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2004, 21:18 

wiechol napisał(a):
(domyslam sie, że Okota nie czyta tekstu znajdującego sie w nawiasie małym druczkiem, więc mogę to napisac bez obawy :wink: : napisałem, że umiesciłem cos niejasnego w moim powyzszym poscie, gdyż musze zwalic cala wine na siebie - admin jest nieomylny :lol: :lol: :lol: )

Oj czyta czyta :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 13:17 

moze ja bym sie zglosil, bo w ejw pewnie mnie nie chca, Holman tak cos mowil, gluio troche, bo wolalbym do ejw :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 14:01 
Moderator forum

zenek napisał(a):
moze ja bym sie zglosil, bo w ejw pewnie mnie nie chca, Holman tak cos mowil, gluio troche, bo wolalbym do ejw :)

huhuhuhhuhuhuhuhuhu, wpisowe 200 zl :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 14:59 

Holman napisał(a):
zenek napisał(a):

Nie martw sie Zenek,zwróci Ci sie z % :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2004, 15:01 

Holman napisał(a):
zenek napisał(a):

eeee a za co ta znizka Holman??? reszta w naturze? :P

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2