Teraz jest 14 kwi 2025, 14:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 mar 2004, 15:15 
Moderator forum

Ja też chciałem się przywitac jako nowy uczestnik zajadłych bojów na polach walki. No... prawie nowy... Jestem z tej serii, co zakupiła wydanie Deluxe (z Road to Rome). Na sumieniu mam namówienie 9 (słownie: dziewięciu - 1 z serii Deluxe i 8 z serii Classics) kumpli z mojego miasteczka (Łódź) posiadających net na stałe na zakup oryginału. Gram na legalu od trzech miesięcy i mam takie zapytanie. Czy moje wyniki z tego okresu trzech miesięcy kwalifikują mnie już jako coś więcej niż mięso armatnie, czy muszę się jeszcze sporo nauczyć ? O odpowiedź proszę tych, którym się chce kliknąć na te linki poniżej i chwilę zawiesić na nich oko.
http://bftracks.net/appl/bft/Player/view/1642826
http://bfstats.com/player.php?pid=1614650

I drugie pytanie: artyleria. W sumie łatwo wycelować w coś po zawołaniu snajpera według osi X. Czy oś Y to tak na chybił trafił i wceluj sobie, czy jest coś czego ja nie zauważyłem co pomaga celować na Y ?

Kolejne pytanie :) Samolot... czy podczas bombardowania pomagacie sobie przełączeniem kamery na widok z tyłu czy raczej jednak tylko z kabiny ? Dopiero niedawno doceniłem zalety joysticka i nadal mam sporo przyzwyczajeń z klawiatury.

Ostatnia sprawa... skonfigurowalismy sobie serwer TeamSpeak do potrzeb gry, jednak działa to zupełnie niezależnie od Battlefield.
Tak ma być, czy raczej powinno się to jakoś połączyć ? A jeśli tak, to po co ?

Więcej grzechów nie pamiętam, pozdrawiam wszystkich... Spotkania ze mną raczej nie będą zbyt częste, gdyż gram przede wszystkim za granicą. Na serwerach gdzie gra 64 graczy po rzucie granatem jest dwukrotnie więcej fragów niż w Polsce :) Gram jako EST_PL.

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2004, 17:02 
Oldboy Battlefield.pl

- nie - juz nie ale graj na polskich serverach... - zupelnie inna gra...

- nawet w RL artyleria czasami musi sie wstrzelac w cel... nie niema trzeba na wyczucie.

- ts to zecz osobno dzialajaca nizaleznie od bf - musisz sie podlaczyc z jakims serverem TS zeby rozmawiac z innymi - najczesciej niema TS razem z serverami gier (obciazenie lacza/proca) ale jest osobno... (najlepiej to jest zorganizowane w klanach...)
no wlasnie moze masz ochote dolaczyc do klanu? zapraszam na moje GG :)

PostNapisane: 11 mar 2004, 17:40 
Moderator forum

EST_PL napisał(a):

Gdyby to były statsy z serwa PRGK-42 lub jakiegos innego "mocnego" to chyliłbym czoło. Na EAUK miewałem podobne grając engiem lub parówą. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2004, 22:18 
Moderator forum

Okota - odezwę się na GG w tej sprawie. Cokolwiek czuję się jeszcze słaby, szczególnie mam wrażenie że powinienem poprawić 1:1 piechoty. Xena - zdaję sobie sprawę, że EAUK to nie najwybitniejsze serwery. Niejednokrotnie obserwowałem, jak niektórzy z tego forum rozstawiali na EAUK towarzystwo po kątach. Zdarzyło mi się poza tym dostać baty na PRGK, więc dlatego przeniosłem się czasowo na wieloosobowe EAUK. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2004, 23:06 
Moderator forum

Cześć EST - Grywaliśmy razem na różnych dziwnych serwerkach. Ale na polskich serwerach jest fajniej - poziom wyższy, ale oznacza to nie tylko że przeciwnicy są ostrzejsi. Również twoi towarzysze nie będą mieć problemów z obsługą barki. Nikt z twoich nie rozwali samolotu przy starcie. I ogólnie jest ciężej ale fajniej. No i zabawa w klanie - inna para kaloszy :D.

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 04:05 
Moderator forum

Pozdrowienia Hynol... no nie zapomnę jak przez Ciebie na Midway nie mogłem barką dopłynąć do brzegu :) Ze trzy albo cztery razy. Ciągle mnie tym samolocikiem dopadałeś...

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 06:49 
Moderator forum

EST_PL napisał(a):
Okota - odezwę się na GG w tej sprawie. Cokolwiek czuję się jeszcze słaby, szczególnie mam wrażenie że powinienem poprawić 1:1 piechoty. Xena - zdaję sobie sprawę, że EAUK to nie najwybitniejsze serwery. Niejednokrotnie obserwowałem, jak niektórzy z tego forum rozstawiali na EAUK towarzystwo po kątach. Zdarzyło mi się poza tym dostać baty na PRGK, więc dlatego przeniosłem się czasowo na wieloosobowe EAUK. Pozdrawiam

chcesz byc dobry to trenuj z lepszymi od siebie... :!: 8) inaczej nic sie nie nauczysz...;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 10:18 

Siema, powodzenia :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2004, 18:18 

OT. Kaser looool dopierdo teraz twojego awatarka rozkminilem :DDDD hehehehehehehehhee

Strefa czasowa: UTC + 2