Teraz jest 20 lut 2025, 06:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kij im w Cenege
PostNapisane: 20 lut 2003, 03:12 

Hej

Pragne się podzielić informacją jak bardzo "pożądną" firmą jest Cenega. Zamówiłem u nich BF'a z ich www. Koszt BFa jest większy niz 70zł więc za free moge sobie wybrać 1 z 2 gier dla dzieci Duszek Ciapcio. No to sobie wybrałem, zamówienie wysłałem i czekam.... po tygodniu (!) doszedł BF. Otwieram przesyłke i... nie ma żadnej dodatkowej gry. No to pisze maila do pani z działu wysyłki (pani Ewa) z zażaleniem że miało być a nie ma. Szybko jak zawsze (~godzina) dostałem kródką odpowiedz na mojego długiego maila:
O ile dobrze mi wiadomo to dział marketingu organizował taką akcję przed
świętami i z upływem czasu promocja skończyła się.

Oczywiście to bzdura bo promocja na www była i jest nadal.
To daje do myślania że pracownicy nie widzą co się w firmie dzieje.
No to wysłałem tej pani screena gdzie jest zamówienie na gre i text o darmowej grze o polach do zaznaczenia z wyborem tej gry.
Bardzo podbnego maila wysłałem do panów z działu marketingu bo to ponoć oni zajmują się promocjami.
I... i zero odpowiedzi. Wcześniej maile śmigały a teraz cisza.
Tak więc Cenega robi ludzi zwyczajnie w penisa żeby nie powiedzieć w ch... Miałem nadzieje że kupując oryginalną gre bede traktowany poważnie tak samo jak wydaje poważne pieniądze na jedną gierke. Niestety piraci których znałem bądz znam są o niebo solidniejsi niż takie firmy. Wydałem 129zł a potem "Kupiłeś to spadaj" :(

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2003, 04:16 

Czego ty oczekujesz od tych palantow... Oni do wszystkiego i do wszystkich tak podchodza. Mam nadzieje, ze kiedys zbiora tego plony i kazdy bedzie mial ich firme w glebokim powazaniu, tak jak oni teraz maja klientow.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2003, 08:14 

ciekawe jak Renegade kupiłem i dzwoniłem do cenegi to oni nie wiedzieli nic zupełne zic w sprawie patchów

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2003, 17:23 

Zgadzam się z tym że Cenega drwi z graczy np. dodatek do Sudden Strike (Forever) ukazał się po tym jak Cenega wydała drugą cześć tej gry! Jest jeszcze wiele przykładów np. Arline Tycoon Evolution (chyba przekręciłem) to jego premiera była odkładana miliard razy! Żadna firma jeszcze tak nie przekładała premier gier. Pokażcie mi choć jedną grę wydaną przez Cenege w terminie (chodzi o premiery).

PostNapisane: 3 mar 2003, 19:43 

Sądze, ze wszyscy fani Battlefielda powinni się cieszyć, że CENEGA nie wzięła sie za spolszczenie tej rewelacyjnej gry. Po obejrzeniu OPERATION FLASHPOINT w wersji polskiej zastanawialem sie czy znam angielski. Inteligentni jak Niemcy w filmach wojennych ludzie z CENEGI zdecydowali chyba o uzyciu jakiegos translatora do przekladu... Bo kto znajacy angielski przetlumaczyl by rozkaz dowodcy: "A now the rest of you" na "A teraz mozesz odpoczac"... Dzieki z gory za takie tlumaczenie (thx from the mountain - wersja dla CENEGI :) )

PostNapisane: 3 mar 2003, 20:30 

david_armstrong napisał(a):
Sądze, ze wszyscy fani Battlefielda powinni się cieszyć, że CENEGA nie wzięła sie za spolszczenie tej rewelacyjnej gry. Po obejrzeniu OPERATION FLASHPOINT w wersji polskiej zastanawialem sie czy znam angielski. Inteligentni jak Niemcy w filmach wojennych ludzie z CENEGI zdecydowali chyba o uzyciu jakiegos translatora do przekladu... Bo kto znajacy angielski przetlumaczyl by rozkaz dowodcy: "A now the rest of you" na "A teraz mozesz odpoczac"... Dzieki z gory za takie tlumaczenie (thx from the mountain - wersja dla CENEGI :) )
zobacz jak MoH:AA-S spolszczyli wygląda jak chińskio-rosyjskie gówno

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2